Snapchat yüzünden kavga ediyoruz ne yapmalıyım?

Sevgilimle yaklaşık 5 6 aylık ciddi ve ileriyi düşündüğümüz bir ilişkimiz var ilk tanıştığımda kız arkadaşım snapchatten st diye birşey yapıyormuş başta daha ilk haftalarda bu durumun bana göre olmadığını erkeklerle işte fotoğraflaşmasını istemediğimi çok üstüne gitmeden belirtmiştim. Orta yolu birlikte bulduk o kimseye fotoğraf atmayacaktı gelen fotoğraflarda da absürt fotoğraf atan kişileri çıkarmasını rica ettim tamam demişti sadece birbirimize fotoğraf atıyorduk anlayacağınız 3 4 ay böyle ikimiz aramızda her gün fotoğraf attık eğlencesine ama çoğu zaman bana umursamıyormuş gibi geliyordu hani günü bitmesin bak bana bugün siyah erkanda olsa fotoğraf at diye söylüyordum geçen gün artık tak etti bundan sonra sana hatırlatmayacağım sen kendin dikkat et dedim kendisi dikkat edeceğini söyledi ama daha ilk günden unutup 4 aylık emeğimizi bitirdi neyse dedim önemli değil canımızı sıkmayalım dedim kendisi de bundan sonra dikkat edicem bidaha yaparız dedi ama yaparken eskisi gibi herkesle st yapacağını söyledi, ben de bunu duyunca haliyle sinirlendim daha önce artık yapmayacağını kendin söylemiştin diye klasik konuşmalarımız oldu tavrım netti erkeklerle snapleşmeni istemiyorum çocuk gibi puan kasma derdinde olmanı istemiyorum dedim senin için her fedakarlığı herşeyi yapıyorum sende benim için bunu yapma dedim basit bir şey istiyorum senden biraz empati yap gibisine konuştum baktım gene ısrar ediyor bende herhangi bir erkeğe st diye fotoğraf atarsan bana yazma bir süre diye restimi çektim üstüne başka konulardan da konuştuk en sonunda st falan yapmıyacağım için rahat olsun dedi gitti ondan sonrada tamam mesajıma görüldü attı geceden beri daha konuşmadık biraz önce günaydın yazdım kendimi tutamadığım için sizce bundan sonrasında nasıl davranmalıyım, kendimce çok baskıcı birisi değilim ama sevdiğim değer verdiğim birinin de böyle bu tarz şeyler yapmasını kaldıramıyorum kendim hiçbir kızla böylesi duruma girmezken her zaman onu düşünerek hareket ederken onunda aynı şekilde dikkat etmesini istiyorum çok mu şey istiyorum
Snapchat yüzünden kavga ediyoruz ne yapmalıyım?