Aşk İlişkileri Bir erkek neden sessizleşir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Wp hiç Çevrimiçi olmuyo, olursada 2 saniye...sosyal medyada yok...aramıyıoda... Bir erkek neden sessizleşir? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl gelen mesaja cevap vermek için girer çıkar ve flört müsünüz? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgiliydik ayrıldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee olabilşr ayrılınca zaten sessizleşir diğer taraf kırgınlık falan olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *olabilir Yorumla
yunuscelik034 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Başkasını bulmuştur 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oda geldi aklıma ama bulsa hiçmi konuşmuyo kızla, o zaman keyfi iyi olurdu neden girmesin wp Yorumla yunuscelik034 +1 yıl Aman hiç kafa yoramicam ya boş boş detayların peşine düşmekten sıkılmadınız mı neyse Yorumla
Sdf1f1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bıkmıştır artık herşeyden kafasını dinlemek istiyordur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şehir değiştirdim küstük vedalaşmadım.O gün bi sitem etti, 10 gündür yok, ne durumlara bakıyo nede kendi atıyo... Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Depresif erkek en sevmediğim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hemde nasıl ama takmıyo gibiydi umursamaz falan Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Ultra depresif desene Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayattan bıkmıştır kanks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baya umursamaz takılırdı ya şaşırırım öyleyse Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oyun oynuyordur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama oyun oynayan bi wp falan da bakamazmı ya Yorumla eWoLution +1 yıl Oyuna çok odaklanmışsa bakmıyor olabilir. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ilgi bittiginde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama hiçmi what appa bi bakmaz veya bi durum atmaz, 10 gün oldu Yorumla
elegecewotte Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Üzdün mü? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Keşke üzebilsem, bana üzülmez o.Ama sessiz işte en son engelimi kaldırmış gece bidaha ses seda cıkmadı. 10 gün oldu Yorumla elegecewotte +1 yıl Zamana bırak acele etme. Yorumla Soran +1 yıl Ya siz erkekler icin zaman daha kısa sanırım:))10 gün diyorum zaman diyosun, daha ne zamanı 🤣🤣 Yorumla elegecewotte +1 yıl Mesaj at bakalım;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gelen mesaja cevap vermek için girer çıkar ve flört müsünüz?
Sevgiliydik ayrıldım
hee olabilşr ayrılınca zaten sessizleşir diğer taraf kırgınlık falan olur
*olabilir
Başkasını bulmuştur 😂
Oda geldi aklıma ama bulsa hiçmi konuşmuyo kızla, o zaman keyfi iyi olurdu neden girmesin wp
Aman hiç kafa yoramicam ya boş boş detayların peşine düşmekten sıkılmadınız mı neyse
Bıkmıştır artık herşeyden kafasını dinlemek istiyordur
Şehir değiştirdim küstük vedalaşmadım.
O gün bi sitem etti, 10 gündür yok, ne durumlara bakıyo nede kendi atıyo...
Depresif erkek en sevmediğim
Hemde nasıl ama takmıyo gibiydi umursamaz falan
Ultra depresif desene
Hayattan bıkmıştır kanks
Baya umursamaz takılırdı ya şaşırırım öyleyse
Oyun oynuyordur.
Ama oyun oynayan bi wp falan da bakamazmı ya
Oyuna çok odaklanmışsa bakmıyor olabilir.
ilgi bittiginde
Ama hiçmi what appa bi bakmaz veya bi durum atmaz, 10 gün oldu
Üzdün mü?
Keşke üzebilsem, bana üzülmez o.
Ama sessiz işte en son engelimi kaldırmış gece bidaha ses seda cıkmadı. 10 gün oldu
Zamana bırak acele etme.
Ya siz erkekler icin zaman daha kısa sanırım:))
10 gün diyorum zaman diyosun, daha ne zamanı 🤣🤣
Mesaj at bakalım;)
Doymuş