AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bazen efendi, sakin, merhametli bazen de serseri, yaramaz
Sizin ki yerine göre olmalı galiba ama bence biraz Allah a yakın olacak serserilik yapmayacak ağır olacak erkek dediğin
Tabi öyle ama benimle de biraz yaramaz olursa hoşuma gider
Değişik herkesin Karekteri farklıdır lakin sen yine de bir düşün olur mu erkek dediğin ağır olur evine sahip çıkar yaramazlık bence erkeğe yakışmaz 🌼💮☺️
Eşiyle de şakalaşırsa fena mı olur
Ona mı yaramazlık diyorsun seeeen
O olacak ama yaramazlık derken pavyona eğlence mekanlarına giden veya dövme yaptıran alkol alan biri olmasın illaki onlar olur ben yanlış anladım ☺️
Evet
Yok pavyon değil 😂
Ben yanlış anlamısım aynı şeyi konuştuk yaaa seninle 💮☺️🌼
Ama böyle düşünmen beni mutlu etti çünkü bende çok içime kapanık biriyim hiçbir zaman serseri bir kişiliğim olmadı ama bak sessiz sakin insanlarda seviliyormuş dedim
Düşünceleriniz güzel
Yani kimse Anasına bacısına yapılmasını istemediği şeyi karşındakine yapmasa yeterli demi
Haklısınız
Takip isteği attım size bana yazar mısınız ☺️
Efendi
Böyle düşünmeniz çok güzel cidden beni iyi insanların olduğunu anlatıyor sizce de birinin kalbi daha çok önemlidir demi
Tabiki öyle
Valla çok olgun bir karekterinşz var şimdiki kızlar genelde yakışıklı olsun serseri olsun parası olsun gibi kriterleri varken senin böyle deme. Beni mutlu etti
Efendi
Cidden böyle mi kalbinizden gelen iyi insanların olduğu beni mutlu ediyor valla ☺️💮🌼
Serserilerle ne işim olur ya
Ama bak çogu kız artık serseri tipli böyle yakışıklı paralı insanları seviyor ya onlarda üzüyorlar cidden benim gibi saf temiz böyle işinden evine evşnden işine giden insanların fazla çevresi olmadığı için pek de kız arkadaşı olmuyor ama düşünceniz çok güzel gerçekten dünya da bmyle insanlarda varmış dedirtti
Ya evden işe, işten eve olanlar da ister istemez bilgisayar bağımlısı ya da depresyonda çıkıyor
Onu kastedmedim beeeen mesela gece hayatı olmayan kız ortamı olmayan ne biliyim küfür etmeyen birinden bahsettim alkol almayan biri mesela
Aynen doğrusu bu
İşte böyle insanlar neden sevilmiyor ben bakıyorum artık kızlar biraz serseri olan erkekleri seviyor alkol alan sigara içen ne biliyim küfr eden
Efendi
Yani birinin ilk önce yakışıklı olmasından veya parasından veya serseri ommasındam değil de kalbine merhametine Allah a yakınlığına mı dikkat edersin yani
Valla sana bişey deyim mi ben senin gibi düşünen kız sayısı çok az
Biraz serserilik olmasa çekilmez
Serserilikten kastınız nedir ama şakalaşmak mı yoksa dövmeli gece hayatı olan kız ortamı olan tabiri caizse piyasa yapan erkek mi
Dövmeli, gece hayatı, kız ortamı olan her erkek kötü değil. Birini zaten tanıdıkca seversin. Ama evet serserilikden kastım buna benzer şeyler
Keko
Erkek değil