Yani aslında ben nedense erkeklerden çekiniyorum ve bir erkeğin beni sevebilme ihtimali olduğunu düşünmüyorum yani sorun bende mi bilmiyorum sitede böyle yazan oluyor falan klasik ama nedense hiç böyle kendini ağırdan satan adam akıllı tanışmak isteyen yok ben böyle sevgili olmak çıkmak bana çok saçma geliyor nedense alışmışım böyle uzaktan sevmeye falan halbuki dış görünüşüm o kadar kötü değil karakterim de iyi bence yani çok kafayimdir da ama nedense bunu hala aşamıyorum yani sorun bende de var evet biraz erkeklerin verdiği güvenle alakali olduğunu da düşünüyorum ama benimle ayni fikirde falan olan var mi böyle hisseden ya da?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu ülkede erkeklere SAPIK TACİZCi ve KATİL diyorlar.. düzgün bir erkek sen bakmıyorsan ilgilnemiyorsan hiçbir çaban yoksa gelip senle tanışmaz.
Ayrıca sen soğuk birisin anlattığın kadarıyla işin çok daha zor.. SOĞUK bir kız sadece "alfa" denilen herkıza zorl ayazan aldatan sapık ittlerle tanışabilir.. Erkeklere sapıkt acizci denilen bir ülkede erkekler sen surta yapıyorsan soğuk duruyorsan ona küfreder gibi bakıyorsan ya da hiç bakmıyorsan sana GEL-MEZ-LER ! kimse istenmediği yerde durmaz. Erkeklerin verdiği güven mi? Düzgün erkek kim bozuk pislik erkek kim bunun ayrımını yapabilecek aklın varsa zaten sorun olmaz? Ama kendinde bozuuksan gibip alkolik itt uyuşturucu kullanan dinsiz imansız başı boş tipleri seviyorsan ve düzgün bir erkeği kendine çekecek aklın yeteneğin davranışlarıny oksa MAL gibi duruyorsan sadece yukarıda yazdığım gibi "alfa" denilen sapık itt aldatan herkıza yazan yalancılarla tanışabilirsin.. bu böyle.. Düzügn erkekler 1 işaret beklerler sen çağırmadan zORLA gelip senle tanışmazlar.. sapık tacizci durumuna düşmek istemezler. Benim çoğu arkadaşım böyle ve bend eartık bu ülkenin kızlarına bakınca aynen böyle görüyorum!
Sen istemiyorsan sevmiyorsan tanışmak için bir çaban yoksa DÜZGÜN ERKEKLER KÖPEK DEĞİLDİR.. sana zorla gelmezler. Zola ayağına gelen köpekleri sevenlerde aldatılmaya kötü ilişkiler yaşamaya ve oturup ağlamaya layıktırlar.. bunu hakediyorlar16 Yorumla
Soran+1 yılYa bugüne kadar 2 3 kişiyi uzaktan sevdim onlarda öyle sigara alkol vs sapık değillerdi yani ben sadece bilmiyorum doğru erkek nasil anlaşılır ya da sapik tacizci olmadini nasil anlaşılır artik ayirt edemiyorum yani doğru erkek nasil olur hic bilmiyorum zaten bunu böyle hissettiren de erkeklerdir ha ben yaşadım biliyorum o yuzden diyorum ama sen haklısın evet haksizsin demiyorum kızlar doğru adamlari sevmeyi bilmiyor ama erkeklerde doğru kadinlari cok guzel bir bicimde harcıyorlar emin ol
- +1 yıl
genellemelerinde dinsiz imansızlar yanlış insanlar oluyor imalı bir cümlen var. Bende inançsızım ama kadınları sadece obje olarak gören biriside değilim. Erkekleri savunduğun için teşekkür ederim ama kıyaslamalarda düzgün erkek modelini kendi kurallarınca sınırlandırıp, diğerlerini de aynı kefeye koymuşsun :) Sadece belirtmek istedim
- +1 yıl
@İsimalamayanüye Evet doğru sınrılandırdım, ben diipte ateistin yaptığı yapacağı HATALARI üstlenecek değilim ve kendini "alfa" sayan ve gören, yalanlar söyleyen önüne gelenle yatıp kalkanlarında suçunu üstlenecek değilim! Alfa hayvanlarda sürü lideri oluyor benim bildğim.. bunu insan mantığına çevirip üstün erkek modeli diye etrafa sunup sonrada her önüne gelen kadına sadece yatmak için saldıran ama bunu planlı programlı ve düzgün etik gibi göstererek yapan ittlerinde yol haritalarını ve ve uygulşamalarını gaye tiyi biliyorum? buarada inançsız birinin bakış aşçısı ALLAH'ın din kanun kural emir ve standartlarına göre değil , kendi keyfine göredir.. senin kendi doğruların kendine göre doğru saydığın düşüncelerin vardır. Müslüman müslümanı kandırmaz aldatmaz onla oynamaz vs vs.. tabi bunları söylerken etrafta laik yaşayan Müslüman olmayan, dinle alakası olmayan ama kendini Müslüman sanan+sayanların yaşadığı bir ülkede olduğumuzuda göz önününde bulundurmak gerekiyor.. her Müslümanım diyene inanılmaz ama ateistim diyene inanmak kolay çünkü onu kanunu kuralı ve izlediği bir yol YOK? kafasına göre kuralsız gidiyor çünkü.. Sen üstüne alınıp sorduğun için açıklıyorum bunları mr. ateist .. Bu ülkedeki sorunda işte o bahsettiğin konu ! Bir din'i olmayıp Yahudi-Hristiyan-Müslüman.. dünyayı yaratan ALLAH'ın kanu ve kurallarına emirlerine inanmayıp kafasına göre freestyle yaşayıp ben iyi insnaım ben düzgün insanım demek.. OK iyisin düzgünsün ama kime göre neye göre? REFERANS NE? = kendi keyfin.. ALLAH GOD kitap kutsal birşey yok? herşeyi kendi keyfine göre yaşıyorsun.. maden kendince iyi insansın ozaman seni seven bunu durumu göz önünde bulunduracak ve o şekilde seni seçecek sevecek.. Buarada özgürlüklerin fazlası ve sınırsız olanı başkalarının haklarına tecavüze dirmeye başlar. Böyle..
- +1 yıl
Valla hocam senin olay biraz farklı gibi geldi bana. Yazının çoğunu okumadım ama senin düşüncelerin tabi. Yazdıklarına yönelik konuşmuyorum yanlış anlama, eh senle din tartışıcak halimde yok. Sen inanırsın, saygım sonsuz tabi. Ben inanmam, saygı duyarsın duymassın sana kalmış. Ama konumuz din olmadığı için paylaşımı farklı bir şeye dönüştürmeye gerek yok :)
- +1 yıl
@İsimalamayanüye Yazımın çoğunu okumaman işine gelmemesinden kaynaklanıyor , sorun yok bende başkaları okursa burdan bir SONUÇ çıkartsınlar diye yazdın uzun uzun.. senin ateist oluşuna müdahale etmek gibi bir amaçla kendimi yormak niyetinde değilim.
ALLAH (cc) isterse sana zaten seve seve anlatır ŞOK olursun anlarsın (aklından birşey geçirirsin ve "O" aniden önüne çıkar Ab0oo dersin hEdE h0d0 olursun ama neyse.. konu alakasız sen keyfine bak.. senin derdin "kız mevzusu" büyük-resimle alakan yok , sen sadece konu resimdeki kızlara bakıyorsun OK) - +1 yıl
tamam :)
En İyi Cevaplar
+1 yılGüven problemi genellikle aile içi ve çevreden kaynaklı travmalardan sonra oluşur. Kötü tecrübeler yaşadığın ve sevgi eksikliği çekerek büyüdüğün için erkeklere güvenmekte zorluk çekiyorsun. Muhtemelen buna bağlı olarak da özgüvenin zedelenmiş. Kendini sevmeyi öğrenmen lazım. Bunu da ancak insanlarla iletişim kurarak çözebilirsin. Kendini sevilmeye değer görmediğin için erkeklerden uzaklaşıyorsun.
18 Yorumla
Soran+1 yılTam anlamıyla böyle galiba çünkü erkekler benim özgüvenimi aldi o dalga geçmeleri kusurlarimla ki öyle çirkin de değilim yani ve ben bunlardan sonra her erkeğe boyle bakmaya basladim sevilmeye deger olduğumu düşünmüyorum kendimi guzel bulmam yani sevilcegimi de sanmiyorum öyle birisini seversem de uzaktan kendi icimde bitiriyorum guven problemi de var inanc problemi de var kac tane erkek geldi yazdi normal sosyal medyada vs. Yani direk engelliyorum acikcasi çünkü inanmiyorum hicbir kelimelerine
- +1 yıl
Aklı başında bir insanın yapmayacağını düşünerek, sanıyorum ki dalga geçen erkekler lise ve ilkokulda olmuştur. Evet, bunun seni üzmesi ve özgüvenini zedelemesi gayet normal. Ama unutma ki onlar 14-15 hadi taş çatlasın 17 yaşındaki çocuklardı. Belki de daha küçüklerdi.
Bilirsin ki çocuklar ve ergenler hareket etmeden önce fazla düşünmezler. Her şeyle dalga geçmeye çalışırlar. Beyin gelişimini olması gereken seviyede tamamlayamamış birkaç çocuğa takılı kalmaya gerçekten değer mi? Belki de bir yetişkin olarak o genç ergenleri kendi içinde affetmelisin...
Evet, düşüncesiz ve art niyetli çok erkek var ama olması gereken de bu zaten. Aynı şekilde düşüncesiz ve art niyetle hareket eden de çok fazla kadın var. Bu kadın ya da erkek olmasıyla değil, insan olmasıyla alakalı. Her cinsiyette, her yaşta, her millette iyi ve kötü insanlar bulunur. Sen de payına düşen birkaç kötü insana denk gelmişsin hepsi o kadar. Gayet tabi seni sevenler de çıkacak, senin sevdiğin insanlar da çıkacak karşına. Sen kendini sevmediğin için sevilmeye değer olmadığını düşünüyorsun.
Soran+1 yılYani aslında lise de olmadı öyle kendimi ezen birisi değilim ağız payi iyi verebilirim ortaokulda oluyordu ve benim biraz yani takıntı problemim var maalesef ve o laflar beni yaraladi ve ortaokulda bir erkek tarafından bir seye de maruz kaldim bahsetmek istemiyorum yani ve tamamen kafama beni birisi severse dalga geçmek icindir kullanmak içindir kazındı ve kendimden ortaokulda nefret etmeye başladım aksine fazla cirkin degilim yani kimsede olmayan guzelliklerim var ama iste olmuyor o düşünceler benim kafamdan gitmiyor nedense yara olarak kaldilar bende yani korkuyorum güvenirken veya inanırken bir erkek bana yaklasmaya çalışırsa gerçekte baya yani ne var bende ki ne alaka benden hoşlandın bir güzelligim falan diyorum yani kendime önem veririm sevmeye çalışıyorum ama yani sanırım boyle gidicem yani bıraktım daha saldım açıkçası takmamaya çalışıyorum
Soran+1 yılVe sogeu erkek o mu diye inanamiyorum çünkü evet art niyet var ve bunun kimde olduğu belli değil açıkçası ornek veriyorum yanlış anlama mesela sen suanda bunlari yazarken art niyetli olabilirsin ya da misal bende olabilirim yani ne bileyim erkeklere nasil guvenirim de öyle duygularimi acarım ki acamam yani eminim aldatilmaktan da korkuyorum bu tipimden dolayı
- +1 yıl
Hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama filmde izlemiştim. Amerika'da okul çağındaki çocuklarda zorbalığın çok yaygın olduğundan bahsediyordu. Bu yüzden lise çağında (high school) intihar eden çok fazla genç oluyormuş. Ne yazık ki çocuklar birbirlerine karşı farkında olmadan zorbalaşabiliyor.
Sineklerin Tanrısı kitabında da anlatılıyordu o zamanlar anlam verememiştim. Sonrasında bu filmi izleyince benim için anlam kazandı. Çocuklar birbirlerine karşı yetişkinlerden daha acımasız olabiliyor. Üstelik Yaptıklarının kötü bir davranış olduğunun da farkında olmuyorlar. Bunu içgüdüsel olarak yapıyorlar. İnan bana bu konuda yalnız değilsin birçok insan hayatının belirli dönemlerinde böyle kötü deneyimler yaşamıştır. Ben de yaşadım.
Bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok. Sosyal medyada akıl sahibi hiçbir insan tanımadığı birisine kolay kolay güvenemez. Ben de güvenmiyorum. Özellikle bu platformda gördüğüm paylaşımlardan sonra buradaki çoğu kişiye pozitif gözle bakamıyorum.
Soran+1 yılÇok haklısın bak gerçekten çok haklısın yani şuanda ne yazabilirim bilmiyorum evet ortaokul aklındaki çocuklar hiç düşünmeden kırıyorlar ama takmamaya calisiyorumki artik kimse beni guzel olduguma sevilebilir olduğuma da inan inandiramiyor
- +1 yıl
Bunun için kimseye fırsat verdin mi ki? Sen de benim gibi kendini sevmiyorsun. Başkasına şans tanımıyorsun. Kendini geri çekiyorsun. Bu durumda kim seni iyi hissettirebilir ki :D Kendine haksızlık ediyorsun.
Soran+1 yılYani hissettiremez doğru çünkü inanma duyumu maalesef kaybetmişim bana kendimi çok çirkinmiş gibi hissettirdiler yani ondan biz kendimizi sevmiyoruz bizi başkaları nasil sevsin işte ya kimseye de fırsat vermedim korkudan yenemedim bu duyguyu maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. eskiden öyle düşünürdüm evlene ne kadar )
029 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğimi hic sanmiyorum daha guvenemiyorum bile sevgili olmak çıkmak sacma geliyor nasil evleneyim ki
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum görücü usulü evet ama iste sevilip sevilmeyecegim garanti değil korkuyorum yani
- +1 yıl
şahsen bende tamda bunu söylemeye çalışıyorum. o garanti değil ama yaşına uygun birileri ile görüş olgun istiyorsan en fazla yaşıtın veya senden büyük olmalı mesela ama abartılı büyük değilse konuşmadan insanları tanıyamazsın o yüzden tanışma fırsatı verip konuşmalısın niyeti evlilikse
Soran+1 yılYani işte ben de o korku var tanismak birisi bana yazinca falan böyle cok korkuyorum yani arkadaşlarım da bilir ortaokulda birisi bana sey olmuştu kiz arkadaslari falan gelmişti reddetmiştim falan baya ağlamıştım ya istemiyorum diye 😂 çünkü nedense o erkekle görüşünce yani beni kandiriyormus gibi hissediyorum ya
Soran+1 yılYok aslında ama bu düşünce bende hep vardı korku yani ben genelde de arkadaslarim boyle bana gelir anlatırlar biraz psikolog gibi bir yapim var bu konuda iyiyim ask konusunda baya dediklerim de oluyor arkadaşlarıma cok yardimci oluyorum ama olay bana gelince kitleniyorum aksine aldatilmak da yani çok korktuğum bir sey ya
Soran+1 yılBen genelde nedense mutluluk bana yan etki yapıyor nasil desem çok karamsarimdir ama bu durumu aşamam yani güvenmiyorum kendime de karsi taraftakilere de artık bir zaman birisi çıkar değişir miyim bilmem ama öyle birisi de gelmez sanmam
Soran+1 yılBilmiyorum nasıl alışıp güvenicem ama olmadı evlenmem boyle tek devam ederim
Soran+1 yılEvet kimseye güvenmemek daha iyi ama yani sevilme duygusunu tadamıyorum sadece seviyorum öyle ama uzaktan yani evet hayat her seye rağmen yaşanabilir yükleri sadece tek kişi sırtlamak bilemiyorum yapabilirim ama birisiyle paylaşmak güzeldir heralde umarım ilerde aşarım yani deneyecem Olmadi nasil yapicam bilmeden umarim denediğim kişide adam gibi birisi olur eğer hayal kırıklığına uğrarsam bir daha asla yapamam
- +1 yıl
şimdi şöyle düşün boksör olmak isteyen bir insan ilk yenilgisini aldığında vazgeçer mi vazgeçseydi şu anda herhalde boksör sektöründe kimse pek kalmazdı. burda anlatmak istediğim şu bu boksör yenilince yenilginin tadını öğreniyor acı da olsa ama zamanla bu acıya göğüs gererek daha çok kazanmaya çalışıyor ve daha çok çalışıyor kazanmak için ama her yenilgiden sonra bir sonraki dövüşe daha dirençli önceki hatalarını daha da azaltarak hazırlanıyor. bu da aynı hayat gibi her hayatına gelip giden yüzünden üzülür veya sevinirsin ancak her seferinde yaptığın hataları daha da azaltarak bir ilişkiye başlarsın ve bir önceki durumdan ilişkiden dolayı daha da tecrübeli ve güçlü olursun. hiçbir şey yaşamadan (bunu cinsel olarak algılama kendini evleneceğin kişiye saklamak en iyisi) bunu nasıl yapacağını ve ne yapacağını bilemez olursun
Soran+1 yılŞahsen benim icinde ilkini evleneceğin adama saklamak daha güzel yani abicim o kadar çok haklısın ki ben o kadar çok böyle yara darbe almışım ki karşı taraftan inan yani o duygular bende bitmis ama gercekten eğer ona inandığımı. Hissedersem deneyecem ve örneğin çok güzelmiş çok teşekkür ederim sana bir nevi durumumuz senle ayni gibi evlenmissin yani yapabilmişsin bende yapabilirim heralde görücü usulü de tercih edebilirim ama kader ilerde ne çıkarır karşıma bilmiyorum belki kismetimde vardir birisi yani tabi benimle gerçekten evlenmek isteyen erkeğin beklemesi gerek bunlari çekmesi gerek beni bekler mi bilmem ama eğer bu durumla karşı karşıya gelirsem güvenmek icin elimden geleni yapacağım eminim
Soran+1 yılAynen bu da olabilir zaten kendimden ya da şüphem yok erkek beni aldatmaya da çalışsa direk anlarım öyle aptal değilim yani zekamla ayakta bile uyuturum ama yine de hic sevgilim falan olmadı yapamadım biraz da korkuyorum ama Hz. Ali çok güzel söylemiş çok tesekkur ederim ben size yani çok sağolun 🙏😌
Soran+1 yılVallahi çok sağol mutlaka gene geri gelip burda okurum ben çok sağol yeniden🙏 çok vaktini aldim ama hakkini helal et 🙂
Soran+1 yıl😂o zaman zaten siz kendi kendinizin vaktini sömüruyormuşsunuz ne diyelim cok sağol abicim tekrardan allah mutluluğunu daim etsin cok yardimci oldun bana 🙏 iyi aksamlar diliyorum size 🙂
- +1 yıl
hakkımda helal olsun ne demek ben zaten burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bazen terslesemde bazen hakaret ediyor olsamda bazen küfürlü paylaşım da yapıyor olsam bile yinede vazgeçmiyorum bazılarının yaptıkları zoruma gitsede devam ediyorum etmek zorundayım insanların hep birine ihtiyacı var tanısada tanımasada ben tanımadan yardımcı olma taraftarıyım )
Soran+1 yılAy abicim allah razı olsun çok sağol 🙏 kralsın yani sana da iyi akşamlar umarım allahta senin öyle bir duan varsa kabul etsin inşallah
Soran+1 yıl🙂✋🏼🙏
Aynen ben de senin gibiyim hep uzaktan seviyorum baskalariyla birlikte oldugunu görünce çıldırıyorum halbu ki beni bilse belki beni de sevicek ama ben de buna inanmiyorum ben onu sevdigim icin beni zaten yedek görür sevmez fazla ilgi gostermez diye düşünüyorum sen de boylemisin ben bi de konusamiyorum hoslandiklarimla
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende hoşlandığım benden hoşlanınca soğuyorum nedense beni böyle seviyormuş gibi yapip kandircagini falan düşünüyorum aldatilmaktan da korkuyorum ama kimseyle cikmadim daha önce zaten arkadaslarim cok gaza getirdi söyle cok guzelsin olur falan diye asla dedim guvenemiyorum erkeklere laflarina da inanmiyorum bilmiyorum nolucak bu
Soran+1 yılVallaha keşke 😂 ben bana önceden instadan yazanlari da direk engeliyordum beni bu hale erkekler getirdi ama dalga gecildim hic oyle cirkin de değilim ama bu yuzden hep birisi beni sevince beni kandırıyormuş dalga geciyormus gibi hissediyorum ya
Soran+1 yılYa fazla da oyle değildim ama 😂 genel olarak bilmiyorum ben anlamıyorum yani sen verebildin mi şans bana bu sevgililik isleri cok salak sacma geliyor yani cidden çıkmak falan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılBende aynı fikirdeyim. Aman aman gideri olan birisi değilim ama çok fazla ılımlı yaklaşmaya çalıştıgım halde ara sıra aptal yerıne konan ben oluyorum.
115 Yorumla
Soran+1 yılYani evet cok yüz verince onemseyince de kızlar sey yapiyor havalaniyor yani
- +1 yıl
sadece kızlar olarak söylemedim aslında. İnsanların genel tavırları bu. Bir kızla konuşurken çok normal ve rahat olabiliyorum ama iş o kısma gelince ne diyeceğimi bilmiyorum. O an olan suskunluk ve kimsenin konuşmama durumu, söylediğin şey o günü arkadaşım de edebilir, çok güzel bir günün devamı da olabilir. Galiba ben arkadaşım eden kısımdayım. ya da kendi düşünceleri içinde boğulup kendime süikast düzenliyorum :)
- +1 yıl
arkadaşım da edebilir kısımlarda alkasız başka birşey kullandım ama kelimeyi değiştirdiğini okuyunca farkettim. Arkadaşım ne alaka dersen diye açıklamak ıstedım
Soran+1 yılYani aslinda bende erkeklerle oyle gibi ben cok nasil diyim tercih edildim ya yakin kiz arkadasim sevgilini tercih etti 7 yillik arkadaşımdı yapma dedim ondan olmaz dedim yani kıskandığımı dusundu sanırım ki cocuk da onu kisitliyordu ayrıldılar ve biz öyle kaldik bende genelde erkeklerle birisi yazinca bana onceden direk engelliyordum veya korkuyorum da hala öyle burdan da mesela özele gecmek isteyenler oldu inanip güvenemedim çünkü nedese bir erkeğin beni sevme ihtimalini düşünemiyorum ben ve hep benle dalga geçip kandirilcakmismisim gibi hissediyorum ya
- +1 yıl
yaşadığın nedir bilemem ya da karşındaki insanlar kimdir bunları da bilemem ama karekterinden eminsen sorun yok bence. Yorumları okuduğumda herkez, bende ile cümleye başlamış. Yazdığım şeyden dolayı belki yadırganıcam ya da akıllara gelen ilk düşünce doğrultusunda laf yicam ama ben kendimi biliyorum ve bende birisiyle iletişime geçmek istiyorum. Bu program üzerinden sohbet edebiliriz. En kötü arkadaşlık kurmuş oluruz. Olmaz ama senin açından yanlış gördüğün bir durum olursada engellersin. Dün, tanmadığım bir kadın ile 2 ya da 3 saat konuştuk. Amacım içimi dökmek dertleşmekti gerçi. Sağolsun, kendisi de ciddiye alarak dinledi beni. Sen bilirsin, benimkisi sadece normal bir arakdaşlık teklifi.
Soran+1 yılAa çok teşekkür ederim düşüncelerin için tabi bende eminim kendimden öyle arkadaş olarak başlayıp etkilenmem sende yani ama gerçekten teklifin icin tesekkur ederim tekrardan yani öyle baya kafa kızımdır aslında psikolog gibi bir yapimda var içini dökebilirsin de sorun yok benlik ve her zaman bana anlatılan olayi ben ciddiye alırım yani ben seni birazdan takip ederim şuanda biraz meşgulum de maalesef 🙏
- +1 yıl
yani kelimesini hunharca kullanan bir insansın demi
Soran+1 yılAşırı seviyorum hemde
- +1 yıl
her cümlenin öznesi ve aynı zamanda yüklemi olucak kadar hemde
Soran+1 yılTam şimdi yine yani yazıcaktım 😄
- +1 yıl
Bu arada ''Aa çok teşekkür ederim düşüncelerin için tabi bende eminim kendimden öyle arkadaş olarak başlayıp etkilenmem'' kısmını açıklamak istiyorum. Arkadaş olalım derken asıl amacım bu değildi. Evet neden olmasın ama her insanın kriterleri vardır ve seni görmeden ya da sen beni görmeden buna karar verilmez. İleriye dönük bir arkadaşlık teklifi ama ilişki anlamında değildi :) Yol bizi veya diğer insanları nereye götürür bilemem ve düşünmeye gerek yok zaten bu tarz şeyleri. Neyse, ben maksadımı söyledim, sende konuşmak ya da tanışmak istersen mesaj atabilirsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben yine de belki öyle hissedersin diye sana belirtmek istedim ve seni takip ettim yani profilim de siyah renkli bir manzara var ordan tanıyabilirsin
bu arada hic yani yazmadım 😄✋🏼- +1 yıl
takip isteği geldi, bende diyorum bu kişi kim. Herhangi bir yorumda da bulunmamış :) ama bilgin olsun galiba uygulamadan kaynaklı seviyemden dolayı mesaj atamıyorum.
Soran+1 yılAnladım tamamdır atarim ben uygun zamanımda😄
- +1 yıl
Sana kalmış tamamen, iyi günler
+1 yılÖyle düşünme. Özguvenini etkiler bu tür düşünceler ve yanlış erkekleri tercih edersin.
129 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında özgüvenim artık 0 hatta eksilerde nedense zaten yapamiyorum da hoşlandığım kisi benden hoşlanınca ondan soğuyorum çünkü beni severek boyle kendine kotu bir sey yapıyormuş gibi hissediyorum ya
- +1 yıl
İşte tam aradığım kiz. Gel çabuk ozele
Soran+1 yılAl işte 😂
- +1 yıl
😂😂 ama senin anlamadığın mevzu şu, ben sana canım cicim diyip sıkmam seni. Simdi sen özele gelsen tavlarım seni, daha sonra sosyal mesafeli bir arkadaşlığımız olur. Hatta mesela senin pozitif testini negatife bile çeviririm. 😬😬
Soran+1 yılYani açıkçası kendine öyle fazla güvenme derim ben maalesef ben erkeklere çok çabuk düşen bir kiz değilim aksine erkekler benim karakterime ve konuşmama cok hizli vuruluyor ama ben iste yani yapamiyorum açıkçası ya 😄
- +1 yıl
Ben düşmem kızlara be.. tabi onu özel hissettiririm ama aşırı canım gülüm muhabbetine girip onu da kendimi de sıkmam. Mesafeyi korurum gerçekten. Ne onu nede kendimi bunalıma sokmam. Güzel seviyeli bazen esprili bazen atışmalı olsun isterim. Mesela sen benim sevgilim olsan kavga etsek pısıp oturmanı değil de bana tekme tokat dalmani severim. Bu hoşuma gidiyor napayım yani İrlanda dan boksör kız mı bulayım heee?
Soran+1 yıl😄 bencede kavga da tekme tokat dalmak daha iyidir kızlar açısından aynen sakin ilişkide sıkar bir yerden sonra ya ama öyle deme karsina cikar birisi düşürür seni tükürdüğünü yalarsin yani
- +1 yıl
Sensin o 😂
- +1 yıl
Tükürdüğümü yalatir mısın ki 😬
Soran+1 yılBen miyim ben olduğum kanısına nasıl vardin pardon 😄 ?
- +1 yıl
Çünkü birazdan elin otomatikman beni takibe gidecek ve ordan devam etcez adım gibi eminim. Sana söylediklerime gösterdiğin reaksiyon bunu gösteriyor. Şaşmaz. Mesaj kutusuna düştün bu kesin. Ama agima düşecek misin ona garanti veremiyom şu an 😂
Soran+1 yılAa o zaman sana haberim var maalesef elim seni takibi gitmeyecek😄 ağına da düşmem sanmam yani aksine ilkimi vermem sana sanırım yani kızları ağına düşürmede tecrübeli gibisin ama
- +1 yıl
A aaa ne kadar da fesat düşüncelisin sen. Ben senin ilkine sahip olmak istemiyorum ki, ilkim de sonum da sen ol istiyorum. Gelmek istersen kabul ederim istediğini. İstemezsen tercih senin.
Soran+1 yılVay be 😄 ilkim sonum diyorsun yani şuanda biz farkındaysan sanalda gibi bir şeyiz yani burdan ilk ve son hic bulunmaz zaten ay sen ne kadar güvenmiyormuşsun kendine ya kızların ağına düşmesine şaşmamalı zaten ilkim derken daha once oyle sevgili olarak kimseyle çıkmadım veyahut konuşmadım sıkıcı geliyor bana
- +1 yıl
Öyle deme ama... Burda çok insan tanıyorum, tanışıp evlenen. Burası reel den bile daha ciddi ve güvenli emin ol. Sadece adamına denk gelme konusunda özen göster yeter. Reel de bulamazsın o adamı.
Soran+1 yılVallaha ne reel ne sanal ben adam bulamam açıkçası bana bu isler cok sacma geliyor çünkü yani ben inanmiyorum hala inanmiyorum sevilecegime ya da birine inanacagima bu düşünce yillardir benimle ve hicbir erkek değiştiremedi emin ol 🙃
- +1 yıl
Sen geç bunları, benimle takıl farkı yaşa, yoksa bu şekilde ziyan olacaksın bebek. Ziyan olmadan bana gel yavrum benim 😂😂
Soran+1 yılEn sevmediğim konuşma tarzı 😄 farkını koydun aynen kaç yaşındasın sen
- +1 yıl
Bil Hadi 😂
Soran+1 yılÖf😄 profilinde 27 yazıyor gerçek yaşın mi o
- +1 yıl
Hayır değil. Bunlari öğrenebilmen için yapman gerekeni biliyorsun bence 😎
Soran+1 yılAyy allahım ya 😂 ya burdan söyle ya da yapmam gereken şeyi yapıp susucam?
- +1 yıl
Yapman gereken şey mesaja gelmek 😬
Soran+1 yılYani nedense baska kiz olsa net düşerdi falan sana ama yani pek inanamadim ben gene 😂 kusura bakma ama bu kadar kızları kendine düşürebiliyorsan demek ki bu işlerde baya tecrubeli ve iyisin yani?
- +1 yıl
Demek ki sen msja gelmediğine göre seni erkileyemedim. Cok tecrübeli sayılmam ama burdan çok var düşürdüğüm dogrudur.
- +1 yıl
Ben gittim sonra devam ederiz konuşmaya istersen. İşim var biraz.
Soran+1 yıl😂hehe ederiz aynen burdan çok düşer aynen ✋🏼
- +1 yıl
Sana göre herkes bürütüs zaten 😂 hadi hayırlı işler.
Soran+1 yıl😂kolay gelsin sana da
+1 yılKendinle barışık değilsin anladığım kadarıyla. Özgüvensizlik demek bu. Biraz kendini sevmen lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmaya çalışıyorum ama bu hale erkekler sayesinde geldim dakga gecilip hor gorulunce erkekleri kapattim gibi yani insan bir yerde sevilmek istiyor artık ya guvenemiyorum bir erkege inanamiyorum hoşlandığını söyleyince soğuyorum ve soruyorum da neden ben yani sevilcek bir yanim yok diyorum ama
bu yazıyı okurken o fok balıklarının taklidini yapan recep ivedik geldi aklıma
10 Yorumla
+1 yılBazen bende kadınları anlamıyorum lakin genelleme yapmamak lazım bazı kadınlar desek doğru olur.
10 Yorumla
+1 yılBende öyleyim bana da saçma geliyor biriyle sevgili olmak uzaktan uzağa daha iyi cinsellik olacaksa da takıldığım birinin olması çok daha makul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. bende çok kafayımdır ama aynı şey bende var
16 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef benim böyle devam da edicek gibi ama atlatirsin umarim sende
Soran+1 yılInsan bir yerden sonra sevilmek istiyor ya etrafta öyle görünce de bunu yapan bana hissettiren erkekler sana da kızlar yani off
Soran+1 yılYani belkide hep yanlış insanlara mi denk geldik diycem ya da biz mi fazla iyiydik onu anlamiyorum ama sanirim bende böyle giderim ya arkadas manasinda erkeklerle iyiyim ama diger mana inanip guvenemiyorum onlara
Gizli Üye(18-24)+1 yılİçinde sevgi boşluğu var gibi
16 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef evet gerçekten sevildiğimi hicbir zaman hissetmedim
Cevap sahibi+1 yılBu problem genellikle çocukluk çağında anne baba sevgisi ekligi ile başlar ve sonra devam eder. İçinde bir his birilerinin seni ölesiye karşılıksız bir şekilde sevsin gibi bir his vardır.
Doğru kişiyi bulmak önemli 😉
Soran+1 yılAnne baba sevgisi öyle iki tarafa da düşkün değilim yani sülalem cok sever beni ama erkeklerle yaşadığım o durumlar ki kimseyle çıkmadım yani sevgililik zaten istemiyorum ama yani insan sevilmek istiyor ya bu duyguyu bilmek istiyor ama ben sevilince nedense yani diyorum niye ben sevilcek yanim yok çünkü dalga gecildim yani aslinda pek cirkin de değilim ama niye erkekler tarafindan dalga gecildim bilmiyorum ama yani karsi tarafi kırmak da istemiyorum daha artik tamam tek kaldığımı düşünüyorum evlenemem heralde
Cevap sahibi+1 yılSeninle biraz detaylı sohbet edelim mi? Ne dersin 🙂
Soran+1 yılYani detaylı sohbet edilcek bir sey yok ama olay bu ben bir erkek bana böyle tanışmak icin yazinca nedense kandiriliyormus gibi hissediyorum sahsen zerre güvenmiyorum ve onlara inanmiyorum da nedense bende artık boyle bir izlenim oluşmuş ya
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin yani
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılNe de güzel dile getirmissin..
10 Yorumla
+1 yılSebep herşey olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSon sorumdan anla işte
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen iyi kadınlar kullanılıyor ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi