Aşk İlişkileri Eşiniz, annenizin yanında “İlâh mısın silah mı beee🔥” dese utanır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yavruuuummmm benim diye de devam etse😀 çok şık giyinmişsiniz amaa🌸 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar evli değilim, salladım ya Eşiniz, annenizin yanında “İlâh mısın silah mı beee🔥” dese utanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ne güzel işte. Çok mutlu olmalısın çünkü eşin ilgileniyor seninle. Umarım bir ömür bu şekilde devam eder. 0 0 Yorumla
sierranovember Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İster istemez biraz utanırım ama annem de dahil güleriz yani, hoşuma da gider zaten. 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kıro musun nesin derim. Annemde haz etmez Ben bunu nerden buldum diye düşünürüm 0 0 Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Dolmuşcu ya da kamyoncuyla evli değlsem böyle bir muhabbete maruz kalmam 0 0 Yorumla
kbdyiorhan2834 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ilah demesi iman zayıflığı insana bu kelime kullanilmaz 0 0 Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Anam da kendi silahı olan terliği kafasına geçirir. The fucking end 0 0 Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl evlendiğinden beri ilk kez iltifat alan tipik türk kadını 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl neden utanasın kieşin sana iltifat ediyor :) 0 0 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Utanmam, diyebilir bunda utanılacak bir şey yok. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İsminin hikayesini bilmek istiyorun Yorumla Ütü-Masası +1 yıl Hikâyesi yok Yorumla Soran +1 yıl Vardır vardır Yorumla
ikoikoikooooooo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Utanmam hatta bayaaa baya hoşuma gider 1 0 Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sana hangisi lazzzzım bbbbbebebeeek diye bağırırım 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. İyi gülerdim 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne güzel işte. Çok mutlu olmalısın çünkü eşin ilgileniyor seninle. Umarım bir ömür bu şekilde devam eder.
İster istemez biraz utanırım ama annem de dahil güleriz yani, hoşuma da gider zaten.
Kıro musun nesin derim. Annemde haz etmez
Ben bunu nerden buldum diye düşünürüm
Dolmuşcu ya da kamyoncuyla evli değlsem böyle bir muhabbete maruz kalmam
Ilah demesi iman zayıflığı insana bu kelime kullanilmaz
Anam da kendi silahı olan terliği kafasına geçirir. The fucking end
evlendiğinden beri ilk kez iltifat alan tipik türk kadını
neden utanasın ki
eşin sana iltifat ediyor :)
Utanmam, diyebilir bunda utanılacak bir şey yok.
İsminin hikayesini bilmek istiyorun
Hikâyesi yok
Vardır vardır
Utanmam hatta bayaaa baya hoşuma gider
İlah ne yawSalak mı ne. Utanmam odaya geçince sevişirim.
Sana hangisi lazzzzım bbbbbebebeeek diye bağırırım
Utanırım o nasıl laf 😂
Utanmam daha sevinirim
Ağzını yirtarim
Gurur duyarım
Utanmam.
Sen bi mutfaga gelsene diyip operim de kzshksjs
İyi gülerdim 😄
Şık derken