Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen hayatının merkezine sevgilisini koyacaktır bu kişi. Yanlış yapacaktır. Eğer yanlızlığa takılmıyorsa, yani yapmacıklığı sevmiyorsa, kendi uğraşları varsa sıkıntı olmaz.
Zaten ilişki başladı mı arkadaşlar ekilir genelde gitgide. 😄
Bir de şu var; yalnız başına yaşamasını bilen, korkmadan mutlu olabilen kendini aşmıştır bir bakıma. Tek başına mutluluğu yakalayabilen, hayatına biri girdiğinde hayli hayli yakalar. Öncesinde zoru başarmış çünkü.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılInsanları bu şekil ayrıştırma yapanlara gerçekten sinir oluyorum insanlar sanıyor ki etrafında ne kadar çok bir insan varsa birinin o kadar sosyal dir Hayır bence bana göre hiç kimse kusura bakmasın kim ne düşünürse düşünsün umrumda bile değil bir insan etrafı ne kadar kalabalıksa o kadar çok fazla sıkıntıya girer insanın bir veya birkaç tane dostu olsun yeter fazlasına gerek var mı Ama işte insanlar bunu böyle algılamıyor diyor ki bir insanın etrafında ne kadar çok insan varsa o insan o kadar çok aktif Hayır Bence onun aktiflik derecesi o şekil değil Belki hayatında kimse istemiyor ya bu bir tercihtir aslında ama onun kötü olduğu anlamına gelmez
100 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 14,5b cevap paylaştı. Hiç arkadaşım yok hiç sevgilim de olmadı gençliğim hep yalnız geçti aslında bu hep hayalimdi 15 seneden fazla zamandır bu hayali kuruyorum hayatımda bir kız olsun ve o kız hem sevgilim hem de arkadaşım olsun ama maalesef olmadı hayalim gerçekleşmedi gençliğim hep yalnız geçti
21 Yorumla- +1 yıl
Bende Senle Aynıyım Ama Yapacak Bişi Yok
Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Olurum. Benim de tek tük arkadaşım var ve yapayalnızım. Hiç sevgilim olmadı. Sevgili adayı olacak kızın (çevresi çok geniş olsa bile) beni nasıl karşılayacağını bilmiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
124
Cevap
63Cevap
Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. neqzel işte hayatının tam ortasına otururdum ilgisi hep bende olurdu dağılmazdı😄
90 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnan böylesi daha iyi. İsterseniz asosyal deyin, ne derseniz deyin ama kafa rahat bir kere. Çevremde bir sürü arkadaşım var ama dostum dediğim bir elin beş parmağını geçmez. Ne gerek var ki göstermelik arkadaşa filan?
Gerekirse arkadaşlarımla tanıştırır yine arkadaşı olmasını sağlardım eğer bu konudan şikayetçiyse.
Kendi halinde insanlar hep daha çok ilgimi çekmiştir. Bu yönden olurdum.🌝60 Yorumla Olurum neden olmayayım, çok arkadaşı olması onun çok iyi biri olduğunu, az arkadaşı olması da onun kötü biri olduğunu göstermez. Bu biraz da tercih meselesidir, yalnız kalmak tercihtir çoğu zaman. Zaten ne kadar arkadaşı olursa olsun kişinin evlendikten sonra sürekli görüştüğü kişi sayısı çok azalıyor, o yüzden de önemi yok.
10 Yorumla
+1 yılÇevre faktörü benim için önemsiz ben karşımda ki insanı kendim tanımak öyle karar vermek isterim.. Kişiliği güzelse ve bana uyumluysa neden olmasın.. Keyifli geceler..
30 YorumlaOlurum daha da iyi olur, sadece ben olurum hayatına... Ama yalnız olmasının nedeni sosyal fobisi gibi bir psikolojik sorunu var ise o zaman olmayabilir.
20 YorumlaTabikide olurum.
Olmamam için hiçbir sebebim yokki bu açıdan.
Arkadaşlarıyla birlikte olmayacağım sonuçta kendisiyle birlikte olucam.
Yalnız olması gram umrumda olmaz.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç arkadaşı olmayan insanlar bana tuhaf geliyor, nasıl olmaz hiç anlamıyorum, dışarı da iki atım atsan mutlaka bir sürtük peşine takılıyor, sonra hayatından çıkarma çabaları.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslinda olurum ama neden arkadasi yok mesela cok mu gecimsiz biri cok mu alingan biri veya sıkıcı mı, antipatik mi? Niye arkadaşı yok mesela bunu bi incelerim kendimce hal ve hareketlerinden. Ama ben onu tatli ve sempatik buluyosam gerisi önemli degil.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılOlurum ama bi yönden bana düşündürür çünkü ikili ilişkilerde soeun yaşayan biriyse ve bu yüzden arkadalı yoksa sorun yaşayabiliriz, anlaşmazlıklar olur ve benim çevrem onu rahatsız eder bi süre sonra hatta aldatıldığını bile düşünebilir
10 Yorumla Hic arkadssi olmayan biri muhtemelen asosyaldir. Onun bu durumu bence iliskiyi de psikolojisine de yansimistir ve buyuk ihtimalle sıkıntı yasariz
20 YorumlaOlurum niye olmayayım ki? Sonuçta o onun tercihidir. Hiç arkadaşı olmaması onu farklı bir insan yapmaz
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim inandığım değer verdiğim biriyse ailesi arkadaşı kimsesi olmasa da sevgili olurum sevgi ve aşk yaşanmalı gittiği yere kadar. Deneyimlenmeli insan her şeyi
30 Yorumla
+1 yılOlurum da sürekli tek sahip olduğum sensin sen de gitme moduna girecekse de hiç çekemem giderim
26 Yorumla- +1 yıl
İyi ya işte gitmeni istemiyor. İlla gidecek misin?
- +1 yıl
@Kalbe_Atılan_İmza İlla gidicem diye bir şey yok tabiki ama öyle de davranmasin boğar
- +1 yıl
Asıl o zaman kaçırır elinden
- +1 yıl
Sevenin kıymeti yok kızların gözünde. Umursamayınca kıymetli oluyorsun ben bunu gözlemledim.
- +1 yıl
@Kalbe_Atılan_İmza Abicim umursamamak farklı olay , ilgiden bunaltmak ayrı olay. Ortasını bı bulamadiniz
- +1 yıl
Özgüvenli erkek zaten kadını elinde tutar kendine bağlar, durma gitme gitme diyen insan bu korkusunu da belli eden insan ozguvensizdir hatta ağır olacak ama siliktir. Silik insanla neden beraber olayım
+1 yıltabiki olurdum neden olmayayım hatta anlaşabileceğini düşündüğüm arkadaşlarımla tanıştırırdım
30 YorumlaBenimde hiç arkadaşım yok erkek arkadaşım benim herşeyim oluyor bu durumdan çok memnunum
30 YorumlaBnc hem kadın hem erkek için çok daha ideal bi ilişki olabilir. Onun her şeyi olmuş olursun tabi oda senin için öyle olur. Ve eğer kafa dengiyse daha da mükemmel olur uzun, sıkılmanın olmayacağı bi ilişki olur.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. İnsaflı zamanıma denk gelirse olmuyorum çünkü öyle tiplerin hayatlarında dönüm noktası oluyor ve merkeze yerleşiyorsun ayrılmak istediğinde de bırakmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılNeden arkaşı yok ve yapayalnız bu soruların altında yatan sebepleri araştırırım sonra tabi eğer seversem olabilirim
24 Yorumla- +1 yıl
Hemen evet demeyip yıııhh yaa diyen uyanık arkadaşa bir alkış 👏👏
- +1 yıl
Eyvallah başkan 😅
- +1 yıl
Ricalar reis 🙋🙋
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaktikten anlamam direk yürürüm. Yürüşün duruşun beni hipnotize ediyor. Etrafta ki insanlar bile nefesini tutuyor. Biraz daha kal. Güneşten daha sıcaksın. Yakıyorsun beni ateşinle.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış soruya bunu nasıl yazdım. Soru sahibi siler misin lütfen.
- +1 yıl
Xhxhxbhxhxhxhxhx
Cevap sahibi+1 yılYanlış soruya oldu ama 😒
Biraz basit ama yani. Bi kadına söylense iğrenç bulabilir sanırım- +1 yıl
Ben de diyorum ne alaka 😂 ıwjejdjd
Cevap sahibi+1 yılBende anlamadım nasıl oldu. Aynısını asıl yazmak istediğim soruya yazdım. İstersen kalabilir bu da burda. Açıklamamı yaptım.
+1 yılBenimde hiç arkadaşım yok olmasınıda istemiyorum çünkü maddi manevi insanlarla bişeyler paylaşmak istemiyorum benimle arkadaş olmak isteyenleri bile geçiştirerek hayatımdan uzaklaştırıyorum evet bunu bilerek ve isteyerek yapıyorum çünkü sahte menfaatçi içten pazarlıklı yarı yolda satcak insanlar olmasın benim etrafımda zaten ailem sevdiklerim yetiyo şükür.
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim erkek türü bu işte herseyi ben olmaliyim
46 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğim kadın türü erkeğinin her şeyinin kendi olmak istemesi
- +1 yıl
Yani ne diyosun evelenecek miyiz? 😁
- +1 yıl
Evlenecek miyiz? 😁
- +1 yıl
Plandemi bitimi 😬
- +1 yıl
Tamam 😂
- +1 yıl
Wow exciting !! İsteğimi kabul et de kaybetmim seni o zaman 😄😄
Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Cok cevresı olanlarda sıkıntı olabılıyor bazı durumlarda🤷🏻♀️
O yuzden tanıdıkca olabılır ya da olmayabılır
Şans🍀10 Yorumla
+1 yılNeden olunmasın ki, elbette arkadaşlarının sayısı kadar gözümde değerlenmediğine göre olmamasıda benim için bir şey ifade etmez.
10 Yorumla
+1 yılOlamam sanırım , hayatının merkezinde olmak bana korkutucu geliyor. Ayrılırsak hayatında büyük tahribat yaratmaktan çekinirim
10 Yorumla
+1 yılMerhaba 🙂
Hoşlanmışsam tabiî ki olurum. Bu bir sorun teşkil etmez. Hatta işime gelir. Benimle daha çok ilgilenir. 😂00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir sıkıntısı yoksa olunur tabii neden olmasın , diğer türlü arkadaş olmak daha iyi olur yardımcı olmak adına
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Biriyle sevgili olurken onun arkadaşı olup olmadığına bakmıyorum ki. İyi biri mi karakterlerimiz uyuşuyor mu diye bakıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer, hiç arkadaşının olmama sebebi psikolojik bir nedenle değilse tamamen tercihle ve içedönüklükle alakalıysa, evet olurdum.
00 Yorumla
+1 yılZaten kadinlar geneldd bu tarz erkekleri seçer. Cunku bir kadinin en büyük dusmani sevgisinin abuk subuk kankalaridir.
31 Yorumla- +1 yıl
Bir Erkeğinde düşmanı sevgilisinin arkadaşlarıdır. Onlar yönlendiriyor çünkü. onlarla aran iyiyse yürüyor. değilse yürümüyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBnden sonra kismeti açılir kankalar bulurlar hatta beni de satr mk kimseye guvenmeycen
10 Yorumla
+1 yılBiriyle sevgili olurken onun çevresine, sosyal statüsüne vs. Bakmak sizi seçici bir insan değil karaktersiz bir insan yapar önyargılı bir insan yapar
61 Yorumla- +1 yıl
Helal gız
+1 yılOlunur. Benim kimsem yoktu mesela. Sevgilim her şeyim oldu. 🥰
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılOlurum işime de gelir açıkçası kıskanma derdim olmaz😂
10 YorumlaBenimde cok arkadaş ortamım yok samimi olduğum kişiler 4 5 kişi sosyal medya zaten kullanmıyorum o yüzden tabikide olurum herşeyi olurum mutlu olması için elimden geleni yaparım.
20 Yorumla
+1 yılAslında değişik bir durum olur. Bikmaktan korkarim veya onun bekledigi gibi biri olamamaktan korkarım.
20 YorumlaEvet olurum hem bana daha ilgili olur etrafında kimse olmadığından dolayı hem kafam rahat olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sebebi önemli benim için..
Tercih mi yoksa sebepleri var mı bilmem gerek..00 Yorumla
+1 yılÖyle insanlar genelde içine kapanık tipler olurlar sevvmem
00 YorumlaNeden olmayayım. Hatta işime gelir. Yalnız beni ister.
00 Yorumla
+1 yılAşırı asosyal insan sevmem. Konuşacak birşeyleri bile olmuyor genelde. Fazla sıkıcı bir durum yani
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ama bunu aşması için de bir şeyler yapmayı denerdim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç arkadaşı olmayan birisi ya sorunludur yA da asosyal Ve sosyofobiktir
02 Yorumla- +1 yıl
ya da çok kazık yemiştir artık kimseye güvenmiyordur
- +1 yıl
@Ümitsixzzzz ama bu da psikolojik bir sorundur
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmam arkadaş ta lazım insana herşey sevgili ile paylaşılmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 429 cevap paylaştı. Niye olmayayım ki? Çekirdeksiz üzüm her zaman iyidir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılben tek yasiyorim o yüzden tek yasayan biriyle olmak isterim uyum saglanir
00 Yorumla Aslında bu biraz güzel yani cool ve tek başına gezmece ama aklında hep sen olucaksın her aradığında açar her gel dediğinde gelir, tüm dünyası sen olucaksın aslında kıskanan insanlar için de ideal ama bana kalırsa bile okey :p
10 Yorumla
+1 yılTamamen insanlara kendini kapatmamışsa ve soğuk değilse ben onu ortak arkadaşlarımla tanıştırırım olabilir
10 YorumlaOlurdum benleyken arkadaşada ihtiyaci olmazdi hem 😏
20 Yorumla
+1 yılOtuz besine jadar birini bulamadım acı cekiyorum bulmanız isterim. Bazen kızı goruyorum hele dünkü tpasim vardı. Bir görsem gerdan memeler her şey açıkm sahip olsan yumucajk ve sıcacık kadın Tanrı gibi geliyor.
00 YorumlaÖyle birisi buldum yok abi çok sıkıntılar genel de öyle insanlar kendisi çok üstün gören oldukları için yanlızlar karşısındakine hiç saygısı yok ve hep kendilerini düşünüyorlar doğal olarak çevrede ondan uzaklaşıyor
00 Yorumla
+1 yılOlurum tabi sevgililik demek sadece aşkım canım cicim değil aynı zamanda bir arkadas bir dost olmaktır bence
34 Yorumla- +1 yıl
Bu işte 👏
- +1 yıl
@Leylakgüzeli Adamsın
- +1 yıl
@Ümitsixzzzz ;))
- +1 yıl
🙃🙃
+1 yılArkadaşı olan çiftler de bir süre sonra arkadaşlarını ihmal ediyor zaten. Çift olmak yalnızlığı da beraberinde getirir diyorum ben
34 Yorumla- +1 yıl
@Need4Read Haha sağol. Çift olan çok arkadaşım var. Yani hiç arkadaşım yok da diyebiliriz :D
- +1 yıl
@Need4Read Kesinlikle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmam. Hickimsesi yoksa ya takıntılıdır çok ya da sevgili olunca bana takacaktır
10 YorumlaBelki güvensizdir insan sevmiyordur birinin sana bu kadar bağlanmasından korkuyorsan kaçamam diye korkuyosundur
20 Yorumla
+1 yılEn mantıklısıdır hiç arkadaşı olmayan biri muhtemelen milletin gerçek yüzünü bildiği için kolay güvenmiyordur keriz değildir
20 YorumlaIçe dönük insanlar öyleleri asosyal lakabini takmayin hemen her kesle takilmazlar insanlar gerizekali uyum sağlmasi zor ve evet öyle insanlar özeldir sosyal insan sevmim
00 Yorumla
+1 yılo bana nefes ben ona herkes olurum
43 Yorumla- +1 yıl
@flüttekirujiziii sen var ya, adamsın 😂🤣 sjsjjsjs
- +1 yıl
@Blackman77 😌ondan suphem yok
- +1 yıl
Nee 😂 Erkek misin cidden 😅 sjsj
+1 yılArkadaşsız olması önemli değil neden arkadaşının olmadığı önemli 🤔
20 Yorumla
+1 yılBen ona hem aile hem arkadaş olurum 😄
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur, hatta iyi bile olur...😅
20 Yorumla - Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hiç arkadaşı olmayan, yapayalnız biriyle sevgili olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım