Güncellemeler
1 yıl
Karısıyla tartıştık annesi çıkıp maymun dedi bana. Üstüne karısıda ahlaksız vs deyince bende şalterler attı ana avrat sovdum.
Bu size çekici mi gelir karınızla kavga etmesi vs. Bir bahane bulup karınıza ana avrat düz gitmesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hacı abi ne gerek var ya. çok saçma bir durum
Ne alaka
Kufur baz kızları sevmiyorum ve karım ya da sevgilim olursa baskasıyla işim olamaz
Karısı annesi tahrik etti bende içlerinden gectim
İyi yaptın devam mı bitti mi
Tepki yok
Sen devam etmek istiyorsun nesini sevdin dm gel tkp at
Karısı na gıcık oldum ondan çekici gelio
Peki hayırlı olsun
Karşı taraf benil anama sövecek öyle mi? İntihar etsin daha doğru olur onun için
Annesi ilk küfür etti ama maymun dedi
Ozaman sen istenmeyen birisin aranızı yapmasi düzeltmesi lazim ama hic bir erkek anasına sövdürmez.. bir kız bunu yaparsa kendini yakar bence
Annesi dengesiz biri annesi ilk maymun dedi bana
Anladım oda sorun yani annesinin yaptığı doğru bir şey değil ama sen genede küfür etme.. annesi istemiyor belliki senin ondan çirkef biri sana huzur vermez o kadın
Kaynanası adamn tekiyle fingirdemiş zaten bana huzur vermiyor sataşıyordu. Karısı da çıkıp ahlaksız deyince bana brnde kaynananın gecmişi açsak ansiklopedi olur dedim. Kaynanası maymun demişti bana tahrik ettiler ikisi bende saydım
Anladım muhatap olmayin bu saatten sonra ağzına sağlık seninde
Ama aklım adamda hala ümidi kestimi sence hep sen kaynanan dedim adama hiç laf saymadım
Bilmiyorum senin aşkın çok değişik benim bunu anlamaya beynim basmıyor 😆😅
😅😅😅😅karısından nefret ediyorum bu yüzden adam çekti beni tahrik etti hep bir izler göz göze gelir vs
Evli insanlarla işin ne ki🤣🤣sana pompake yapacak başkası mi yok
Çekti işte karısına kıl oldum diye galiba neyse haklısın en iyisi ben uzak duraym
Yani bunlar sana pislik olur ne yapacan 😅😅hadi iyi geceler diliyorum aşkoo
İyi geceler
Teşekkür 🥰🥰🫶🫶
Onu yatakta s.. kerken soyluyorsa umrumda olmaz. Onun disinda zaten aklindan geciremez
Soverse soğursun yani
Normalde oyle durduk yere kimse hadsizlik yapamaz. Kendi kendini imha etsin yormasin beni
Karısı sataştı
Senden haberi var yani
Bak seni o adamin yerinde olsam daha cok isterdim.
İşte tepkisini çözemedim
Sonucta evli oldugu halde onu istiyosun. Ve kavgaya ragmen hala onunlasin. Seni yatagimdan cikartmam
Hayır kavgadan sonra adamı göremez oldum. Birde o kadar laf saydım adam yanaşsa güvenebilir miyim bilmiyorum
Hmm seni haksiz mi buldu ya da diger taraftan mi cekiniyor sence
Ya bence artık bana guvenmıyor karısı bana ahlaksız deyince bende kaynanasının fingirdediği adamı ortaya attım
Hmm karisik ve birbirinizi baya biliyoeunuz bu sikinti iste. Kimse kimseyi bilmemeliydi. Sen cinsellik icin mi bununlaydin
Siz ne yaşıyorsunuz anlamıyorum
Niye ki
Ben asilmam, ama umrumda olmaz
Misal
Umrumda olmzz istedigine sovdun
Duymak istemiyor ise öyle b0k da yemesin
Hak yerini bulur öyle durumda
Asarim
Karısı sataştı kavga ettik tepki vermedi
Sen adama paslı verdin taniyirmuydun
Bakışıyorduk karısı fark etti koca değil benimle uğraşmaya başladı bende sataşınca laf saydım. Kaynanasıda daldı tartışmaya kavga ettik
Sen adamı taniyormuydun
Evet
Verdinmi adama daha önce
Yok be adam bakıp bakıp duruyor tahrik ediyor
Ama sende karsilik vermişsin ki bakmış yanında karısı olduğu halde pas vermişsin
Boş ver düşünme artık nasipte ne varsa o olur
Yok tam tersi ben pas vermedim ilk o baktı
Tamam kafana takma boş ver
Üzüldüm şimdi karısı resmen beni oyuna getirdi
Son sözleri olurdu
Tepki vermedi ama karısı tahrik etti
Saçmalık
Karını kskanmış sarıyor niye saçma
Ne ne anlamdım açıklar mısın?
boş ver sen
:D peki
Döverim