Daha 2 aylik evliyim kayinvalidem butun huzurumuzu bozuyor, biktim artik onu hayatimizdan uzaklastirmam lazim ama nasil?

Merhaba 2 ay once evlendik dugun v. s haliyle yapamadik ben 28 yasindayim esim 31.
Evlenmeden oncede yalniz yasiyordu ailesiyle degil.
Bu kayinvalidem beni delirtiyor hergun eve yemek yolluyordu bi yerde bulusuyorlar kocam gidip aliyordu ya dedim biz yemek yapiyoruz niye aliyosun her seferinde , allahtan eve gelmiyor ben ise gidip geliyorum diye.
Neyse o gun aradi esimi oda evi falan supuruyor sen mi yapiyosun bizim evde hic yapmazdin diyor. Ütü yaparken soyleniyor ya sanane dimi.
Ben calisiyorum ya iste sen neden calisiyosun sizin cocugunuz olunca kim bakacak ben işteyken annem bakar dedim o yuzden mi annene yakin yerde ev buldurdun cocuguma dedi evet dedim bende...
İlk evlendigimiz zaman iste baska sehirden ablasiyla kocasi cocuklari gelmis bana diyor ki bu uzerindeki cok acik etegin cok kisa enisten gelecek ayip olur bende esime dedim bak annen etegin cok kisa diyor oda degil iyi boyle dedi bozuldu kayinvalidem sonra butun aksam suratini asti.. Annemede cok kisa etekler elbiseler giyiyor hep boylemiydi demis ne isterse onu giyer demis annemde kiz cocugunu biraz sikmak lazim diyormus burda kiz cocuguda ben oluyorum. 😂Sonra 2 gun once kocama karin nasil bu kadar kisa etek elbise giyiyor sende erkegim diye dolaniyor musun demis benimki bi sinirlenmis yazik 2 gundur morali cok bozuk biktik bu kadindan. Uzaklastirmam lazim hayatimizdan ama nasil.

Daha 2 aylik evliyim kayinvalidem butun huzurumuzu bozuyor, biktim artik onu hayatimizdan uzaklastirmam lazim ama nasil?