Sevgilimin wp biyografisinde bu söz var. 5 aydır beraberiz. Sizce öylesine yazılmış bir söz mü, bana ithafen ya da bir başkası için olabilir mi?
Kendimi kötü hissettim sizce?
Kendimi kötü hissettim sizce?
ne zaman yazmış? ilişkinizden önce mi sonra mı yani.
erkekler bizim kadar düşünerek yazmıyor yalnızca hoşuna gitmiş olabilir yani. tuttuğu takıma ithafen bile olabilir :d
*Ramiz dayı'nın sözü bu arada. Yalnızca Ezel seviyor da olabilir yani. ;)
5 aydır beraberiz, 2 hafta önce yazmış bu sözü. İlişkimizin başından beri her zaman ilgisizliğinden dolayı sevmediğini düşündüm ama heryere yansıtıyor beni. Foto paylaşıyor, arkadaşlarıyla tanıştırıyor ama bir de bunu görünce tereddüte düştüm
Cevap
4Cevap
Sana ithafen yazmıştır yani içinde şüphe varsa bilemiyorum hal ve hareketlerinden swn daha iyi anlarsın
Bir erkeğin aklında başkası varken ciddi ilişki yapar mı sence
Karakterli biri kendisi, kimsenin ahını almaması gerektiğinin farkında bir insan. Ama her erkek aynı gibi düşünmüyor değilim
Tam bilmiyorum ama o kızla çok uzun bir ilişkileri olmuş, bunun üzerine ayrılınca kız başkasıyla nişanlamış
Öylesine yazıldığını düşünmüyorum. Okyanusumdaki tek balık sensin ve ben boğulmanı istemiyorum de jdlsnxlsnd
Oradaki sözde birisini seviyo ama belli etmiyor yanı o erkeğe boğuluyorum diyo aşık anlamında
Öylesine yazılmış bi söz değil eskisi için yazmış açıkça belli neden sana yazsın ya da senin için
malca bir söz :D komik bence
Sence neden bu söz
Öylesine bir sözde olabilir ya da ilişkiniz ne durumda olursa olsun senden vazgeçmeyiceğini anatan bir sözde olabilir
Eskisini ozlemis
Onu mu seviyor diyorsun
Abi kafayı yiycem ya ne yapacağımı gram bilemiyorum artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?