Şimdiye kadar hiç teklif etmedim, her zaman ben öderim, bize yakışmaz, delikanlı adamın olduğu masada hesabı kimse ödeyemez! 😅Pandemi de balkon kafe bizim evde 😂Çay beleş
İlk buluşmada, "Hesabı ortak ödeyelim." diyen bir erkeğin sizle bir ilişkiye başlama şansı olabilir mi?
Hehehe 😂Canın sağolsun bende tam anlamadım zaten 😂bilmem arkadaş ortamı olsun aile olsun hep ben öderim mesela arkadaşlarıma sonradan katılırım ama öderim hesabı öyle alışmışim😂 gönlüm zengin 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlk gün kim davet ettiyse o ödese daha kibar bir hareket olur. Ama benim için sorun değil çünkü kimse kimsenin parasını ödemek zorunda değil
Bence erkek kadının parasını ödemek zorunda uygunu budur 😅 kimin davet ettiğinin önemi yoktur asıl 😅
Neden kadınları bir şeylere muhtaç olarak görünüyorsunuz ki?
Bunun muhtaçlık ile ne alakası var ki nerden çıktı
Erkek ödemek zorunda diyorsun. Yani sanki kendisi ödeyemez, illa biri ödemek zorunda diyorsun. Bu da muhtaçlık anlamına gelir zaten
Kendisi ödeyebilir 😊
Bakış açısı 😊
Bilmem benim gönlüm zengin ben hatunuma ödetmem o kadar 😅
Kullanılmaya mahkumsunuz o zaman. Üzücü
Canımız sağolsun 😅 Buluşmuom ki😂
Tuhaf benim için ilk gün ama diğer günler değil olablir ben bile ısmarlarım.
Bence de tuhaf saçma yani vay yakışır ama bize ters 😅ben öderim djdjd
Haklsın.
Öyleyimdir djdjd
Olabilir ama bence centilmenlik adına ödeyebilir benim için fark etmezdi yine de
Benim için fark eder 😅Bence etmeli 😅 Centilmenlik ile alakası yok sjsjd
Ben hep utanmışımdır hiçte ödetmedim özel bir davet dışında
Hımm 😅utanma yahu ayıp değil olması gereken o'dur bence erkek ödemeli 😅
Niye erkekler cüzdan mı?
Cüzdan ile alakası yok 😅
Ben böyle düşünüyorum böylesi hoşuma gidiyor 😅
Anladım diyeceğim ama anlamadım açıkçası 😃 bir insan neden başkasının hesabını ödemek ister
Hehehe 😂Canın sağolsun bende tam anlamadım zaten 😂bilmem arkadaş ortamı olsun aile olsun hep ben öderim mesela arkadaşlarıma sonradan katılırım ama öderim hesabı öyle alışmışim😂 gönlüm zengin 😂
Olabilir niye olmasın
Cimri demek ki😅
Evet etik olmaz
Asıl ortak ödemek etik değil 😅
Ben de bunu söylüyorum zaten
Allah Allah 😅 Sanmıyorum ben başka şey söylüyom
Ne diyorsun ya anlamadım
Hesabı ortak ödemek ortak ödemeyi teklif etmek etik değildir 😅saçma bir şey alman usulü
Tamam ben de sana diyorum ki zaten etik değil sen beni yanlış anlıyorsun
Madem etik değil niye şans veriyorsun 😅
Ya bir yürü git ya kafamı buluyorsun benle
Estağfurullah 😊yanlış anlaşılma var kusura bakma iyi geceler dilerim...
İyi geceler 😂
Kızmadın sevindim 😅
Olabilirr