Burada ilk kez soru soruyorum. Cevremde bunu soracak kimsem olmadığı için. Sorumun detayları aşağıda?

Benim 4 ay süren bir ilişkim olmuştu. Beni çok sevdiğini söylüyordu ve ona göre de davranıyordu. Ailesi biliyordu ve benim ailem de biliyordu. Fakat ilk kez yüz yüze geleceğimiz zaman bir soğukluk hissettim. Bir şekilde ilişkimiz bitti. Yakın zamanda salaklık edip ulaştım kendisine. Hayatında biri olduğunu söyledi fakat uzak dur demek yerine konuşmaya devam etti. Onu sevdiğini fakat bana dair de kalıntıları olduğunu söyledi. Yüz yüze görüşmeden ona dair hislerimin bitmeyeceğini söyleyince yanina gelirim dedi. Beni sevmediğini de söyledi. Kendimi kullanılıyormuş gibi hissettim aynı zamanda hayatında biri var diye kestim konuşmayı. Sorum şu ki o kızı gerçekten seviyor mu? Ve hayatında biri olmasına rağmen neden yanıma gelmek istiyor. Benim ilk sevgilimdi o ve unutamıyorum. Uzun oldu birazcık kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler..
Burada ilk kez soru soruyorum. Cevremde bunu soracak kimsem olmadığı için. Sorumun detayları aşağıda?