- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnem dedi kendi demiş ki ben evlenecek insan değilim ama çocukları çok seviyor yani demek ki ne? hamile bırakırsa evlenir düzelmez benim sınavlarımdan belli değişmiyorlar aksine yüzsüzleşiyorlar düşün abim bile inanmıyor çünkü kimse konduramaz ki diyor ki annem birileri duysa onu gebertir maalesef annem ilkini dedirtmedi o yüzden annesine koz olacak bir babam bilmez abim annem bilir çünkü ilk olayda çaycı kurtardı ya hemen kahvaltı masasında anlatmışım küçükken anneme abime ben babama dicem dedim o zaman dedi ki deme annem hayır bir şey olur diye kendi diyor oda ilk olayı sürecek ortaya oğlun annesi anlatırım dicek zaten her türlü oğlu yalan söylicek çünkü gizli iş çeviriyor ama yengemin de bildiğini biliyor kardeşinin gördüğünü şok olduğunu biliyor annesine sorduğunu biliyor inanmadığını biliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatir iyy one oyle hic sevmem o tip adamlari doverim
74 Yorumla
Soran+1 yılYalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Cevap sahibi+1 yılMuhattap olma sunla
Soran+1 yıl@handeyl bencede öyle ya. Ayıp olmasın diye istek attım sana dedi
+1 yılBende öyleydim hanfendi. Fakat bir kere eşimin o masmavi gözlerine baktıktan sonra onu hiç bir şeye değişemeyeceğimi anladım.. Bence eşiniz bir şansı hak ediyor. Bakın Bana güvenebilirsiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Bi saniye eski sevgilim yazmış
- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılkesin aldatır :D
17 Yorumla- +1 yıl
kıyamam ben sana ya :D
Soran+1 yılAldatılmadım ki takipten çıktım 😄
- +1 yıl
Olsun bu konu üzerinde konuşmamız lazım :D
Soran+1 yılNiye kii
- +1 yıl
Konuşmak için bi bahanemiz olmalı
Soran+1 yılHahahahaha
- +1 yıl
Bence mantıklı ama yine de düşün :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
+1 yılAldatır kardeşim. Kimseyi değişir diye kabul etmeyin
80 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin veya kadının eşi veya sevgilisi dışında cinsel amaçlı başka limanlara yelken açması tamamen partnerine bağlı bir durumdur. Kadın veya erkek partnerini cinsel açıdan doyuramıyorsa doymayan taraf başka limanlara yelken açar. Bunda suç başka limanlara yelken açandan çok onu doyuramayan ve bu yola iten tarafındır.
06 Yorumla- +1 yıl
adamı doyuma ulaştıran tek şey kadın çeşitliliğiyse? yani bi gün genç bi gün olgun bi gün kızıl bi gün sarışın farkloı farklı kadınları istiyorsa bunu bir kadın her gün kostüm partisi yapsa da sağlayamaz, o yüzden bazı insanlar çok eşlidir ve tek eşli sitemde doyamazlar
- +1 yıl
@justlookin5 Bir konuda haklısın. Bazı insanların ruhsal yapısı tek eşliliğe müsait değildir. Hatta Prof. Sinan Canan da aslında insanın tek eşliliğe uygun olmadığını ve aslında dinler vasıtasıyla insanın tek eşliliğe yöneltildiğini söyler.
- +1 yıl
bu yorumun karşısında cinselliğin her şeyin ötesine geçtiğini düşünürüm ben. buna anlam veremiyorum. kadın/erkek yeterli sevgiyi ve ilgiyi gösterip, karşı tarafa sadece cinsel doyumu hissettiremiyor diye başka yerden bu doyumu alması ne kadar doğru? o zaman şöyle olsun: "ben eşimi, sevgilimi çok seviyorum ama bana cinsel doyum vermiyor başkasıyla bu ihtiyacımı giderebilirim" mi olsun? "başka limanlara yelken açmak" tabirini "aldatmak" olarak kısaltabiliriz. ülkede her şey normalleşiyor bari aldatmayı normalleştirmeyin.
- +1 yıl
@tug1925 kendini kandırma """"" bunları kullanınca ne oluyor? senin dediğin kadın bakış açısı. aldatma normalleşmiyor insanlığın başından beri olan bi şey
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatır evet.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılPek ihtimal vermiyorum gadası
00 Yorumla
+1 yılLafa Bak Kız Düşkünü Biri Diyor Erkek Düşkünü Biri neyse Buda böyledir Seninki Resmen Hani Bir söz Vardır ya K. rhanede Bakire var mı Gibi bir şey Olmuş ;)) Gülüyorum Böyle Sorulara Cinsiyeti Farketmeksizin Kim olursa olsun Aynıdır O Tarz Kişiler Genellikle Günübirlik Takılmalık kişiler Olur Yok Askerlik yapsın Yok Evlenince Düzelir Yok Çocukları Olunca Düzelir Vs vs bunlar anca Şehir Efsaneleri Atalarımız Boşuna Dememiş Bir İnsan 7 sinde Neyse 70 inde de odur. İşini Şansa Bırakma Derim...
11 Yorumla
Soran+1 yılGünübirlik ilişkiler dedim de bi günlük değil bazı anılar unutulmaz dedi
+1 yılOrasını Allah biliyor
Aldatır mı aldatmaz mı?
Bizler ne dersek yalan çıkacak
Allah'tan korkan helali haramı bilen insanlar bu tür hareketleri yapmazlar
Senin için sana helal olan varken başkasına gidiyorsan
Sen Allah'tan korkmuyorsun demek
Kız düşkünü olmak normal bir durum
Hepimiz öyleyiz. Ama evlenip te ihtiyacını eşiyle değil başkalarıyla gidermek isteyenler Allah'tan korksunlar
Millet arıyor bulamazken
Bunlar elinde olanı beğenmeyip. Başkalarını istiyorlar. Evlilik şu an nice bekar yaşayan insanların hayali
Eşinizi aldatirken eşinizden babanızdan değil
Siz Allah'tan korkun10 Yorumla
+1 yılBirini sevince gelecekte deģişebileceğini düşünmek insanın kendine yapacağı en büyük kötülük olur.
250 YorumlaVallaha bulunduğu ortama göre ve karakterine göre sosyal statüsüne göre değişir ama kız düşkünü evlenince de aldatır kız düşkünü olmayan adam aranmaz sadece mesela ben en son 16 yaşında sevgilim oldu dahada olmadı zaten olduğunda da aldatmadim evlenince de aranmam veya aldatmaya gitmem evime sadık bir erkek olurum ama tabi biri özel birini tutar sadece baştan çıkarmaya yönelik o ayrı.
20 YorumlaO kişi benim. Tek eşlilikten yanayım her zaman. Karımda karım diye gezerim. Sosyal ortam ve çevremi ona göre düzenler, eşimi herşeyden önce tutarım. Karımın sapığı olurum bir nevi ev içinde. Ortak bir program olmadığı müddetçe dışarı çıkma taraftarı değilim. Kadın dediğinse tamamen bana ait ve sahip olmayı bilmek zorunda. Bu bahsettiğim şeylerin aynısını bana verdiği taktirde evlenirim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkendi çevremdeki gözlemlerime dayanarak söylüyorum. sekse düşken seçici olmayan tipler evlenince de aldatıyor
35 Yorumla
Soran+1 yılSekse düşkün ama seçiyormuş
- +1 yıl
düşkün adam yapar, ben hep öyle gördüm. herkes aynıdır diyemem tabi ki
Soran+1 yılHer önüne gelenle yapmıyormuş her önüne gelen vermez kii
- +1 yıl
sen bilirsin evlen gör dene işte
Soran+1 yılYok kalsın
Genelde bu tip erkek ya da kadınların akıl sağlığı dengesiz oluyor. Bir sürü psikolojik sorunlarda beraberinde geliyor. Bence uzak durmak en iyisi
17 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi sorunlar
- +1 yıl
Ya şimdi benim başıma gelmişti daldan dala atlayan bur kız vardı doyumsuz bir tipti. Cinsellik yaşadığın zaman karşındaki insanın bütün ruh sağlığını üzerine alıyorsun. Bir nevi takas gibi düşün. Ben bu insanla bir şeyler yaşadıktan sonra üstümden kamyon geçmiş gibiydi 6 ay boyunca bu sıkıntıyı çektim maalesef. Yani düzelse bile o taşıdığı ruhsal paylaşımlar seni etkiliyor ister istemez.
Soran+1 yılYalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim
Soran+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim
+1 yılAldatır ya ne düzelmesi aliskanlik olmuştur sonuçta o birakamaz ve aldatır seni soyliyim güvenme sakın.
19 Yorumla
Soran+1 yılTakipten çıkardım
- +1 yıl
En iyisini yaptın cidden
Soran+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
- +1 yıl
ayıp olmasın diyemi verdiği cevaba bak canı sıkılmıstir öyle yapmstir yoklamisttir seni
Soran+1 yılYokluktaydım demiyor 😂
- +1 yıl
Demez tabi yokluktan sana yaziyom diyecek halı yok ya😅😅
- +1 yıl
İyi demişsin. Hahaha birde yalvaracakmissin yani cinsellik neyin kafasını yaşıyor arkadaş😅😅
Soran+1 yılKüçük dağları o yarattı çünkü egoyu görsen 😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskilerin bir lafı var" İnsan yedisinde neyse yetmişindede odur" diye zannetmiyorum degisecegini
23 Yorumla
Soran+1 yılAldatır yanii
Soran+1 yılİçinde olan yapıyor işte
Senin IQ! n kaç?
BAK bunu sen yazmışsın = "Kız düşkünü" .. adı üstünde !
ve sonrada kendi beyninin seni uyarısını buraya yazmışsın = "evlenince aldatır mı"
İLK aklına gelen düşünce..
ALLAH insanlara neden "aklınızı kullanmazmısınız" diyor Kuranda sence?
pardon.. sen şimdi hiç okumadım ki diyeceksin ,, sOrry.. burası Türkiye unutmuşum.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılKız düşkünü olan adamdan hayır gelmez pişman olup tövbe etmediği sürece.
14 Yorumla
- +1 yıl
Seninle evlenmeden bunu ima yoluyla bile olsa dile getiren kişiden uzak durmak mantıklı bence.
Ama karar sizin
- +1 yıl
İyi etmişsin
+1 yılEğer düzelir dersen katıksız Apt*lsın... İnşallah trol için sormuşsun dur
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmiyorum merak etme
- +1 yıl
İyi ya içime soğuk sular serpildi sağ ol 😊
Soran+1 yılTakipten çıktım
- +1 yıl
İyi yapmışsın... Bu sana ucuz kurtulduğun bir ders vermiş olmalı, genel olarak insanlara kolay güvenmek hiçbir zaman iyi değildir... Herkesin gittiği yol genellikle doğru yol değildir
Çok üzgünüm ama aldatır senden gizli yapar Ruhun duymaz
14 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılAldatır düzelmez. Ağırbaşlı olmayan birini hayatınıza almayın.
11 Yorumla
+1 yıl2+2 her zaman 4 eder değil mi? 2+2 'nin hiç 8 ettiğini gördün mü?
Bu konu da bununla aynı mesele. Atalar deneyimlerini laf olsun diye paylaşmamış.
"7 sinde neyse 77 sinde de odur insan"
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ruhsal sorunları varsa zor. Bazi insanda çapkınlık hastalık seviyesinde
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılNe düzelmesi be kardeş yedisinde neyse yetmisinde de odur öyle bi şey o adama barbara palvini bile getirsen kenar mahalle kızıyla aldatır yani böyle kız düşkünü erkeklerden yar olmaz hadi bırak onu kendi değerine layık birini bul
29 Yorumla
- +1 yıl
Böyle erkeklerden olmaz hayatım o öyle der der sonra sen ondan vazgeçip elde edemeyince kudurur bence yol yakınken bundan vazgeçmelisin
Soran+1 yılTakipten çıkardım zaten de olanları anlatıyorum. Beni istemiyorsun hoşlanmıyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
- +1 yıl
Hayır bence kendini sana bağlamaya çalışıyor
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim de tipim değilsin bana göre değilsin kendine göre birini bul evlen hayatını kurarsın dedi sonra da arkadaşız seninle kankayız konuşabilirim burdan başka bir şey çıkmaz dedi
- +1 yıl
Böyle birinden arkadaş olur mu sence
Soran+1 yılOlmaz tabiki de. Sürekli arkadaşız demesini de anlamadım yani
- +1 yıl
Aslan burcu ise uzak dur sen bununla nerden tanıştın
Soran+1 yıl@serçemmmmmm aslan burcu
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzelmez. Bosuna dememişler bir insan 7 sinde neyse 70 şindede o diyee. O yuzden boyle bir insan icin degismesini asla beklemee yaşandı çünkü..
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaşadın
+1 yılDüzelir derken?
Odunmu bu yamuk tarafı kesip atınca düzelsin 7 neyse 77 odur ufak bir yaklaşımda kralını tanımazlar söyliyim sadık birini bulun.
20 YorumlaNiye düzeltmeye uğraşıyorsunuz merak ediyorum
Sal gitsin , bul bir ahlaklı birini mutlu bir evlilik yaşa
Eğer senin de eğlence anlayışın farklı ise düzeltmeye devam edebilirsin10 YorumlaBi şerefsiz vardı yıllar önce az bi muhabbetimiz olmuştu her sene mesaj atardı TR ye gelirken. ben sevgili yaptım net bir şekilde tavır koydum görüşmemek için evlenme kararı aldığı zamanlar yazmaya çalıştı engelledim. bu sefer çevremden haber iletmeye çalıştı sürekli ve evli ama asla sadık olduğunu düşünmüyorum :D
10 Yorumla
+1 yılBebeğim evlenmeden önce ne kadar it ise evlendikten sonra da o kadar İttir. insan değişmez. it oluşunu kabul edebilecek misin edemeyecek misin. Soruyu böyle sor...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakisikli tipler kiz duskunu olur cunku kizlarin cogu onlara tipi icin vermeye hazir o tur erkeklerden uzak durun
14 Yorumla
Soran+1 yılGideri var evet. yalvarsanda seninle cinsellik yaşamam ki diyo ben yaşatmam zaten dedim.
Cevap sahibi+1 yılGideri olanlar yuzsuz olur arsiz olur cunku etrafinda sirf tipi icin gelen dolu kiz var
Cevap sahibi+1 yılIyi tamam engelle unut gitsin
- Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek bir insanın karakterini değiştirmez. Evlenince kimse eski kötü alışkanlıklarını bırakmaz. Evlilik sorun çözmek için başvurulacak bir eylem değildir.
10 Yorumla
+1 yılKiz duskunu olmayan bile evlilikten bir sure sonra aldatabiliyor %100 kimse diyemez tabi ama aldatma ihtimali var tabi
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. eger bi insanın kötü herhangi bi huyu suyu varsa bu asla degişmez kötü kötüdür iyi olamaz.
11 Yorumla
+1 yılevlilik psikolojik terapi merkezi değil sen de psikolog değilsin
yani DÜZELMEZ30 YorumlaErkekte daha ağır basmakla beraber iki cinste de durum aynı. Çol kişinin tadını alam birinin tadıyla yetinemez
10 YorumlaSadık olursan ve sevdiğini belli edersen aldatma ihtimali azalır. Kesin aldatır veya aldatmaz diye bir şey söyleyemeyiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşkün olmayan bile aldatıyor birde düşkün olanı sen düşün
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYav he he deseydin, bunlar bayat numaralar. Birde eve gel sadece film izleyeceğiz emin ol der yakında. Hatta sen istemezsen inan bişey olmayacak hatta ben zaten bu işin peşinde değilim, birde asıl senin aklın fesat diyecek kendisi sadece filim izlemek istiyor yemek yapmak vs😅🤣
Soran+1 yılBeni istemiyorsun hoşlanmıyorsun ilgini çekmiyormuşum engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
+1 yılBelli olmaz aldatadabilir aldatmayadabilir. Duruma göre değişiklik gösterir ama aşırı bir düşkünlüğü var ise aldatacaktır.
10 Yorumla
+1 yılHiçkimse düzelmez kızlar haberniz olsun annesinin adam edemediğini siz edemezsiniz ki ömrünüzü ona mı harcayacaksınız boşvern
25 Yorumla
Soran+1 yılTakipten çıktım
- +1 yıl
İyi yapmışsın sktr et
Soran+1 yılKendini bir şey sanıyor
- +1 yıl
Hep öyle olur zaten bütün kızlar kendine aşık sanar böylesi tipler benimde başıma geldi anlarım seni
Soran+1 yılKonuştuğu 5 6 kız vardı
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMaksimum aldatma dozajı yüksek biri direk uzak dur sen. Ondan
20 Yorumla Aldatır. Ve evliğinide elinden geldiğince devam ettirir bizzat şahit oldum. Ve çok mutlular belliki haberi yok eşinin😟
27 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya
Soran+1 yılEvet kafadan 😂😂😂
İnsanlar değişmez. Kabullenelim şunu. Huy çıkmaz ;)
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılÇapkınlığına aşık olup sonra da benden başka kimseye bakmasın derseniz daha çok beklersiniz 😊
20 Yorumla
+1 yılEve ekmek getirecek insanla evlenilmeli. Evden ekmek götürecekle değil
20 Yorumla
+1 yılYani illa ki evlendiği kişide belli bir doyuma ulaştıktan sonra, sağa sola salça olmaya başlar
20 YorumlaAldatır
Deveye boynun neden eğri demişler, nerem doğruki demiş20 Yorumla
+1 yılKızlar niye çapkın yvşak aldatan şrfsz erkek seviyo ki anlamıyorum.
119 Yorumla
Soran+1 yılDenk geliyo ya
- +1 yıl
Denk gelmiyor siz koşa koşa gidiyorsunuz. İyi erkeklere bakmıyorsunuz insan yerine bile koymuyorsunuz kötü oldu mu 10 kız arkasından koşuyor.
Soran+1 yılHaklısın ya valla...
- +1 yıl
Kızlar cidden neden öylesiniz valla çok merak ediyorum.
- +1 yıl
Anlatır mısın?
Soran+1 yılValla ben önceden böyle olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim
- +1 yıl
İnsanı tanımadan niye düşüyorsunuz? Ayrıca insanı max 1 haftada az çok tanırsınız atmayın. Pç olması hoşunuza gidiyor eğleniyorsunuz sonra kullanıp atınca ağlıyorsunuz yok erkekler böyle şöyle yalan mı?
Soran+1 yılKullandırtmadım ki kendimi takipten çıkardım 😂
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Yaşıtız senle iyi sohbet tartışma ederdik ha 😂
Soran+1 yılDiğer tür kızlardan hoşlanıyorum dedi yalvarsanda ben yapmam dedi
- +1 yıl
Neyi? Burdan tam konuşamayız ki.
Soran+1 yılCinselliği yalvarsanda ben yapmam dedi
- +1 yıl
Öyle erkeklerin ağzı çok iyi laf yapar profilin gizli ya 😂
- +1 yıl
Garip birisin
Soran+1 yılYapıyor zaten. Beni istemiyorsun engeli kaldırıp istek atıyorsun neden istek attın dedim ayıp olmasın diye diyo
- +1 yıl
Ya biz niye burdan konuşuyoruz anlamadım ki 😂
Soran+1 yılBekle
Bütün insanlar bir gün değişir
Ama hemen değişeceğine inanmakta saflık olur10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayacağına inanmak sadece kendini kandırmak olur
10 Yorumla
+1 yılHuylu huyundan vaz geçmez belki yıllar yorar huyunu bırakır şerefli bir erkek eşini aldatmaz
10 Yorumla
+1 yılDüzelmez. İnsanın karakteri değişmez. Dizginleyemezsin de. Sadece tükendiğinle kalırsın
10 Yorumla
+1 yılevlenince düzelir diye bir şey yok. Cok istiyorsan düzgün erkekle evlen
10 Yorumladüzelmez sen erkek düskünü olsan senin yüzüne bile bakmazdı hayatta evlnmeyi düsünmezdi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılDüşkünlük bağımlık yapabilir !! Evlilik kağıt üzerinde gözükür ?
10 Yorumla
+1 yılAilesi tarafından adam olmamış adamı elin kızı adam edemez
10 Yorumla
+1 yıl"Düzelir mi" sorusunun cevabı nerdeyse her zaman "hayır" dır.
10 Yorumla
+1 yılAldatır tabiki niye aldatmasın şu an bile herkes herkesi aldatıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Neden kız düşkünü olduğunu düşündüğünüz biri ile evleniyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla aldatır, aldatmıyorsa o kişi dizi başrolüdür
10 YorumlaAlışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz var sanmıyorum düzeleceğini 🎈
10 Yorumlauçkuru yere yakın insan, tabanca çalışmaz olana kadar iflah olmaz
10 YorumlaRol yapar yine bildiğini okur kimseyi huyundan vazgeçtiremezsin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çoğu insan kolay kolay değişmez ama değişmek isteyen cabalarsa kendini değiştirebilir tabi istemesi lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (183)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat