1 hafta önce bi olay yaşadık. Arkadaşının arkadasından konuşmuştu. Ve arkadasinin kulagina gitmiş ama ben soylemedim. Oda suçly benmişim gibi davranıyor ve srssiz kalıp benimle konusmuyor. Ben ona detayli olarak anlattim olayı ama yine suçlu benmişim gibi davranıyor ve konusmak istemiyor neden? Aramızdada baglilik asiri var sorun ne olursa olsun kopmuyoruz ama sessizlige burundu anlam veremedim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki de Ağzından Yanlış Kelimeler Çıkmasını İstemiyordur
Sebebini de acıkladım ama neden boyle yapiyor ki
Belki Duyduğuna İnanmak İstiyorsa Veya Başka Bir Nedeni Vardır
Ama bir kaç gun sonra gelecek oldugu yer benim yanim sevgili gibiyiz biz onunla yani 5 senedir tanisiyoruz ve iki gunluk tanidi insan icin de beni silemez herhalde. 2 3 gunluk tanidigi insan dedigim kisi de 35 yasinda yani biz daha 23 yasindayiz
Silmez Zaten de Kendisine Göre Muhasebe Yapıyor da Olabilir Veya Sana Karşı Azarlayıcı Konuşup Kalbini Kırmak İstememiş de Olabilir Kendisine Sormak Lazım
Soramıyorum cv0 vermiyor işte 😅
Sor Karşı Karşıya Geldiğin Zaman Baktın Cevap Gelmiyor Mu Üsteleme Eğer İlişkinize Zarar Gelmesini İstemiyorsan ve Bu Arada Bir Şey Sorabilir Miyim
Tabiki dinliyorum
Aranızda Yaş Farkı Var Ya Nasıl Kabul Edebildin Öğrenebilir Miyim Ben Birisine Teklif Etmedim Ama Üstü Kapalı Söyledim İlgilenmediğini Vs Söyledi Tabi Ki de İnsan İnsanın Farklı Düşünceleri Vs Olabiliyor Ama Genelde İlgili Vs Oldum Kabul Ettiremedim Kendimi Bu Neden Olabilir Ve Birini Düşünmüşler Bana Kızın Yaşı 25 Ben 35 Olmaz Demiş Merak Ettim Sadece Konumuzla Bi İlgisi Yok Ama Birde Senin Fikrini Merak Ettim
Sktr et gel benimoe takil
Napsin
Nasıl napsın