Sonrası geri vites. Özürler filan sonra kendini öğleler aslında böyle biri olmadığını kadınlara kötü şeyler söylediğini hatta çocuklara sarkıntılık yapıyor filan diye duyar kasacaksin. Biraz maddi durumdan inceden inceye bahsedeceksin. Sonra soruları o sormaya başlayacak. Attığın yalanı asla inkar etmeyeceksin yürüyüp gidecek
Görüş Sahibi Allah aşkına sen hiç bi kızla konuşma. Maddi durumdan bahsetmek nedir ya bu nasıl bi basitliktir. Bu çocuk seni dinlese ömür boyu kimse yüzüne bakmaz. Boş düşüncelerini kendine sakla
@_denizzkizii tecrübeyle sabit seyler bunlar. Ve dogrudan degil inceden inceye dedim. Ama kadin akli parada olduğu için sadece "para" yazısını gördünüz o kadar yazıdan
Şuna bak hele. Ben senin yazdıklarından sadece "para" yazısını anlamadım daha çok şey anladım sen rahat ol. Ayrıca çok şükür durumum iyi. Hayatta hiç bir erkekle sırf maddi durumu için evlenmem ya da sevgili olmam. Tâbi sana böyleleri denk geldiyse orasını bilemem. Malûm yaran var gibi konuştun.
@_denizzkizii yarası olan ilgili olmadığı bir paylaşıma yorum yapar. Varsa fikrin kendi yorumunu yazarsın. Yok bende kişilik yok diyorsan bende fazlasıyla var sadakasini sana veririm
bu ablanı dinle bak gerçekleri söylemiş. dış görünüşünle geçer notu alamazsan istersen amuda kalkıp serenat yap bunu çekip at yine de olmaz. ama bu da fena fikir değilmiş he
bu ufaklığı dinle bak gerçekleri söylemiş. dış görünüşünle geçer notu alamazsan istersen amuda kalkıp serenat yap bunu çekip at yine de olmaz. ama bu da fena fikir değilmiş he
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Attığı hikayeye bir yorum yaparak cevap ver ne demis diyip merak edip bakar
Ya anonim ise
Nasıl anonim normalde tanımadığın birimi bu ya burdanmi beğendin naptn
Normal olarak ya burdanda olabilir soru paylaştım sadece görüşler ne olacak diye hem bilelim diye
Attığı hikayeden cevap verebilirsin. Ben mesela öyle yapmıştım hoşlandığım çocuğa ve öyle konuşmaya devam ettik ve ediyoruz da
Mesela nasıl güzelsin felana gelmezler bence
Ya direk ilk başta yürüme. Kız soğur. Arkadaşça mesaj atabilrisn. Mesela dediğim gibi. en iyisi hikayesine cevap vermek.
Ama artık sevgilisi vardır diyede atmak ne bileyim sosyal medyada pek ayarlama işleri yok bendede
Yakınında mı oturuyor hanımefendi? Yani daha önce onu gördün mü veya karşılaşıyor musunuz sık sık
Yok şu an ben normal olarak sordum soruyu ya görüş alıp bilgi allmak icin
Yani senin kararın senin seçimin. Hangi tanışma yolu içine siniyor ise onu seç
Olsa tanisirimda o şanslı kişiye rastlamak zor bence
Yani bilemem.
Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun ozama.
Aynen öyle.
Annen arı mı bal gibi kız doğurmuş
Ya anonim ise
benim görüşüm zaten yazılmış belirttim
Bilmemki ya
Şöyle biseyler
Emoji koy ya da saati sor djjd
pek yazmam :D
Şiir yaz
Aleyküm selam
Doğrudan küfret
Küfür olmaz abi ya
Bu arkadaşı dinle
Denizkızı küfür etsem ne diyosun diyeceksin tek kızın yazmasını istiyoruz tamamda küfür nedir
Ben dalga geçtim sen ne diyosun kalkıp ciddiye almışsın
😅he hele şükür bende dedim ne diyor inanmadım yazmamda kesinlikle saten
Sonrası geri vites. Özürler filan sonra kendini öğleler aslında böyle biri olmadığını kadınlara kötü şeyler söylediğini hatta çocuklara sarkıntılık yapıyor filan diye duyar kasacaksin. Biraz maddi durumdan inceden inceye bahsedeceksin. Sonra soruları o sormaya başlayacak. Attığın yalanı asla inkar etmeyeceksin yürüyüp gidecek
Görüş Sahibi Allah aşkına sen hiç bi kızla konuşma. Maddi durumdan bahsetmek nedir ya bu nasıl bi basitliktir. Bu çocuk seni dinlese ömür boyu kimse yüzüne bakmaz. Boş düşüncelerini kendine sakla
@_denizzkizii tecrübeyle sabit seyler bunlar. Ve dogrudan degil inceden inceye dedim. Ama kadin akli parada olduğu için sadece "para" yazısını gördünüz o kadar yazıdan
Şuna bak hele. Ben senin yazdıklarından sadece "para" yazısını anlamadım daha çok şey anladım sen rahat ol. Ayrıca çok şükür durumum iyi. Hayatta hiç bir erkekle sırf maddi durumu için evlenmem ya da sevgili olmam. Tâbi sana böyleleri denk geldiyse orasını bilemem. Malûm yaran var gibi konuştun.
@_denizzkizii yarası olan ilgili olmadığı bir paylaşıma yorum yapar. Varsa fikrin kendi yorumunu yazarsın. Yok bende kişilik yok diyorsan bende fazlasıyla var sadakasini sana veririm
Kıyamam sen bana laf soktuğunu mu zannettin. Tamam hadi öyle zannet kıyağım olsun sana.
@_denizzkizii Allah razı olsun
Hadi ablacım bekleme yapma ceza yazarlar
Bence herkes bildiğini uygulasin bırakın ama bir kıza küfürle yanaşmak benim ahlakimda zihniyetimde yok nokta...
@HüzünlüDost işte gelde söyle. Bide sonradan geri vites yap diyo ya Allah beyin dağıtırken bunlar neredeydi çok merak ediyorum
@_denizzkizii rahimdeydik
Haklısın deniz kızı katılıyorum sana 👍👍👍
Küfür et çok dikkat çekici olur 😂
dış görünüşüne bağlı
Başka
bu ablanı dinle bak gerçekleri söylemiş. dış görünüşünle geçer notu alamazsan istersen amuda kalkıp serenat yap bunu çekip at yine de olmaz. ama bu da fena fikir değilmiş he
Haklı doğru söylüyor tabikide herşey dış gorunusle bitmiyor bazen anlamak lazım insani
Ne ablası ya 23 yaşında kız abarttn sende ha
24.
Benimde 24 te sistemde 23 gözüküyor profilinde seninde 23
bu ufaklığı dinle bak gerçekleri söylemiş. dış görünüşünle geçer notu alamazsan istersen amuda kalkıp serenat yap bunu çekip at yine de olmaz. ama bu da fena fikir değilmiş he
Tamam kardeşim anladık eyw
ufaklık dediğiniz koskoca hekim, vasıfsız ergenler, hadi bildirimleri kapadım yiyin birbirinizi
Sen ne kiziyosun sana ne dedim ben ya ergenler diyosun bide ne şiddet bu hayırdır