Sevgilim kız arkadaşına yorum yapıyor?

yorum yapması kadar doğal bir şey yok evet ama bu yorumlar bence normal değil her bir fotoğrafın altında mutlaka yorumu var “hey maşallah 😍” “fıstık” “manzaradan daha güzel” bir tane daha yorumu vardı çok önceden fark etmiştim o da normal bi yorum değildi ama şu an unuttum ve ona söylemiştim çok güzel bir dille bu yorumun beni rahatsız etti yorum atıcaksan emoji atabilirsin demiştim ve o ise bana göre normal bu yorum demişti o bana söylüyor ben yazıyorum demişti bende rahatsız olucağımı biliyorsundur dedim abartıyorsun dedi ve kızdı bana ben haklıyken kendini haklı gördü ve ben bugün bu yorumları tekrar görünce dünyam başıma yıkıldı resmen her şeyi geçtim “hey maşallah 😍” bu yorumu hayal kırıklığına uğrattı beni ben şimdi gidip ona söylesem böyle yorumunu gördüm diye bana kızıcak neden kurcalıyorsun neden stalkıyorsun beni diye beni gene haksız görücek bağırıcak aramıza soğukluk giricek kurcalama sebebim de takip ettiklerine girip basketbolla ilgili sayfaları takip edicektim onun ettiiği sevinir diye sonra o kızı görünce gözüme çarptı ve baktım keşke bakmaz olaydım gerçekten sizce ben mi haksızım ona söylemek istiyorum içimde tutamam yazarken bile ağlıyorum ellerim titriyor uzak mesafe ilişkisindeyiz 1 yıldır çıkıyoruz sizce ne demeliyim ona, ona ne desem beni haklı bulur hak verir lütfen bana bir şey diyin yalvarırım
Sevgilim kız arkadaşına yorum yapıyor?