Arkadaşlar annem bana küs onunla nasıl barışabilirim?

geçen gün sabah babam bana sobanın etrafını sil dedi bende sildim sonra akşam 5-6 gibi annem işten geldi babamında aklına o zaman gelmiş bana sordu sobanın etrafını sildin mi deddi bende evet sildim dedim. Annem sonra evi süpürürken bana dedi ki burayı hani silmiştin hiç silinmemiş dedi bende anneme hayır anne ben orayı sildim dedim. Annem de ben yalan söylüyorum öylemi, dedi. Sonra aradan yarım saat falan geçti (tabi bu süre içinde hala söyleniyordu) annem yanıma geldi ben ona kahve yaparken dedi ki yalan söylüyorsun havin dedi bende hayır anne dedim yalan söylemiyorum dedim bana dedi ki yalan söylüyorsan ben öliyimmi dedi. daha öncede buna benzer bir olay yaşadık o zaman yalan söylediğim için ölme demiştim annemde bana bak yalan söylüyosun işte ölme dedin demişti bende şimdi doğru söylüyorum diye ÖL dedim tamam dedi ben ölürüm inşallah da yalanın ortaya çıkar dedi bende tekrar yalan söylemiyorum anne ben dedim, o gün benle mesafeli kaldı ertesi gün yine işten geldiğinde bana dediki ben dün akşam ki olaydan sonra seninle konuşmak istemiyorum sende benimle konuşma dedi. Bu olay cuma günü oldu cumartesi gününden beri benimle konuşmuyor babama da hep şikayet ediyor duyuyorum benimle konuşmuyor diyor kendisi bana benimle konuşma dedi ne yapabilirim tam 5 gün oldu lütfen yardım edin.

Arkadaşlar annem bana küs onunla nasıl barışabilirim?