Keanu Reeves sizce yakışıklı mı yoksa çirkin mi? Dünya Çapında Bilinen People Magazin Dergisi tarafından Keanu Reeves 1990 Yılının En Seksi 1. Erkeği 1994 Yılının En Çekici ve Seksi 1. Erkeği 2005 Yılının En Seksi 1. Erkeği ve son olarak 2021 Yılınınsa En Seksi 1. Erkeği olarak bu alanda Ödüllerini Kazanmıştır.
Dünya Çapında Bilinen The Best Poll Sitesi tarafından Yapılan Halk Oylamasıyla 2016 Yılının En Yakışıklı 1. Erkeği 2018 Yılınınsa En Yakışıklı 8. Erkeği Seçilmiştir.
Dünya Çapında Bilinen Site Head Over Feels tarafından Yapılan Halk Oylamasıyla 2019 Yılının En Yakışıklı 1. Erkeği Seçilmiştir.
Oy ölem 😍 Fazlasıyla yakışıklı, karizmatik ve karakter sahibi bir erkek. Hayalindeki erkeği anlatsan deseler Keanu Reeves derim. Adam sırf kadın hayranları rahatsız olmasın diye hiçbir şekilde temas bile kurmuyor. Ayrıca çok mütevazı biri 😌
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
@alfia Çok yardımsever de bir insanmış kanka Engelliler Vakfına kanserle mücadele eden insanlara otizmli çocuklara ve Soma'da maden işçilerinin ailelerine para yardımı erzak yardımı ve bağış yapmış çok yardımsever hollywoodun en cömert yardımsever insanı olarak biliniyor
@ticki Kanka yapma gözünü sevim adam 56 yaşında 30 35 yaşında gösteriyor neredeyse ama görüşüne saygı duyuyorum teşekkürler knk bana göre kızlar çoğu aktörü abartıyor işte can yaman kerem bürsin
@ekrupudra Tipini fiziğini görüşünü felan abartan çok oldu baya ama ben bunu karakterinden ötürü veriyorum çünkü Çok yardımsever bir insan Engelliler Vakfına kanserle mücadele eden insanlara otizmli çocuklara ve Soma'da maden işçilerinin ailelerine para yardımı erzak yardımı ve bağış yapmış çok yardımsever hollywoodun en cömert yardımsever insanı olarak biliniyor zaten
@ekrupudra Kanka sana yüz hattı olarak abartıldığı kadar çekici gelmemiş olabilir belki ama sen kız görüşünle daha iyi bilirsin o yüzden birşey diyemicem :D
@readyforwar Kanka ben harbi kızlarada kızıyorum çok boş insanları yakışıklı bulup yere göğe çıkarıp abartıyorlar örnek can yaman kerem bürsin felan ama nadirende haklı buluyorum bu adam farklı boyut mesela
@ebedisap Şaka maka ben türk kızları çoğu aktörü abartıyor bence yere göğe çıkarıyor ama bunu abartan gördüğümde birşey diyemiyorum çünkü çok başka boyutta bir ırk bu adam 56 yaşında ama 30 35 yaşında gösteriyor çok tuhaf
Tipini fiziğini görüşünü felan abartan çok oldu baya ama ben bunu karakterinden ötürü veriyorum kanka çünkü Çok yardımsever bir insan Engelliler Vakfına kanserle mücadele eden insanlara otizmli çocuklara ve Soma'da maden işçilerinin ailelerine para yardımı erzak yardımı ve bağış yapmış çok yardımsever hollywoodun en cömert yardımsever insanı olarak biliniyor kanser vakfı açtı kendisi zaten çok trajedik hayat yaşamış fakir kalmış ama insanlığını kaybetmemiş tonla serveti olsada senin benim gibi yaşamış hayatını
@abdestlikul Kanka yiğidi öldür hakkını yeme demişler burak özçivitmiş can yamanmış bunlar gibi sokaklarda yığın olarak var ama keanu abimiz yakışıklı adam şimdi hakkını yemeyelim
@abdestlikul Dediğine katılıyorum zengin adamların hepsinde estetik bakım var ama bu adamda estetik yok kanka sadece bakım var kendine iyi bakıyor birde milyon dolarlık parası olmasına rağmen senin benim gibi mütevazi bir hayat yaşıyor ve yardımsever bir insan