Arkadaşlar annem kendi arkadaşının kızıyla beni evlendirmek istiyor kız edepli erkek yüzü görmemiş güzel falan diyor ama bu kız ben ve yakın arkadaşlarımdan 3 ü ile münasebet yaşadı şimdi kızın adını çıkarmadan annemi nasıl vazgeçiririm annem çok umutlu kıza ve kızın annesine de umut veriyor anneme söylersem tüm mahallede kızın adı çıkar.
Güncellemeler
+1 yıl
Münasebet dediğim şey konuşmak değil arkadaşlar anladınız siz bi zahmet yani
Birileriyle konustu veya gorustu diye neden adini lekeliyorsunuz kizin oda genc bir kiz, genclikte normal degil mi insanlarla görüsmesi, konusmasi bunlar gayet normal seyler yok adi cikti vs vs bunlar bos dusunceler annecigine sunu soyle Anne baska birini seviyorum de ya da Ben onunla evlilik dusunmuyorum de
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Munasebet konuşma değil ya o kadar sığ kafalı değiliz
Çok kötü bir şey ya. Benim liseden bir çocuk da evlenmiş. Çocuğun evlendiği kız 4 yıl boyunca okulda herkesin gözü önünde neler yapmıştı. Bir ben de kocası ile ilişki yaşamamıştı lisede 😂
Şaka bi yana da basit. Bir kız arkadaşından rica et. Annenle tanıştır. Baktın annen çok ters yapıyor kızla birliktelik yaşadığını vs söyle. Evlenmek zorundayım
Yapmacık geliyor de. Yani kız iyi hoş ama senin hiç hoşuna gitmiyormuş gibi bir izlenim versen. Her hareketini eleştir. Her şeyi gözüne batıyormuş gibi
Aşağıda biri sevdiğim var de demiş. Baktın bu tutmuyor en sonunda çok fazla seviyormuş ve bunu söylemeye çok utanıyormuş gibi davranırsın. Çok zor açılırsan inandırıcı gelir. İstemediğin biriyle evleneceğine böyle şeyler daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birileriyle konustu veya gorustu diye neden adini lekeliyorsunuz kizin oda genc bir kiz, genclikte normal degil mi insanlarla görüsmesi, konusmasi bunlar gayet normal seyler yok adi cikti vs vs bunlar bos dusunceler annecigine sunu soyle Anne baska birini seviyorum de ya da Ben onunla evlilik dusunmuyorum de
Munasebet konuşma değil ya o kadar sığ kafalı değiliz
Anladığım kadarıyla kız da istiyor annenin peşinden kostuguna göre. Annen zaten kör olmuş resmen. Bize hayırlı olsun demek düşer kardeşim. Üzgünüm 😆
Olmasın abi hayır gelmez ya o işten alagvt diye adım çıkar lan arkadaşlarımın yüzüne bakamam
Çok kötü bir şey ya. Benim liseden bir çocuk da evlenmiş. Çocuğun evlendiği kız 4 yıl boyunca okulda herkesin gözü önünde neler yapmıştı. Bir ben de kocası ile ilişki yaşamamıştı lisede 😂
Haydaaa lisede bildiğimiz ilişki mi
Şaka bi yana da basit. Bir kız arkadaşından rica et. Annenle tanıştır. Baktın annen çok ters yapıyor kızla birliktelik yaşadığını vs söyle. Evlenmek zorundayım
Vuhuvv yalnız kız arkadaşımla tanıştırıyım birliktelik yaşadık diyim de kız benle evlenmek istemiosa nolck
Ya onla evlen demiyorum. Normal bir kız arkadaşina durumu anlat. İdareten olayı gecistirin. Git evlen demedim
Ben böyle şeylerden de sayısız sonsuz nefret ediyorum.
Kızla konuş böyle böyle istemiyorum de o da annesine desin seninle evlenmek istemedigini anlatsin annesine
Kızla görüşemem kız beni yiyecek gibi bakıyor
Mesaj at 3 arkadaşınla konusmus ya kız annene beni istemediğini söyle yoksa ben kendi anneme anlatırım yaz
Vuhh bu çok canice olmaz mı
O zaman evlen😂🤷♀️
Yaa ufff hayır
O zmn mesajı at😂
Allah affetsin arrık nabalım bunu da denicez en olmadı
Yapacak bir sey yok onun adi cikacak diye istemedigin biriyle evlenmemelisin
Anne istemiyorum uzatma de bitsin gitsin
Ah bir bilsen kaç kez dedim 7 24 mobbing yiorum evde
Gerekiyorsa acitasyon yap tüm senaryoları dök ortaya deli oluyorum şöyle şeylere istenmiyor işte ne zorluyorsun
Bu kadınlar çok inat ya
:) kanka sende nasıl bir duruma düştün ya
Hiç sorma ya
Artık bahanelerle gecistireceksin
Asdfg kız ne tepki verdi?
Kızı beğenmedim de
Kız beğenilmeyecek bir kız değil
Kız güzel olabilir de halini hareketini bir şeyini beğenmediğini söyle. Bana itici geliyor desen
Mantıklı da kız annemin gözünü bpyamış hanım hanımcık takılıyor hep anneme teyzeciğim teyzeciğim peşinden dolanıyor
Yapmacık geliyor de. Yani kız iyi hoş ama senin hiç hoşuna gitmiyormuş gibi bir izlenim versen. Her hareketini eleştir. Her şeyi gözüne batıyormuş gibi
Deneyim bunu bakalım valla üzerimde çok baskı var ya
Aşağıda biri sevdiğim var de demiş. Baktın bu tutmuyor en sonunda çok fazla seviyormuş ve bunu söylemeye çok utanıyormuş gibi davranırsın. Çok zor açılırsan inandırıcı gelir. İstemediğin biriyle evleneceğine böyle şeyler daha iyi
Valla ya ufff bu anneler başa iş açıyor
Haklısın, işin zor. Kolay gelsin
Sevdiğim kız var de
Getir der
Tamam de oyala hep o kızın ailesine vazgeçtiğini söyleyene kadar
En mantıklısı bu bunu yapacağım kardeşim eyvallah