Korkuyorsam, bir nedeni var elbet
Ateş yaktığı yerde dert
Sen bunları duymadın farz et
Bendeki (bıraktığın) izlerini takıp et
💃💃💃

Erkeklerin yaptıkları hatalar say say bitmez ama en büyük hataları sanıyorum ilişki başladığı andan itibaren ilişki başlatana kadar gösterdikleri çabanın binde birini bile göstermemeleri hatta daha da ileriye gidip kadınını beğenmemeler, küçük görmeler, hatta şikayet etmeye başlamaları.
👏🏻👏🏻👏🏻 o kadar doğru ki, her kelimesi perlamare.
Kadınların hatalarından biri de bu, bu durumda da erkek kendini iyi kamufle ediyor bence. Aslında olmadığı ama kadınların isteyeceği bir tipe çok kolay girebiliyorlar
Çünkü kısa süreli değişim çok kolaydır. Burda da görüyorum. 3 aylık bir ilişkimiz vardı. Onu 1 ay önce tanıdım , mükemmel bir insan tarzı yorumlar. Ben 1 yıl hiç olmadığım bir insan olabilirim. Ondan kolay ne var ki?
1 ay 3 ay ne ki ya? Ben yeri geliyor 20 yıllık arkadaşımı taniyamiyorum. En büyük sıkıntı tanımadan tanıdığını zannetmek. Bir insanı olumsuz olaylarda tanırsın asıl. Her şey güllük gülistanlık iken herkes harikadır zaten. Tanımadan aşık olup sonra da suçu sanala atmak en büyük kolaycilik aslında.
Trafo sakin 😃 şimdi biriyle tanışır tanışmaz kavga mı edelim napalım, üstüne üstüne gidelim bütün pisliği dökülsün mü 😃
Tamam tamam 😃
Duygusal bir boşlukta bulundukları zaman kapılıyorlar ve bu gerçekler hiç iyi olmuyor!
Her şey tecrübe tabii bunu bir ya da iki sefer yaşarsın sonra silkelenirsin.
Aslında nerden bakarsan bak acısıyla tatlısıyla olgunlaşıp tecrübe kazanılıyor ve bir sonraki ilişkilerde daha az hata yapılıyor
O yüzden fazla takmamak lazım, yaşandı bitti, herkes kendi yolluna denilmeli
Aslında olgunlaştıkça kadınlar böyle şeylerin farkına varıyor ne istediklerini istemediklerini ayırt edebiliyorlar. Tecrübeler de ekleniyor, alnına ne yazıldıysa onu yaşamaktan kaçamıyorsun zaten de..
Müthiş soru, ne cevap yazacağımı bilemedim 😄
Haha o denli süper soru dimi tebrik et beni 😃
Gerçekten ciddi anlamda söylüyorum, tebrik ederim seni 😄
Teşekkürler :D hadi hemcinslerini göm 😅😅
Çok sahtekâr olanları var😄
Hadsizler 😃
Hiç sorma hiç, uzak dur bu sahtekarlardan 😄
Bir çok özelliği bünyelerinde barındırma yeteneğine sahipler😄
Allah onları var ya :D suya gitsinler susuz dönsünler 😃
Tamam yeter ya😄 fazla gömdük galiba 😄
🤷♀️ bu kadar da acımasız olunmaz ki 😅
Evet, sanki çok acımasız davrandık 😄 En başta ben olmak üzere tüm hemcinslerimden özür 😄
Hahah inanamıyorum sana 😃
Neden😄
Daha yeni başlamıştık gömmedik bile 😃
Yeni mi başladık 😄 yok yok ben daha fazla edemem😄
Thank you 🙂
Ricalar ☺️
İlgisiz olduklarını
Kim ilgisiz? Hemcinslerin dimi
Biraz uzun yaz yahu 😃 öyle dedim de yine de karşı cinsi hedef alan görüşler var arada 😃
Ama bu da çok kısa bi açıklamaydı 😃
Laf sokmalar 😃
Bunu yazmak çok sürdü kanımca 😄😄
Anne olunca insanın hayatında neler değişiyor? ↗
Kaldırır mısın yani 😃 güncellemeye atacağım şeyi sana attım 😃🤦🏼♀️
Şarkı 😃💃
Yaaa dalga geçme malzemesi iki 🤦🏼♀️😃
Dikkat et sen gözüm üstünde hahah
Diyorsun ki ,
https://youtu.be/I-HUbYkE_xg
😃 hayır açığını yakalamak için gözüm üstünde diyorum
Hahaha yapma pislik yapma 😃
Değerimi bilin https://youtu.be/tK4eUc2zqVw 😃😃
https://youtu.be/V1A6a17BUxM
Hihi tamam tamam anlıyorum 😄😄
Hahaha koptum 😃😅 bu ne be
Koparirim dalından 😅😅😄
https://youtu.be/Jbbq8TutiVw
Uuu woow bu şarkıya bayılırım ama fakat velakin 😃
Bayıltırım😄😅😅😅
https://youtu.be/p3WNLMEOFK8
Yaaa 😃 manyak ya
Haha bu adamın ağzına şaplatırım bu nasıl konuşma 😃
Cevap
45Cevap
Herşeye çabuk inanıp kaniyorlar saflar 😂
Bence bayanların en büyük hatası birinden hoşlandıkları zaman ilk adamı atmamaları. Çünkü o adım atmazsa erkek atana kadar beklemek çok saçma. Ki hoşlandığı kişiye başka biri adım attığında elden kaçırdıkları zamanda bu sefer tırnak yemeye başlıyorlar 😀
Yalnız sen bayanlardan değil hemcinslerinden bahsetmeliydin 😃
Beni hemcimslerim değil karşı cinsler ilgilendiriyor 😀
Soruma aykırı davranıyorsun şu an 😃
İsyan kanımızda var 😀
🤦🏼♀️
Kisinin Üzerine çok düşüyorlar , daraltıyor bunaltiyorlar.. Ay vıcık vıcık o ne öyle ya , çocuk gibi yasaklar falan filan gereksiz kisitlamalardan söz ediyorum
Yalniz sana bisey dicem , karşı cinstte de aynı
Çok haklısın.. Ama iki taraf da böyle olunca o ilişki bitmeye mahkumdur çiçeğim 🤷♀️ dimi.. kimse kimsenin sahibi moduna girmese, zaten sevgilin mesela sen onu sık bunalt yasaklar koy yine yapmaması gereken şeyi yapar.
Ya sorma , insan kendinin ne olduğunu unutuyor afedersin mallasiyor, e ne anladım o ilişkiden!!! Ben kendimi buldum sende demek varken , sevdiğin kişi bi bakıyorsun sovdugun kişi haline geliyor... Çok dikkat edilmesi lazım bu tarz şeylere güzellik...
Çok doğru, “ben kendimi buldum sende demek varken, kendini onda kaybetmek” 🤌🏻 güzel tanımladın
Tecrübe güzellik 🤜🤛😘
Çabuk inanmaları olabilir ve dahası inandıkları için kendilerini kaptırıyorlar kontrol dürtüleri sıfırlanıyor..
Dünyanın merkezi haline geliyor o kişi
sonra o gidince bum..
dağılıyor her şey
Kuzum kısa ve öz diyebilirim ki erkeğin arkadaşlarıyla gezmesine, tatiline ve kız arkadaşlarına bile karışmaları.
🥰
Bunları sen kadınlar için mi yaziyorsun bu yazdıkların erkekleri anlatıyor...
Benim hemcinslerime tavsiyelerine senin tavsiyelerin aynısı olacaktır.
Tabii ki hemcinslerim için yazdım
Bende senin söylediklerini kendi hemcinslerime söylüyorum. Bizim hemcinslerde senin hemcinslerde farksız
Tamam kabul 😃
Aldatmasınlar, ilgisiz olmasınlar odun olmasınlar kadın ruhundan anlasınlar biraz..
Kadınlara sadece cinsel obje olarak bakmasınlar ohoo çok var yaa 🤨
Liste uzun 😌
Daha ne kadar ağır satsınlar yahu😀
Her kadının etrafında pervane gibi 20 erkek var.
Ne olsun daha, ne olsun?
Tamam işte, 20 erkek ama içlerinde bikaç tane Adam vardır 😃 ağırdan satıp o Adamları bulmalı
😃
kızların yaptığı en büyük hata erkeğe sanki eşi benzeri yokmuş gibi itaat etmek gözünde yüceltip vazgeçilmez kılmak kızlar böyle yapınca erkekler de kaçan kovalanır edasıyla kaçıyorlar kendini ağırsan satıyorlar bu böyle
İlk paragrafin her genç kızın aklına kazınmalı👌altına imzamı atarım
☺️🌸
Kullanılmış hissetmek. Eşya kullanılır, ne bileyim bir şeyler kullanılır ama insan kullanılamaz. Beraber bir şeyler paylaşılır, olursa güzel, olmadıysa da hayırlısı deyip geçmek lazım.
Sosyetik guzel, sonsuz güven bu devirde olmaz ama insanların niyetlerini okuyamadan güven duymak günlerimizde var. Bundan 3-4 nesil sonrası belki dediğin kıvama gelir
Kısıtlamak ve her duruma burunlarını sokmaları saçma geliyor. Gelişmemii beyin sorunu sanıyorum.
Abaza gibi her kadına yürümemeli, çok konuşmamalı, ağır başlı olmalı, isteyen değil, istenilen olmalı.
Hic bir hatayi yaptiklari ni dusunmuyorum sadece yasadiklari hayati yasamiyorum.
Hata olarak gorseydi zaten yapmazdi diye dusunuyorum.
Ben hemcinslerimden ve ilişkilerinden ve yaptıkları hatalardan kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett.
hata
neye kime gore
herkes hakettıgı sekılde deger alır .
İlişkiye başlayana kadar kıza karşı sıfır gurur aşırı kibar düşünceli jestler falanlar filanlar ki bunlar hep yokluktan sonradan 180 derece değişiyorlar
Efendi erkeği değil, p.ç erkeği tercih etmeleri 😂 Sonrasında olanlar için "Ben demiştim." diyorum.
Adam olmakla belki ben hata yapıyorumdur. Bu devirde serseri olmadık yalnız kaldık.
Fazla güvenmek bence, kapılmak, aynı hataya tekrar düşmek.
Genelde gördüğüm yanlış gözlerinin dışarıda olması.
Kendi kendilerine gelin güvey olmalarınaaa cok kızıyorum 😂
Oldugu gibi kabul etmeyip degistirmeye calismak sanirim en buyuk sorun.
Biri gelir biri gider kafasında olup hiç ciddiye almamakta
Karşı tarafa fazla güvenmesi ve onu değiştirebileceği düşüncesine kapilmalari
hemen bağlanmak ve onsuz yapamıycağını falan düşünmeleri
Hiç de hata yapmıyoruz hak ettiğiniz değeri veriyoruz
Hanımefendileri duygusal olarak kabul ediyoruz ama onların önceliklerinde maddi kıstaslar oluyor genellikle sanırım hatamız budur.
Bacım bu nasıl arabesk bir profildir 2006 msn kızları gibisin bir herkes aynıyken biz farklıydık şimdi herkes farklı biz hala aynıyız lafı eksik.
Ay burda da herkes kendini bı halt sanıp, iki laf atayım da bana bulaşsın havaları, güldürme beni Kardeşim. Havamda değilim, yarın aynı saatte başka soruma gel sataş ok?
Yok değişmedi, senin köyünde değiştiyse napabiliriz. Keşke böyle şeyler değişeceğine kafa yapınız değişse biraz, Adam olsanız azcık. Ulaşılmaz erişilmez şekil şukul yapan yok, bu da senin kuruntun 🤷♀️
Sen kimsin? İnansan ne olur inanmasan ne? 🤷♀️ bana ne katıyor varlığın saygıdeğer Üyecik?
Bıdbıdbıd bana birşeyler öğretmeye çalışacağına, gram aklını kendine sakla da kıs değil kız yazmayı öğren. 😃 yorumunu kaldıracam da, zaten havamda değil çatasım var, seni de Allah gönderdi herhalde 😃 gönder gelsin
Akıl yağdır @Lancel kuluna ya Rab 😃 senin için dua edeceğim
Seven sayan kadını bulduklarında degerini bilmiyor lar
Karıyı boşayip manitle evlenmeleri
Az hareketlere 🤦🏼♀️
Yüklemi ne ki bunun
Hiç yakıştı mı “karı” falan 😃
"Bekara hanımefendi boşamak kolay "diye bi atasözümüz var
Ben bilmem 😃
Abartı olacak herseyi yapip tepelerine çıkartmak
Kadınları mı tepelerine çıkartmak, şımartmak mı yani?
Evet, dozunda olmalı birseyler🤦♂️
Hemcinslerin bunu yapmıyor Sarı, bunu kadınlar yapıyor 😃 yanlışın var senin
Nasıl yapmıyorlar ya daha 2 günluk tanıdıkları kadınlara kul olmadıkları kalıyor bi hediyeler ağzına düşmeler büyük sözler canım cicimler 🤮
Ya niye kusuyorsun 😃 öte git kus hahaha ayıp ya.. ama halk dilinde buna tavlamaya çalışmak deniyor
İğrenç çünkü samimiyetsiz bunlar yüzünden herkesten aynı şeyi bekliyorlar sonra biz soğuk oluyoruz 😀 aslında daha güzel bi adı var halk dilinde şekilden şekile girmek
Haklısın samimiyetsiz davranışlar, ama hemcinslerim de yiyo bunları 😃 böyle gelmiş böyle gider
Bayılırlar böyle tiplere ne diyim afiyet olsun 😂
Artist Sarı 😃
Gerçekleri söylüyorum ne artistliği sarışın hissediyorum artık benimsedim itiraz bile etmiyorum tamam mı 😀
😃😃 tebrik et bizi
Tebrik ediyorum bravo 👏😂
😃 ehmmm şey istiyorum hediye olarak iPhone 11 kılıfı 😬
Ayıpsın ya tamam 😀Hem bana lakap takıyor dalga geçiyor bide hediye diyor ben elendim cidden 🤦♂️😂
😃 alınca haber verir misin paket elime ulaşsın isteriz 😃
Olur tabi ne demek efendim 😂
Sağol Sarı 😃 çok iyi bir Sarısın sen.. resmini Çek kılıfın beğenip beğenmediğimi söyleyeyim, para bunlar hep para 😃
Kendimi çekiliş yapanlara benzettim bi an 😂 çok iyi bir sarısın ne yaav gıcıklığı bir bak neon sarı olucak seçme şansın yok senin 😃
Hahaheha 😃 Aa olur mu öyle şey ya, neon sarı yakışmaz 😅 o kadar da değil
Gayet yakışır 😀
Denesene bi 😃
ben zaten sarıyım ya belli olmaz bende, sen denicen 😀
Ben neyim turuncu mu 😃
Sen esmersin 😀
Değiliiiim heh intikam vakti mi 😃
Evett 😎tamam artık unutmam bunu
:D
Diğer hemcinslerle kendini karşılaştırmak. Gerçi bu bizim dogamizda var gibi bişi ama yapmamak lazım tabi
Cinsellik biz erkeklerin bence en zayıf noktası ve sürekli o tarafımızdan vuruluyoruz beynimize kan gitmiyor maalesef. :)
cevap veriyorum. karşımdaki kadına gereğinden fazla değer vermeleri
Erkeklere fazla değer verince bi yerleri kalkıyor mesela
Fikrinize de katılıyorum kararlı olmak herzaman kazandırır ilişkinin başında ne isek ortasında da öyle olmalıyız fazla güven ailen dışında kimseye düşmez heleki erkeğe güvenmek ise aman aman
Parasıyla hava atnası, işte benim mersedesim var falan diye olur olmaz yerde gözümüze sokmaları)
Sonradan görme kızları secemiyorum, napiim, huy işte
ya salagin teki az once neden cinsellik düşünüyorsunuz yazmış arkadaş cinsel arzularımiz olmasa aşk olmaz ki eşekler ozaman en büyük aşıklar olurdu diyor sacmaliyorlar moralim bozuldu
Bence ağırdan satmaları daha kötü.
Neden?
Ağırdan satan kızları sevmesem de seni nasıl çözdüm diye elde edene kadar rol yapıyorum çünkü 😂
Hemcinslerin ve senin hatan rol yapmak, elde edene kadar işte
Bile bile ağırdan satan rol yapmıyor mu, istiyorken hayır demiyor mu?
Hayır rol değil o, kendini bilmek
Bana göre de hak ettiğini buluyor.
7/24 ilgi bankası sanması bizleri
Yo bence hissetmeliler
Hemen inanip guvenmeleri...
Doğru bulduğumuz bir yan yok ki
Herşeye inanmaları...
Kadını cinsel obje olarak görmeleri ✂️
Selam ,
Aldatma olduğunu düşünüyorum
ilişkilerde cinselliğe fazla düşkün oluyorlar
Çok değer verip karşı cinsin götünü kaldırmak
gözlerini kapatamıyorlar..
Açık samimi olmamak yalan konuşmak
Kendilerini çok fazla kaptırmaları
Çok güvenmek
kimseyle muhatap olmuyorum
Aldatma hatalari.
Herşeye inanmaları
Kendini çok açmak
Hemen cinsellik yaşamak istemeleri
sevişmeden seks büyük hata
Fazla ilgi
Fazla ilgi göstermeleri mi göstermemeleri mi?
Yok ki öyle birşey :D
İlgi gösterilmeyince hemcinslerim kaçıyor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?