Güncellemeler
1 yıl
Evet gel bildir adres bildirebilirim diye yazıp sonra anında engelleyemek nedir ben sana ne yapabilirim ki bu kadar korkuyorsan neden bunu yazıyorsun🤣🤣
Güncellemeler
1 yıl
Soner yorumları silmeee
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başta normal davranıyorlar sonra Yüz fotosu istiyorlar sonra boydan foto istiyorlar sonra sapklığa başlıyorlar bida da normal hallerine dönmüyorlar hepsi aynı seri üretim mi bu ne anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
Ya sen bi sus önce kendini geliştir sonra yorum yap sitede master olacağına git gerçek hayatta çalış para kazan desek mırın kırın edersin
Bana kendini geliştir diyorsun? 😅
Sen kendini geliştirdin mi? 😅
Ne yapabiliyorsun mesela?
Ben PC tamiri yapıyorum, dükkanım vardı ancak esnafliği sevmediğim için kapattım.
Bisiklet motosiklet tamiri yapıyorum. Oto elektrik tamiri yapıyorum. Eski tip dijital gösterge tamiri yapıyorum. Musluk şifon tamiri yapıyorum.
Elektrik elektronik tamiri yapıyorum.
Dolap gardırop montajı yapıyorum.
Tampon tamiri yapıyorum, plastik aksam tamiri yapıyorum. 😅
15 senelik motorlu kuryeyim! 😅
Param var! 😅
5 gün sigortam var! 😅
şu an çalışmıyorum, çünkü paraya ihtiyacım yok. 😅
Master olmak basit hesap uzun zamandır var. 😅
Senin ne kadar paran var?
Arabam var motorum var trilyonum var 😅
5 bin gün.
Aynı zamanda nice talebem oldu, dua süre hadis-i şerif esmaül hüsna vs vb 😅
Çok çocuk büyüttüm 😅
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir. Hadisi şerif...
Güzel söz söylemek sünnettir...
Ön yargı ve art niyet kötüdür...
Boş yapma anca kıçını devirip sitede geziniyorsun bütün gün önceden de sorularına çağırıp duruyordun sürekli burada geçirdiğin zamanı para kazanmakla geçinsen sorularda kadınlar da çalışsın diye ağlamazdın
Sana göre boş olması boş olduğu anlamına gelmez. 😅
Param var. 😅
İhtiyacım olsa çalışırdım. 😅
Kadınlar çalışsın diye ağlamıyorum. 😅
Boş duran kadını da sevmiyorum. 😅
Herkes her şeyi sevmek zorunda değil! 😅
Bizde boş duran erkeği sevmiyoruz eğer paran olsaydı kadınlar da çalışsın diyecek kadar düşmezdin erkek eşine ve çocuklarına bakacak düzeyde olmalı kendi dinin bunu söylüyor haberin yok anca yat bütün gün kaç yaşına gelmişinhala ergenlik peşindesin
Ben boş durmuyorum ki tamir ile ilgileniyorum hobi amaçlı mahallenin çocuklarını koruyorum göz kulak oluyorum abilik yapıyorum.
Örneğin bugün 9 çocuğu parka çıkardım, akşam da 10 15 kusur gençle ormana gittik, ateş yaktık yedik içtik eğlendik 2 motor ve arabam 😅
Yer yoktu kucak kucağa oturduklar bazıları 😅
Dinim ne söylüyor biliyorum
Kadın erkek eşittir
Ev geçindirmek erkeğin vazifesidir ancak dini açıdan!
Herkes her şeye dini açıdan bakmak zorunda değil!
Sorularla İslamiyet değil burası 😅 soru da dini açıdan sorulmuyor!
Günümüzde asgari ücret 22 bin kiralar 15 binden başlıyor 😅
Geçmişin bakalım asgari ücretli 😅
Yaşın önemi yok 😅
Evet yatıyorum keyfime bakıyorum 😅
Kadın erkek eşit değildir ikisinin görevleri farklıdır kadın erkek görev olarak eşit diyorsan sen de çocuk doğur o zaman kardeşim boş yapmayacaksın işine gelince dindar oluyorsun işine gelince feminist kesiliyosun dansöz gibi kıvırmadan sabit bi karakterin olsun dicem ama bu yaştan sonra düzelmezsin anca gül kendin gibi gelişmemiş birini de bulamazsın evde kalırsın sen çünkü 18 yaşındaki kız bile zeka olarak senden gelişmiş
Hala çocuk diyor zaten anca çocuklar ciddiye alır seni
Bak sana göre eşit olmayabilir, senin hayatın sana bana göre kadın erkek eşittir. Benim hayatım bana...
Kimse sana ya da bana kanalize olmaz, olmak zorunda da değil...
Dinde bile zorlama yok, saygı önemli...
Çocuk Allah'ın mucizesidir fıtrat gereği kadın çocuk doğurabilir ancak her çocuğu olan kadın anne, her çocuğu olan erkekte baba olamaz..
Sağlıklı herkesin çocuğu olabilir...
Gülmeyi seviyorum. 😅
Ben dindar değilim her zaman da söylerim. 😅
Havalar soğuk normalde ablalar teyzeler de geliyor masama yazın parkta semaver yapıyorum 😅
Ayrıca 7 den 70 sohbetim var cami cemaati de tanır herkes tanır kolu komşu
Ancak ben çocukları korumayı seviyorum 😅abi olmayı seviyorum 😅ben böyle mutluyum 😅ben varken kimse onlara karışamaz, zarar veremez, oyunlarını bozamaz! 😅
Zekan anca bu kadar yetiyor dediğim şeyi malum yerinden anlıyorsun kadın erkek hak olarak eşittir ama görev olarak eşit değildir erkeğin görevi çalışıp eve bakmak kadının görevi evi çekip düzeltmek çocuklara bakmak senin gibi aklı bi karış havada bişey başaramamış tipler de anca kadınlarla kendini karşılaştırır kadınlarla sidik yarıştırır git biraz hemcinslerinle yaşıtlarınla kendini karşılaştır kadınlarla bir de ğil sin. olamazsında. bunun sana göresi bana göresi yok
Bırak çocukları mahalleyi ben gördüğümü söylerim kaç senedir görüyorum seni burada kaç yaşına geldin hala belli karakterin yok
Sana göre olan görev ben bağlamıyor. 😅
Ben sana ya da hiçbir şeye kanalize değilim!
Hiçbir şey hiç kimse umrumda değil benim. Kafama göre yaşarım ben! 😅
Herkes için eşit olsa bu kadar kadın cinayeti olmazdı...
Ben bakacağım kadın istemiyorum. 😅
Gitsin ailesi baksın. 😅
Ben çok şeyi başardım. Çevremde herkes taktir eder, taktir etmek de güzel insan işi, herkes taktir etmez!
Ben çevremde herkesten daha iyiyim çok şükür, Türkiye geneli wp iş grubum var en aktif benim 😅en çok yardımcı olan benim tecrübe bilgili olduğum için 😅
Kadın erkek bir diyen de yok ben erkeğim 😅
Ancak bana göre kadın erkek eşittir. 😅
Harici hiçbir şeyin önemi yok. 😅
Dinde yazsa bile umrumda olmaz. 😅
Çünkü ben kafama göre yaşıyorum. 😅
İçimden geldiği gibi.
Ben hep çocuklarlayım 10 sene önce de 15 sene önce de hep abiydim ve olacağım da 😅
Arkadaş sevmiyorum 😅
Ben hep aynıyım düz insanım 😅
Sana göre olmaması zerre umrumda değil 😅
Umutsuz ev kadınları gibi bütün gün kıçını devirip buraya yorum yapmaya gelince senden iyisi yok ama laf adam olmaya gelince sen kalkarsın sonerrr🤣🤣🤣
Hadi pollyanna hadi sen bana laf yetiştirecek zekada değilsin
Yazmayı seviyorum. Sevdiğim şeyi yapıyorum. 😅
Adam olmakta umrumda değil. Ben ben gibiyim. 😅
Rabb'im her şeyin en iyisini bilendir..
Sevdiklerim bilsin yeterli. 😅
Herkes için iyi olamam. 😅
Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır. 😅
Aynı anda bir çok kişi ile tartıştığım oldu hesabı kaç kişi kullanıyor diye soranlar oldu.
Zeka belli, teşekkürler. 😅
Aynen adam olmak umrunda değil kadın ol o zaman napıyım banane madem hiçbir şey umrunda değil neden istemediğin cinsiyette yaşıyorsun demek ki toplumun ne diyeceği umrunda
Soner anca boş laf yaparsın başkalarını işin içine katma da kendi kendine tartış benle diyeceğim ama sende ne o kadar zeka ne de o kadar cesaret var bunu bildiğim için susuyorum 🤣🤣
Ben insanım, cinsiyetim erkek, kalıplar yargılar örf adet gelenek görenek hiçbirine tabi değilim, umurumda değil.
Ata sözleri de aynı şekilde umrumda değil.
Mezhepler de umrumda değil. 😅
Toplumun canı cehenneme! 😅
Edebiyat önemli. Yazılan belli, anlatılmak istenen de açık. 😅
Ben kimseyi işin içine katmıyorum, hızlı yazarım. 😅
Cesaretimde defalarca içeri alındım bir çok mahkeme gördüm cümle alem bilir. 😅
Soyduğum bastığım mekanlar oldu vakti zamanında...
Toplumun canı cehenneme diyen kişi sürekli toplumdan birilerini yazdıklarına örnek verecek kadar toplumu önemseyen biri daha ne dediğini bilmiyor 🤣🤣🤣
Toplumu örnek vermiyorum. Çocuklar mahallemin çocukları gencleri sevdiklerim. Onlar benim kardeşlerim. Komşular da komşularım sevdiklerim.
Toplum değil onlar benim için...
Onlar benim sevdiklerim..
Birkaç cümle bulmuş kendine habire aynı şeyleri tekrarlıyor bozuk plak gibi. Adam akıllı tartışacak potansiyel yok tabi anca ezbere 🤣🤣
Dar görüşlü tartışmaktan aciz karaktersiz kendini geliştirememiş insanların canı cehenneme !
Ezber yok yazdıklarına karşılık yazıyorum. Gören okuyan anlar. 😅
Sen anla diye yazmıyorum ki. 😅
Dar görüşlü insanları sevmiyorum. Evet canları cehenneme! 😅
Aciz insanları da sevmiyorum canları cehenneme. 😅
Karaktersiz insanları da sevmiyorum canları cehenneme. 😅
Soner sitedeki yapay zekaların bile kelime haznesi senden daha geniş. Yapay zekalar bile senden daha özgün, karakterli ve otantik utann🤣🤣🤣
Yapay zekayı seviyorum. 😅
Bana göre de onlar senden daha samimi ponçik ve insancıl, insansı. 😅
Ben insanına göre davranırım senin gibi daha kendini geliştirememiş tartışmayı bile beceremeyen birinin ne düşündüğü umrumda değil hayret anaokulu çocuğu gibi yoruma arkadaşını çağırmadın birini bulamadın birazdan ağlamaya başlarsın gibi 🤣🤣🤣
Ön yargın art niyetin beni bağlamıyor. 😅
Ben de aynı şekilde insanına göre, real hayatta olsaydık bu kadar kibar olmazdım. 😅
Sanal olduğu için bu şekilde konuşabiliyorsun. 😅
O yüzden umursamıyorum. 😅
Senin yazdıklarını 8 yaşında çocuk da yazar...
Senin yazdığın ezber lafları çocuklar yazar asıl kibar olup olmaman umrumda değil karakterin olsun önce sanalda da reelde de senin gibi insanlara yerini bildiririm merak etme
Ben ezber yazmıyorum yazdıklarına ithafen yazıyorum. Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır, şahsım bu...
Gel bildir adres verebilirim. 😅
Lafta sözde herkes her şeyi yapıyor ediyor. 😅
Kadınlar da var. Önce hoşlanıyor gibi yaklaşıp sevgi pıtırcığına dönüşüyor normal konuşurken tatlılıklarla şevklendiriyor sonra ver yansın ortalık. Üstüne kendine aşık edip süründürüyor ego tatmin ediyor. İnsanın karaktersizliği cinsiyet ayırt etmez.
Hepsinin kafasında aynı şey var başka bir şey düşündükleri yok
evet hepsi seri üretim beyin ölüsü
soner kim mod mu
benim de yorumumu sildi ya
Alttaki değişik 🤣
ismini nerden ogrendin la wkdnnd
Şiii korkutma çocukları ama 😅😅
Evet hepimizde aynı hormon var :D :D
Sonuçta hepsi aynı fabrikadan çıkıyor normal
Sevmiyordur o hâlde
Reel en temizi