Eşimle tanışmadan önce onun arkadaşıyla 1 yıl sevgili olduk sonra ben ayrıldım nefret ettim adeta ondan sonra eşimle tanıştık çok efendi dürüst bir adam cok sevdim ve evlendik ama bunlar hala arkadaşlığını bitirmedi ara sıra konusuyorlar dayanamıyorum içim almıyor artık ne yapmam gerek?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kötüledim onu ama arkadaslıkları tamamen bitmedi hiç
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmam lazım?
Eşim hâlâ eski sevgilimle arkadaş aynı memleketliler diye , dayanamıyorum nasıl aralarını bozarım?
bence bunu eşine anlat ve konuşmayı kesmesini söyle
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç görüşmüyorlar ama whatsapta hala aynı arkadas grubundalar konusuyorlar yani hiç selam vermese bile attıgı şeyi o görüyor ya da bu onun attıklarını görüyor illa ki bi etkileşim oluyor ama özel olarak konusmazlar arayıp falan
Bu da olmadı deyip aynı memleketten bir kişi ile daha dene
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olmayan bi şey yok ki evliliğimiz cok güzel gidiyor cok seviyoruz da bi sıkıntı yok. Sadece ara sıra konuşmalarına bile tahammül edemiyorum tamamen bitsin istiyorum
Hiç görüşmüyorlar ama whatsapta hala aybı arkadas grubundalar konusuyorlar yani hiç selam vermese bile attıgı şeyi o görüyor ya da bu onun attıklarını görüyor illa ki bi etkileşim oluyor ama özel olarak konusmazlar arayıp falan
Hiç görüşmüyorlar ama whatsapta hala aybı arkadas grubundalar konusuyorlar yani hiç selam vermese bile attıgı şeyi o görüyor ya da bu onun attıklarını görüyor illa ki bi etkileşim oluyor ama özel olarak konusmazlar arayıp falan
Bence rahatsız olduğunu belirtmelisin ki bunu yaptıgını düşünüyorum eğer üstüne düşüp tekrarlarsan neden bu kadar ısrarcı diye şüphelenedebiler. Görüsmelerini engellersen arayı açarlar diye tahmin ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence bunu eşine anlat ve konuşmayı kesmesini söyle
Hiç görüşmüyorlar ama whatsapta hala aynı arkadas grubundalar konusuyorlar yani hiç selam vermese bile attıgı şeyi o görüyor ya da bu onun attıklarını görüyor illa ki bi etkileşim oluyor ama özel olarak konusmazlar arayıp falan
cok kötüledim ama yıllar geçti üstünden diye ve galiba birbirlerine cok yardımları dokunmuş aynı memleketten falan işte
bağları koparması gerek yani çıksın gruptan kocan ama böyle özel konuşmuyorlarsa da sorun olmazda oda var
Bu da olmadı deyip aynı memleketten bir kişi ile daha dene
Olmayan bi şey yok ki evliliğimiz cok güzel gidiyor cok seviyoruz da bi sıkıntı yok. Sadece ara sıra konuşmalarına bile tahammül edemiyorum tamamen bitsin istiyorum
İçin eski sevgilinin arkadaşıyla evlenmeyi aldı bunu mu almıyor aynen knk
kader bu. nasipte olmasaydı hiç olmazdı ilki gibi
Eşinle konuş rahatsız olduğunu söyle
Söyledim ama tamamen araları bozulmadı hiç
Yaptığı yanlış biliyorsun demi
Çokk sıkıntılı bı durum ya
Neden böyle oluyor
Hatayı baştan yapmoşsın katlancaksın
ne alaka ya kader bu kader
Evett bırazda kendın belırlersın
Yaa o zaman sıkıntı yapmayın zamanlada bıteer koparlar bı şekılde siz ailenızın mutluluguna bakın
Rahatsız olduğunu dile getir bence.
Eski sevgilin oldugunu bile bile mi arkadaşlar?
Evet geçmişleri var diye birbirlerine cok yardımları olmuş bilmem ne bi de aynı memleketten
Bence rahatsız olduğunu belirtmelisin ki bunu yaptıgını düşünüyorum eğer üstüne düşüp tekrarlarsan neden bu kadar ısrarcı diye şüphelenedebiler. Görüsmelerini engellersen arayı açarlar diye tahmin ediyorum
yok hiç görüşmüyorlar ama whatsaptan konusuyorlar cünkü aynı arkadas grubundalar
O zaman daha iyi 😂 Telefonu kaçırabilirsen sohbetlerini silebilirsin eğer o mesaj atarsa
İftira at o adama.
ya kötülüyorum hep ama hiç bitmedi arkadaslıkları tamamen
Güzel güzel konuş sana bişey sormak istiyorum
Yaaa neden böyle yapıyosun ki
Ben ne yapıyorum?
Bi sıkıntımı var yani anlmadım yzsna bna