keanu, sadece yakışıklılığıyla değil , karizmasıyla , t*şaklarının ağırlığına rağmen mütevazılığı ile bu noktalara gelmiş bir abimizdir. kendisini severiz saygıda kusur edilmesini istemeyiz, kendisi de giyinmeyi adabı iyi bilen bir abimiz zaten , diyecek başka bir söz var mı
@BryanHawk Ünlü olsa bile hiç egosu yok ve çok yardımsever ve bizim gibi yaşan birisi bu insan olamaz ya hem yakışıklı olacak hem egosu olmayacak hem yardımsever olup birde onca mal mülkü varken bizim gibi yaşayacak inanamıyorum sdjhsdjhjsd
ben olsam yaşardım ya , halkın içinde gezememek kadar korkutucu bir şey var mı? ben istediğim ortama girip çıkabilmeyi isterim yani. kahvehanedeki dayının vatanı milleti attığı oyla nasıl kurtardığını da dinleyebilmeliyim , okumuş insanın derdini de dinleyebilmeliyim. ama eğer sen hep kendini halktan uzak tutarsan , halkta kameramanlarda magazincilerde peşini bırakmaz. başta neysen öyle devam edeceksin ki , halkta ona göre davranacak magazincilerde bize bundan ekmek çıkmaz diyecek xD tabi , işi bilmiyorlar ondan bu duruma düşüyorlar hep