Bu durum neden beni kötü yaptıı?

Nişanlıydım 1 hafta önce bitti. Düğüne 2 ay kala bitirdim. Herşeyine katlandım, ilgisizliğini kabullendim ben ameliyat olurken iki kere tatile gitti yanımda olmadıı , en son aldatmasıyla bana yalan söyleyip kızlarla birlikteyken fotoğraflarını yakaladım bitirmek istedim. Çok yalvardıı bitmesin diye ama bu kadar şeyi artık kaldıramadım. Sonra beni tehdit etmeye başladıı ailene birlikte olduğumuzu söylerim bitirirsen dedi. Ben ona hiç cevap vermeden mesajları anneme gösterip sonra onun ablasına, abisine attım. Onun bunca hatası varken olay tersine döndü ben haklıyken suçlu duruma düştüm. Ablası öyle iğrenç konuştuki benimle. Onlara tek bir yanlışım , terbiyesizliğim olmadı. Oğullarının her anlamda yanında oldum. Hatta ayrılmak istediğimde ' Beni çook seviyordu ayrılamaz ' diyip durdu. O sürede yaptığım tek hata gerçekten onunla birlikte olmak oldu ama bu da psikolojik baskıyla olduu niyetim zvk almak falan olmadı hiiç.. Ablasına anneme herkese birlikte olduk dedi ve iğrenç ötesi konuştu o kız sizi haketmiyor dedi. Ona yaptığım bir hatam yokken bununla kendi hatalarını kapattı. Bu nasıl vicdan?
Bu durum neden beni kötü yaptıı?