Kocamı arık hiç sevmiyorum çok soğudum?

Ben 2 yıllık evli bir kadınım çocuğum yok. Esimle ilk tanistigimizda bana karşı o kadar kibar o kadar aşık gibi davrandı ki ben de onu çok sevdim. Ondan önce başka bir erkek tanımadım hiç ve konuşmadım ilk askimdi diyebilirim. Nisandan sonra hep kafası karışık gibiydi ben de başkası olduğunu düşündüm ve gördüm sosyal medya hesabında her gün düzenli eski sevgilisinin hesabına bakıyordu birkaç kez yazmıştı yalan yok görüştüklerini biliyordum ama atamadım nişanı. Sevdigim için o kadar tahammül ettim ki bana bagirmasina, başka kadınlara bakmasına, yazmasına. Sabrimin sınırı kalmadı aşırı sinirli biri oldum, kendime saygım kalmadı. Hatta eski sevgilisiyle hala görüşme ısrarları da cabası. Benimle fotoğraflar cekinip paylaşıp sonra eski sevgilisine yazıyordu hala. Ben görüyordum o bunları bilmiyordu. En aşılmaz sorun faturalar vs. ortak paylaşımlar konusunda oldu. Bana araba alındı ve o araba bin kredisini biz birlikte ödüyorduk. Ben kullanıyorum diye zoruna gitmiş olacak ki. Araba senin olacak ben ödeyeceğim bi de ömür boyu bir kelime kullandı kızgınlıkla. Simdi tek başıma ödemeye başladım. Onu hiç ama hiç sevmiyorum nefretle bakıyorum yüzüne devam etmektense boşanmayi söyleyeceğim ona anlaşmalı olmazsa çekişmeli ne kadar sürer?
Kocamı arık hiç sevmiyorum çok soğudum?