Boşanmış birinin ikinci eşi olmak ve akrabalarla bağ kurmak?

Sevgilim boşanmış biri ben bekarım onun evlenme sebebi 17 yaşındayken yaşını gizleyen (20) sonrasinda birlikte olup hamile kalan üç ay söylemeyen bir kadın, kadın da bunları pişkin pişkin kabul ediyor iftira yok yani ortada kadının kimlik adı ve gerçek adı bile farklı sigara iciyormus sevgilim bunu bile evlenince öğrenmiş kimlik adı yaşını dahil her şeyi yalan olan yalanı çok seven bir kadın (yalan söylediğini ispatli göster yine aynı yalana devam eder) her neyse sevgilimin ailesi ve akrabaları hiç bir zaman sevmemiş onu sulaleyi birbirine katan cinsten bir kadın kaç kez onun yüzünden kavgalar çıkmış sevgilimin akrabaları zaten burada yaşamıyor yani o kadını bir kaç kez görmüşler öyle benimsenmiş bir gelin olmamış soğuk kanlı oturup kalkmasını bilmeyen biri zaten ama bazen düşünüyorum ileride bana nasıl olurlar ikinci eş olduğum hep ima edilir mi diye diyorum ya o kadınla çok ilgileri yok yani özünde hepsi iyi normal insanlar ama sonuçta ben ikinci eş olacam bunu akrabaları hissettirir mi?
Boşanmış birinin ikinci eşi olmak ve akrabalarla bağ kurmak?