Malum evlilik çağı gelince iki taraf da sütten çıkmış ak kaşık gibi oluyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
On iki tane sevgilim oldu her birine elime erkek eli degmedi askım derdim inanirlardı tireklerrr 😒
Ben de hiçbirine inanmadım
Aferin👏
Ben de hepsine ilk aşkımsın diyorum
Tm👏
Sindire sindire tatlı tatlı dinliyeceksin ki ilerleyen zamanda nanae yerse nasıl davranıyormuş fikir sahibi oluyorsun.
Kardeş geçmişi taksan bile temiz kız yok bunu anla.
ganalimahosgeldinize katılıyorum
O yüzden dedim kandırılmaya mahkum diye😂
Biliyorum inanmayacaksın ama vallaha allah belamı versin hiç erkek arkadaşım olmadı hiç çıkma teklifi almadım hiç kimse bana aşık olmadı. Erkekler beni sevilmeye layık bulmadılar hiçbir zaman. Bu yüzden bu dünyada temiz kızlar da var emin ol.
Geçmiş önemli değil ama umursanmayacak derecede de değil
Evlenecek olursam bende bakarım geçmişi bozuk biriyle işim olmaz
😂😂 erkeklere tavsiyem bekaret testi istemeleri. Kendine güvenen kadın koşarak alır.(Kendi bozmuşsa, tecavüze uğramışsa ya da yoksa direkt söylesin. Çünkü kandırmanın çeşiti olamaz.)
Biz de erkeklere yaptırabilyor muyduk bundan? bı tane yorum gördüm burda aynı senin gibi ahmak gibi test istemiş senin gibilere al sana test diye tokadı yapıştıracaksin o zaman göreceksiniz testi
Şimdi ahmak gibi demişsin. Sana şunu sormak istiyorum. Bir kızda zar varsa ve bu bozulmuşsa neden olabilir? Öyle bir yerde olan zar durduk yere bozulur mu? Eğer bozulmuşsa vardır dimi bir açıklaması?
Yobazlıkda zirve bir de bekaret testi falan demissin hangi doktora bekaret testi için gidebiliyorsunki? Öyle bir şey tıp dilinde yoktur açın kadın doğum doktorlarıni dinleyin cahil olmayin, her kadında da kanama da olmayabilir esnek yapısi sebebiyle sırf bunu goremeyince karınızı sokağa mı atacaksinjz dinlemeden? Test yaparak bakire olduğunu dusuneceginjz insanla neden evleneceksinjz acaba ahmaklar? Şu bekaret mevzusunda bakır olmayan erkekler de sussun hakkı yok çünkü. Biz kadınlar bakırlik için hangi doktora götüreceğiz o zaman kafaya bak
Bak ya, ben ne soruyorum? Sen ne cevap veriyorsun? Yobazlıkla ne alakası var? Zar diktirme var ona bakarsan, zar diktirme varsa bal gibi zar testide olur. Bekaret testi halk dilindeki. Görüşe öyle yazmak istedi canım. Şimdi sana şunu sorduk ben. Eğer zar varsa ve bozuksa bu ne demek? İlla kendisi durduk yere mi bozulur? Yoksa başka şeylerde bozar mı?
Bende biliyorum zarın her zaman kanamadığını, her kızda olmadığını, hepsinin açık olmadığını. Sen zoruna giden yerden alakasız alakasız yorum yapıyorsun. E cahil sana diyorum ki, bir kadın cinsel ilişkiye girmediyse ve zarı varsa bozulmamış şekilde durur. Eğet zar varsa ve bozuksa? Benim evlenme gibi bir düşüncem yok 🙃🥴 ZAR DİKTİRME operasyonları yapılırken,200 tlye sahte kızlık zarı satılırken mi düşüneyim😂 test sadece bir önlem. Önlem almak kötü bir şey olamaz. Sende bakirlik için önlem ara. Erkekle evlenecek olan ben değilim.
Cahil cahil cevap verme sakın yine. Sorduklarıma cevap ver. Yoksa açma çeneni.
Yorumda yazmışım ya kanama herkes de olmaz zar dedigin şey de sizin gibi cahillerin sandığı gibi bir şey değil, kadın vücudu yapışın hakkında fikriniz yok susun bari hem cahilsiniz hem yobaz hem de okuma yazmanız yok. Zar bozulması diye bir kavram mı var rezilsiniz kafalar leş ötesi
😂 sen harbiden cahilsin. Açta izle kızlık zarı dikimm videolarını.
Cahil dediğin kişi sağlık mezunu🙈 belki senden bile iyi biliyorum kadın vücudunu, anatomisini. Sorduğum soruya niye cevap veremiyorsun? Kızlık zarı varsa ve bozuksa bu ne demek? Heee, cevap versene 😂
Önemserim benim geçmişim temizse onunda olmak zorunda ama evleneceğimi düşünmüyorum
Ben sütten çıkmış ak kaşığım, bakirim bende bakire isterim
Helal gzl soru.
Evet yavrum
Nur iniyor abicim
Evet sdfjdsklf
galiba