Aşk İlişkileri Mesajlaştığım kişi çocuk çıktı 🤦🏻♀️ napiyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Direkt engelliyim mi Güncellemeler+1 yıl Profil fotosu yalanmış 🤦🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Çok sinirliyim şu an 😭😭 Mesajlaştığım kişi çocuk çıktı 🤦🏻♀️ napiyim? Cevapla Çocuk Soruları Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. en azından karşı cins :) ben kız diye sanal yaptım erkek çıktı :D :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Slsllldlcldlvlcl Yorumla novel +1 yıl gülme lan :D :D Yorumla
eryyy Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Vay sıpa vaayy parmağında oynatıyor demek hatunları.. 3 0 Yorumla
ProofRulin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hahahahaha hiç güleceģim yoktu Allah'ta seni güldürsün evet böyle yapan çocuklar var ama çocuk işte xd 1 0 Yorumla
NefarkederkiBamBamm Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Oluyor öyleseyler, banada killi tuylu bir adam resmi gonderiyor, zekasindan șuphe ediyorum, fakat aldirmiyorum... 0 0 Yorumla
Thirt13n Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Olur böyle şeyler hayatım. Sanal alem burası, herkesin maskesi var. 0 0 Yorumla
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Engelle tabi çocukla birlikte yola çıkacak halin yok 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Hahaha engelle muhabeti sarıyordu herhalde hahahah komik 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mahkemeye gidip yaşını büyütsün ve sonra evlenip 2 çocuk yapın. Çocuklar reşit olunca da engelle gitsin. 1 0 Yorumla
elizabennett Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl yok engelleme :d seneye de kullanırsın sdklfnlsd 3 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bi çocuğa düştün ha 🙃 1 0 Yorumla
KimimBen48 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl sen kaç yaşında sanıyordun? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 20 sanıyodum 🤦🏻♀️ Yorumla KimimBen48 +1 yıl :))) kaç çıktı? Yorumla Soran +1 yıl 17 gibi Yorumla Soran +1 yıl Benden 1 yaş küçük resmen, 15 de olabilir cidden küçük görünüyor Yorumla KimimBen48 +1 yıl nude falan da attın mı? Yorumla Soran +1 yıl Of, atmıştım 😭 bi şey dersen engellerim Yorumla KimimBen48 +1 yıl sende büyük değilsin ki ))))) Yorumla Soran +1 yıl Ne diyosunn benden küçük diyorum 18 yaş altıo 😡😡😡🥶😡🥶🥶 Yorumla KimimBen48 +1 yıl bende sana sanki sen çok büyüksünde o küçük çıkmış gibi konuşuyorsun. sende küçüksün oda tabiki Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sohbetin türü cinsellikmi 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Nasıl yani çocuk çıktı derken 0 0 Yorumla
jaapoonnkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Engelle gitsin. Çoluk çocukla uğraşma. 0 0 Yorumla
Emre_diaper Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Ne kadar ileri gittiniz ki.. 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Az daha milli yapiyordun bebeyi bebeğem 😏 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yani çocuk dediğin 7 yaşlarında felan mı? 0 13 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Demekki ön yargılı olmamak lazım mış Yorumla ToprakBey_ +1 yıl 7 yaşındaki çocuğun ne işi olur burda sksksks Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @ToprakBey_ benim bildiğim 7 ve altı yaşlara çocuk denir üstüne namaz farz olmuş kişilere yetişkin 15 inden sonrasınada genç yetişkin denir Yorumla ToprakBey_ +1 yıl evet öyle denir de , 7 - 10 yaş arasıda çocuk katagorisine girmiyor mu Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @ToprakBey_ peki madem öyle diyorsunuz öyle olsun ne diyim ki saygı duyarım🙏 Yorumla ToprakBey_ +1 yıl ama senin dediğine göre tabi ki , bu benim şahsi tahminim Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @ToprakBey_ ben 10 yaşından sonrasına çocuk demem şahsen çünkü 11 yaşında ergenlesip mast yapmaya başlıyorsa helali haramı biliyorsa çocuk değildir kardeşim. Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Yani öyle , fakat bazıları 11 ila 12 yaş arasına helalle haramı bilemiyorlar , buda çevreye ve aileye bağlı. Fakat senin bildiğin normalı , en doğalı Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @ToprakBey_ çevre ve aile ortamı yetişme tarzı yetiştirme tarzı hepsi çok önemli Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Aynen o şekilde , ailesi veya çevresi ansılsa çocukta özenir öyle büyür Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @ToprakBey_ yeni doğan her çocuk boş bir kasettir nasıl yüklersen öyle dinlersin 2+2=4 eder 5 etmez Yorumla ToprakBey_ +1 yıl aynen öyle Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl @ToprakBey_ 👍🙏 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Çocuk derken küçük yaşta mı 🤣🤣engele tabi 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Annesine şikayet et 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dlflsclsldlf Yorumla
C-J-N-G Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çocuk olduğunu anlamadıysan sende çocuksundur, devam edin bitirmeyin ilişkiyi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır be cidden yetişkin gibi konuşuyodu Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik konusunda benden de bilgili gibi konuşuyodu cidden Yorumla Soran +1 yıl Fake çocuk fotosu mu attı skfldlfldl bilmiyorum Yorumla C-J-N-G +1 yıl Sende daha çocuksun yavrum biraz daha piş, daha memelerin gelişimini tamamlamadan erkek peşinde koşma Yorumla Soran +1 yıl Sinirlendirme beni ben 18’im yalnız? Yorumla Soran +1 yıl O 17 gibi benden küçükle olcak değilim ayrıca cidden 17 bile olmayabilir çocuk gibi görünüyor Yorumla C-J-N-G +1 yıl Akıl yaşta değil baştadır Yorumla Soran +1 yıl Saçmalamayın ya Yorumla Soran +1 yıl Biliyoruz herhalde Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Nasil çocuk kac yasinda 😂 0 1 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Once biraz kizar gibi yap ve bi abla olarak konus oğut ver neden boyle yapion de. Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cocuk derken 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk yani sinirlendim şu an Yorumla FLawyer34 +1 yıl Burdan mi Yorumla
Eskiparliament Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Cocuk derken sen ve. O kac yaslarindasiiniz 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Engelle 0 0 Yorumla
mybabyy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl 2005 liler gümbür gümbür geliyo 0 4 Yorumla Covid__2021 +1 yıl deneyımın oldu sanırım Yorumla mybabyy +1 yıl @Covid__2021 ne olcakya Yorumla Covid__2021 +1 yıl yorumunu anlamadım Yorumla mybabyy +1 yıl @Covid__2021 ne konusucam mk Yorumla
fiidaan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Tabiki engelle 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaç yaşında çıktı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Şijayet et 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bi zahmet engelle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
en azından karşı cins :) ben kız diye sanal yaptım erkek çıktı :D :D
Slsllldlcldlvlcl
gülme lan :D :D
Vay sıpa vaayy parmağında oynatıyor demek hatunları..
Hahahahaha hiç güleceģim yoktu Allah'ta seni güldürsün evet böyle yapan çocuklar var ama çocuk işte xd
Oluyor öyleseyler, banada killi tuylu bir adam resmi gonderiyor, zekasindan șuphe ediyorum, fakat aldirmiyorum...
Engelle ve koşarak uzaklaş siren sesleri geliyor !!! :D :D
Olur böyle şeyler hayatım. Sanal alem burası, herkesin maskesi var.
Engelle tabi çocukla birlikte yola çıkacak halin yok
Hahaha engelle muhabeti sarıyordu herhalde hahahah komik 😄
Mahkemeye gidip yaşını büyütsün ve sonra evlenip 2 çocuk yapın. Çocuklar reşit olunca da engelle gitsin.
:D Ulan ya komediye bak
yok engelleme :d seneye de kullanırsın sdklfnlsd
Bi çocuğa düştün ha 🙃
sen kaç yaşında sanıyordun?
20 sanıyodum 🤦🏻♀️
:))) kaç çıktı?
17 gibi
Benden 1 yaş küçük resmen, 15 de olabilir cidden küçük görünüyor
nude falan da attın mı?
Of, atmıştım 😭 bi şey dersen engellerim
sende büyük değilsin ki )))))
Ne diyosunn benden küçük diyorum 18 yaş altıo 😡😡😡🥶😡🥶🥶
bende sana sanki sen çok büyüksünde o küçük çıkmış gibi konuşuyorsun. sende küçüksün oda tabiki
Sen git abin gelsin de
Sohbetin türü cinsellikmi
Nasıl yani çocuk çıktı derken
Engelle gitsin. Çoluk çocukla uğraşma.
çocuk derken kaç yaşındaymış
Ne kadar ileri gittiniz ki..
Az daha milli yapiyordun bebeyi bebeğem 😏
Kaç yaşında nası anladın
Yani çocuk dediğin 7 yaşlarında felan mı?
Demekki ön yargılı olmamak lazım mış
7 yaşındaki çocuğun ne işi olur burda sksksks
@ToprakBey_ benim bildiğim 7 ve altı yaşlara çocuk denir üstüne namaz farz olmuş kişilere yetişkin 15 inden sonrasınada genç yetişkin denir
evet öyle denir de , 7 - 10 yaş arasıda çocuk katagorisine girmiyor mu
@ToprakBey_ peki madem öyle diyorsunuz öyle olsun ne diyim ki saygı duyarım🙏
ama senin dediğine göre tabi ki , bu benim şahsi tahminim
@ToprakBey_ ben 10 yaşından sonrasına çocuk demem şahsen çünkü 11 yaşında ergenlesip mast yapmaya başlıyorsa helali haramı biliyorsa çocuk değildir kardeşim.
Yani öyle , fakat bazıları 11 ila 12 yaş arasına helalle haramı bilemiyorlar , buda çevreye ve aileye bağlı. Fakat senin bildiğin normalı , en doğalı
@ToprakBey_ çevre ve aile ortamı yetişme tarzı yetiştirme tarzı hepsi çok önemli
Aynen o şekilde , ailesi veya çevresi ansılsa çocukta özenir öyle büyür
@ToprakBey_ yeni doğan her çocuk boş bir kasettir nasıl yüklersen öyle dinlersin 2+2=4 eder 5 etmez
aynen öyle
@ToprakBey_ 👍🙏
Çocuk derken küçük yaşta mı 🤣🤣engele tabi
Jdkxbxkdnldnxl evet
Annesine şikayet et
Dlflsclsldlf
engelle
Büyütürsün ya :D
Direk engel bas
Sek sek oyna 🤣
Zahmet olucak ama
engelle
Çocuk olduğunu anlamadıysan sende çocuksundur, devam edin bitirmeyin ilişkiyi
Hayır be cidden yetişkin gibi konuşuyodu
Cinsellik konusunda benden de bilgili gibi konuşuyodu cidden
Fake çocuk fotosu mu attı skfldlfldl bilmiyorum
Sende daha çocuksun yavrum biraz daha piş, daha memelerin gelişimini tamamlamadan erkek peşinde koşma
Sinirlendirme beni ben 18’im yalnız?
O 17 gibi benden küçükle olcak değilim ayrıca cidden 17 bile olmayabilir çocuk gibi görünüyor
Akıl yaşta değil baştadır
Saçmalamayın ya
Biliyoruz herhalde
Sen kac yaşındasın o kac yasında
Nasil çocuk kac yasinda 😂
Once biraz kizar gibi yap ve bi abla olarak konus oğut ver neden boyle yapion de.
Cocuk derken 😂
Çocuk yani sinirlendim şu an
Burdan mi
Ay çok konik engele
Engelle
Engelle
Cocuk derken sen ve. O kac yaslarindasiiniz
Engelle
Engellemek.
Engelle gitsin
Engelle gitsin.
kaç yaşında