Genelleme yapmıyorum ama bazı erkekler böyle. Mesela bir kızı beğeniyorsunuz, hoşlanıyorsunuz. bunu itiraf ediyorsunuz. Sonra o kızda ilgi gösterdiğini an neden uzaklaşılıyor anlam veremiyorum. birinin ilginize karşılık vermesi itici mi anlamıyorum 😅ilgiye karşılık vermeyip terslemek mi gerekir?
Bazı erkekler neden beğendiği kız tarafından ilgi gördüğünde ondan uzaklaşıyor?
Aa kimmiş bunu yapan? Yok öyle birşey ilgi görmediğim an bırakırım.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hoşlandığını itiraf etti. İlgisine karşılık verdim. ama mesafeli davranıyor gibi. Bana uzak gibi. Ve iletişimi kestim bu yüzden konuşmuyorum. İlgisiz davranış gerçekten çok kötü.
Hayır sormadım. Dün mesaj atmadi. Bende ona mesaj atmak istedim. nasıl olduğunu falan sordum. Mesafeli davranıyordu. bende ona aynı davrandım. Sadece ona dedim ki "Sanırım meşgulsün seni oyalamak istemem, görüşürüz" yazdım. Oda "hayır meşgul değilim, müzik açıyordum , neyse iyi görüşürüz " yazdı. bir daha yazmadım. O da yazmadı. Konuşmayı düşünmüyorum. Eskiden böyle davranmazdı. Daha ilgiliydi. Şimdi çok çok garip davranıyor. Sanırım ilgisine karşılık vermekle hata ettim.
Daha doğrusu emin olmadan karşılık vermen hata olmuş bencede normal değil davranışlar ve hani karşı cinsle konusnak varken müzik dinlemek bencede ilgisinin bittiğini konuşursa konuşurum konusmazsa konuşmam kafasında bence radikal bir karar almalısın ama bende de mesela hissediyorum ilgi yok soğuk soruyorum hayır bide ben gulmediginde sadece düz yazı yazınca emoji yokya ondan da huylaniyorum soruyorum yok de sıkıntı nerde baktım olmadı bitti uğraşamam bana değer verilmeyecekse napiyim
Emin olmadan karşılık vermek değil. O bana hoşlandığını ve beni sevdiğini söyledi. Bende ona aynı şekilde davrandım. Sonradan böyle davrandı. Evet emojsiz konuştum. bende ona soğuk davrandım. ama hak etti.
Neden böyle yaptığını bende bilmiyorum. Sorun mesafeli davranması. Eskiden saatlerce konuşurdu , ilgilenirdi. Şimdi ise zor konuşuyor. mesela eskiden hep anında yazardı. Şimdi arada 5 10 dk bekletiyor. Sorun bu. Bende sinirlendim. ve iletişimi kestim. Onu çok seviyorum. Ama konuşmayacağım. Yapacağım bu. onu düşünmekten delirecek gibiyim. ama yazamam. yazmayacağım.
Alışık değiliz. Benim hiç sevgilim olmadı sevilmeye alışık değilim. Kocaman eşşek kadar adam olduk ama ne bileyim 😅. Beni alacak kız herhalde baya inatçı olacak
Zannetmiyorum. Onun daha önce 4 sevgilisi olmuş. Çekingen olmuş olsa , daha önce bana çok ilgili davranmazdı. Saatlerce konuşuyordu yani. Ama şimdi değil. bende iletişimi kestim ve onunla konuşmuyorum.
Evet bu olayı maalesef yaşıyorum. Bu arada o da türk değil. Bu davranışı aşırı sinirimi bozdu ve iletişimi kestim. Madem seviyor neden mesafeli davranıyor ki. Ona güler yüzle ve sevgiyle bakıyorum. Ilgisine ilgi gösteriyorum. Bu yaptığı saçma. Sanırım haklı olabilirsin. belkide psikolojisi bozuk.
En İyi Cevaplar