Bunun çözümünü teoride biliyorum. 4 sene boyunca aynı kişiyi unutamadım ama onu unutabilmek için de birini basamak olarak kullanmadım. Bunun çözümü ciddi ciddi aşık olup evlenebileceğin birinin karşına çıkması bence.
Sen böyle yaparsan karşına da bu şekilde insanlar çıkar. Ciddi düşünecek bir insan çıksa bile bunu öğrendiğinde acaba beni de mi yarabandı olarak kullanıyor diye düşünür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
😂😂😂😂bu benim hayatim ya.. birini unutmak icin gidiyorum baska biri ile konusuyorum ama sonra onu da unutmaga calisiyorum
Niye böyle oluyo aw ya dhsjdjjz
Başka birini bul onuna unutmaya çalış sonra Başka bir tane daha derken bu döngü dönsün
Bak en sonunda yüz kişi olacak dhsdjsndndn
Olsun o senin sorunun
Zeka küpü tutmuş Titan Saadet zinciri kurmuş iyimiiii
Lan AKSKSKDKDKSMSMSMS
Yanlış yapıyorsunuz.
Napim unutamıyom
Birini unutmak için başka birini yarabandı olarak kullanamazsın.
Kurban ne yapim a sen söyle napim nerelere gidem söyle bir çözüm
Bunun çözümünü teoride biliyorum. 4 sene boyunca aynı kişiyi unutamadım ama onu unutabilmek için de birini basamak olarak kullanmadım. Bunun çözümü ciddi ciddi aşık olup evlenebileceğin birinin karşına çıkması bence.
Tamam evlilik istiyorum ciddi ilişki istiyorum ama karşıma çıkanlar ciddi düşünmüyor bi nevi onlar da yara bandı olarak kullanıyor yani
Sen böyle yaparsan karşına da bu şekilde insanlar çıkar. Ciddi düşünecek bir insan çıksa bile bunu öğrendiğinde acaba beni de mi yarabandı olarak kullanıyor diye düşünür.
ÇOK İYİ KNK AGSHWHDKEMDLEÖS
SJSKDJSKDNJD
Muhtesem insan
Eyvallah kral
Vah vah
Aptal ergen gibisin
Yeni birine artık
Hadi inşallah yani Allah korusun dhsjdn
Bilemem artık kim korur :)