Tabiki efendi erkek ama genelde piçleri buluyorum onun için artık efendi bir erkeği bulmam gerektiğini düşünüyorum
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir pic erkekleri bulmuyorsun efendi erkekleri görmezden geliyorsun, geliyorsunuz ondan sonra efendi erkekler nerde falan Allah bilir kaç tane seni gerçekten seven, değer veren efendi erkeği görmezden geldin
Yazik bu efendi erkeklerle yav valla allahtsn gözümü açtım ben su kısıtlamar bitsin de , artık bende kizlara gec yazacam değer vermeyecem laf atacam gözümü açtım artık bitti efendilik dönemi yoksa sonsuza dek mutsuzluk
efendi erkeklere evet yazık ama doğru kızlara da yazık her kız aynı olmadığı gibi her erkekte aynı değildir sen bir kıza kızıp diğer kızlara da aynısı yapma yani belki senin değerini kıymetini bilecek birisi karşı çıkar ve bu yaptığın davranışlar için üzülürsün keşke öyle davranmasaydım dersin
Genelleme doğanın bir parçasıdır ve bilimsel bir gerçektir mesela rte yuzde 53 oy alıyor ya herkes turkiyenin çoğunluğu rte ye oy verdi diyor niye çünkü yuzde 50 den fazla kizlarin da yuzde 90 i böyle boşuna inkar etme yuzde 10 da bize denk gelmez en iyisi kizlara değer vermemek bak nasıl peşinde kosuyolar
Kızlar Ne Diyor
Efendi tabiki ama kibarlıktan kırılmasına gerek yok
Ben inanamıyorum artık buna ya
Benim yaşımda insanlar için böyledir artık diye düşünüyorum. Benim tercihim bu en azından.
Eee tabi gencliginde pic erkeklerin pesinde koştum artık enayi bulma vakti
Kime kızdın böyle sen 😊
Tüm kadınlara ateş ediyorsun.
Kizin biri bana harikasın mükemmel tam hayal ettiğim erkeksin dedi sonra bana bakmadı pic erkeğe gitti çoğu benim gibi arkadaşımda ds böyle oldu
Çok öven insana güvenme bence, samimi bulmam böyle insanları. Çabuk kapılma bir de, hayal kırıklığı olur.
Herkes aynı değil.
Çoğu kiz aynı maalesef
kızlar hep efendi der ama piçler daha çekici oluyor içine çekiyor efendi erkek sıkar bir yerden sonra ben dürüstüm en azından
Evet dürüstsun zaten bende vazgectim çoktan wfendi olmaktan kizlar mal niye saygılı davranın artık bende kizlari kullanıp atacam başka kızlara gececem
bence sen efendiliği bırakma çünkü keko olma aşık olurum
Keko hayatta olmam ama pic olacsm
Tabiki efendi erkek ama genelde piçleri buluyorum onun için artık efendi bir erkeği bulmam gerektiğini düşünüyorum
Hayir pic erkekleri bulmuyorsun efendi erkekleri görmezden geliyorsun, geliyorsunuz ondan sonra efendi erkekler nerde falan Allah bilir kaç tane seni gerçekten seven, değer veren efendi erkeği görmezden geldin
kaç tane efendi erkek kaldı Allah aşkına doğru insan mı var varsa da benim karşıma çıkmıyor demek ki ne diyeyim yani
Vallahi birton var yemin ederim görmezden geliyonuz benim cogu arkadaşım efendi erkeklerin çoğu efendi ama kizlar görmüyor onlari
neden kızıyorsun ki bu kadar 😂 seçen seçsin boşver sonra pişman oluyor zaten seçtiğine de
Yazik bu efendi erkeklerle yav valla allahtsn gözümü açtım ben su kısıtlamar bitsin de , artık bende kizlara gec yazacam değer vermeyecem laf atacam gözümü açtım artık bitti efendilik dönemi yoksa sonsuza dek mutsuzluk
efendi erkeklere evet yazık ama doğru kızlara da yazık her kız aynı olmadığı gibi her erkekte aynı değildir sen bir kıza kızıp diğer kızlara da aynısı yapma yani belki senin değerini kıymetini bilecek birisi karşı çıkar ve bu yaptığın davranışlar için üzülürsün keşke öyle davranmasaydım dersin
Yok gelmez öyle bir kiz kendimi üzmeye değmez yav valla
sen bilirsin ama ümidini kaybetme
Çoktan kaybettim lise boyunca kizlar gormzden geldi
neden ki
Efendiyim diye son zamanlarda kizlara kaba davranıyorum be su an 2-3 kiz peşimden koşuyor
hıııı kaba davranarak kızları peşinden koşturuyosun yani
Evet daha mantıklı siz böyle devam edin bu gidişle bütün erkekler pic olacak
Akıl istiyor efendi gönül piçe konuyor beyler kusura bakmayın
Evet haklısın zaten bende vazgectim wfendi olmaktan sizin gibi mallara niye saygılı davrandoysam
tm
Tabiki efendi erkek serefsiz sevenlere şaşırıyorum
Çoğunuz öyle diyoruz ama icraata gelince
Öyle diyip de serefsizle birlikte olanlara söyle bunu ben öyle değilim
Oylesin yalan atma
İnandirmaya ugrasamam
Cok gördüm senin gibi kiz böyle diyen sonra serserilere gidiyorlardı
Beni tanimiyorsun atıp tutma istersen
Seni tanımıyorum ama senin gibi kizlari tanıyorum
Hala genelleme yapıyorsun ya
Genelleme doğanın bir parçasıdır ve bilimsel bir gerçektir mesela rte yuzde 53 oy alıyor ya herkes turkiyenin çoğunluğu rte ye oy verdi diyor niye çünkü yuzde 50 den fazla kizlarin da yuzde 90 i böyle boşuna inkar etme yuzde 10 da bize denk gelmez en iyisi kizlara değer vermemek bak nasıl peşinde kosuyolar
Dene bakalım koşuyorlar mi peşinde
Su an koşuyorlar yıllardan beri görmezden geliyorlardı sjsjejjsje
🤣🤣
efendi erkek
Yalannnnnn böyle diyonuz ondan sonra görüyoruz
sen yinede efendi ol efendiler kaybetmez bu hayatta
Yok kayveder ben vazgeçtim artık yoksa hep mutsuz placagim