Ayrı yatıyoruz.. ilgisizliği yüzünden ağzıma geleni saydım beddua bile ettim. Ama ertesi günü özür dilerim bir daha ilgili ol demeyeceğim, değer vermeni istemeyeceğim rahat olabilirsin yazdım, hiç bir şey yazmadı o...
Neyse sorum şu.. 5 yaşında oğlum var ve her cuma babasını, annemleri arayıp cumasını kutluyor.. her cuma kocamı da arattırıyorum oğluma. Şimdi sizce arattırmasam mı iyii olur yoksa arattırsam daha mı güzel olur benim için? Çünkü alıştırdım aratmaya..
Neyse sorum şu.. 5 yaşında oğlum var ve her cuma babasını, annemleri arayıp cumasını kutluyor.. her cuma kocamı da arattırıyorum oğluma. Şimdi sizce arattırmasam mı iyii olur yoksa arattırsam daha mı güzel olur benim için? Çünkü alıştırdım aratmaya..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
soruyu net anlamadım ama oğlunla babasının iletişimini kesme sakın. aranızda olanı ona yansıtmayın.
Biz kavgalıyız ayrı yatıyoruz.. normalde kocamı her cuma oğlum arar cuman mübarek olsun babacım der.. ve alıştı babası.. sence aratsam mı aratmasam mı
bence arat. dediğim gibi kavganı ona yansıtmayın. aranızda ne var çözmeye çalışın bence. sonu barışmak mı olur farklı bir şey mi bilemem. ama senin içinde sonuca varması iyi olur sanırım
Acayip inatçı bir adam.. 20 gün küs kalsak gelmez yatağa.. ben getirsem yatağa bir bakışımla geliyor. Ama bıktım neden hep ben? Bir günde ben naz yapayım o gelsin..
İşte böyle bir adamı arattırsam oğluma ne hisseder benim için
oğlunun bu durumla ilgisi yok ki. sen oğlunu eşinle arandaki sorun için kullanma derim. bu çok yanlış. aranızda anladığım kadarıyla çok büyük birşey yok. ikinizde güzel inatcısınız :D
Arat sen eşinle ne yaşarsan yaşa babasıyla arasında kopukluk olmasın bence
Sence ne hisseder, benim yanaşmaya çalıştığımı düşünmesinnnn
Bak arkadaşım o ne hissederse hissettin burda önemli olan çocuğunun psikolojisi. Sen bu konuda konuşmak ister misin?
Acayip inatçı bir adam.. 20 gün küs kalsak gelmez yatağa.. ben getirsem yatağa bir bakışımla geliyor. Ama bıktım neden hep ben? Bir günde ben naz yapayım o gelsin..
Şimdi siz hala aynı evde mi kalıyorsunuz yoksa sen evden ayrıldın mı?
Diğer odada uyuyor
O zaman saçma sapan aratma. Bu kadar dert etmezsin kendine bende ayrı evlerde yaşıyorsunuz sandım
Cuma günü kutlanmaz yalnız. Cumanız mübarek olsun denir.
Off anla işte.. soruma cevap ver
Aynı ev içinde aratma yerine normal iletişim kurdurmak mantıklı
Aynı evde değil adam işte
Şunu detaylıca bana mesajdan bir yazsana cidden garip ve karmaşık bir konu
Biz kavgalıyız ayrı yatıyoruz.. normalde kocamı her cuma oğlum arar cuman mübarek olsun babacım der.. ve alıştı babası.. sence aratsam mı aratmasam mı
Konu bu
Arat sonuçta sen onla ayrılmış olabilirsin ama çocuk ortada sana ne kadar yakınsa babasına da o kadar yakın olmalı. Buna hakkı var
Ayrılmadım be, dioer odada yatıyor.. Allah korusun
Babasından uzaklaştırma kısaca çocuğu
Sahi hiç mi cinsel ihtiyacı da mı olmuyor böyle adamların da gelmiyor bir acayip benim karım olsa sarılıp öpüp falan uyurum
Soruna dönecek okursak çocuğu kullanır gibi gözükeceğinden küçük duruma düşebilirsin
Arattir babası sonuçta sorn sizin aranızda ona yansıtma
Yok sanmam
Bisey hissetmez yani normal karşılar bence
Kocana kızdın diye çocuğunun ayarları ile neden oynuyorsun? Oyuncağın mı o senin?
Ne alaka çocuk ne hatırlayacak günleri? Günleri mi biliyor ki ayarlarıyla oynayıp arama babanı oğlum diyeyim 😂
Arasın çocuk boş boş konuşanlara bakma sen doğru olanı yapmak değil mi gayemiz?
Sonuçta benim arattığımı biliyor, sence ne düşünür kocam.. ya da senin eşin böyle yaptırsa küs olduğunuz halde ne düşünürsün
Ben helal olsun gururlu kibirli Bi eşe sahip değilim çok şükür der kendimden utanırdım
Sen doğru yolda yürü boşver
Peki
Çocuğunu soğutmak hoş olmaz
akşam eve gelince kutlasa olmuyor mu cumasını
Yok telde arıyoruz sabah kalktığımızda
sen sabah kahvaltı hazırlamıyor musun eşine
Hayır saat 10 da iş yerinde yapılıyor
bi kaç birşey sormak istiyorum
Burdan sor
özel bi kaç soru soracağım sonra istersen engellersin
Gerek yok
iyi geceler
git işte eve bırakma yazıkya
Nasıl yani
çokta uzatma bu kırgınlığı belliki eşini seviyosun çocukta dayanamıyor bir yolunu bul iletişimin
Hep ben buluyorum bıktım
yapma be
ne mi hisseder onu çok sevdiğini ailene sahip çıktığını yerinin doldurulamayacak bir kadın olduğunu onurlu gururlu olduğunu düşünür
lütfen yapma fazla uzatma kırgınlığı 😔mutlu olmaya bak
Pisikkolojik destek tavsiye ederim
Niye
Bu tarz sorunlar ilk başlarda belli olmayan travmalara sebebiyet verebiliyor
Düzeni bozma arasın
Olabilir ama önceliğin çocuk olmalı
Detayları bilmiyorum anlatmaj istersen mesaj kuyum açık, yazdığın sınırlı bilgiyle tek söyleyeceğim çocuğu öncelikli düşün
Böyle hayat mı gider
Nasıl yani
Çocuğu doldurma arat.
Kocan nerdeki
Diğer odada
Diğer odadaki kocanı mı aricak oğlun
Evet niye ki
Yanına gitse olmuyor mu
Ayrıl
Boş boş yazışma soruma cevap ver
Yani herşey bitmiş bi çocuk için ilişkini surdurmenin faydası yok ayrılın yani