Erkek arkadaşım beni görüntülü aradığında sürekli orani buranı ac diyor anlamadım?

Merhabalar bisi sorcam lütfen yardımcı olur musunuz ya bana benim bi erkek arkadaşım varda 9 aydır tanısıyoruz konuşuyoruz çıkıyoruz sevgiliyiz kendisi İstanbul'da tek ev tutmuş kalıyor kirada ailesi burda değil uzakta biraz oturuyor istemeye gelecekti sözde gelemedi fakat ya bazen erkek arkadaşım bi tuhaf oluyor nasıl desem ki benimle genelde görüntülü konustugumuzda bana oranı buranı ac falan diyo anlam veremedim ben her seferinde benimle bunları konuşuyor bende sıkılıyorum tabi evlenmeden yapmak istemiyorum ben fakat o daha ortada bisey yok bana orani buranı ac diyor sizce? ciddi olan bi insan böyle konuşur mu sizce yardımcı olun lütfen yardıma ihtiyacım var biraz ayrılmak istiyorum olmuyor 9 aydır çıkıyoruz yani acaba beni mi oyalıyor bilmiyorum bisey dicem bide beni hep gece arıyor gündüz full yatiyor gündüz ilişki konularını açmam diyor çünkü orucum diyor ama akşam vs gece konuşuyor öyle yani
Erkek arkadaşım beni görüntülü aradığında sürekli orani buranı ac diyor anlamadım?