Hamileyim ve Eşime Güvenemiyorum?(Beyler Bayanlar Bakın)?

İki yıllık evliyim. Eşimle birbirimize sırılsıklam aşık olarak evlendik. Halada birbirimize çok aşığız. Ünv tede tanistik orada basladi zaten herşey. Ünv yillarini en guzelyillari birlikte geçirdik. Kavgalarimiz oldu tabiki de ama birbirimizden hic vazgecemedik. Rüya gibi günler yasadik. Harika bir düğünle eendik. Çocuk yapmaya karar vermemistik daha ama oldu ve eşime bunubir masa hazırlayarak surprizsöyledim. Yeri geldiğinde ben hamileyim diye sevinçle bagirdim. Karsilastigim tepki aynen su:Gözlerini büyüttü hafif agzi yukari kivrildi masadan kalkti yanina geldi beni kaldirdi ve kucaginda dondurdu sevinçle. Sonra çok mutluyuz zaman geçti karnim iyice büyümeye basladi. Arkamdan sarilip karnimi seviyor opuyordu. 6-7aylikken bebeğimiz canim ne çekse gecenin bir yarisi almisti. şu an son ayim 9. ayima yeni girdim karnim burnumda. 2bucuk hafta once yalvardigim halde beni yalniz birakti ve gitti o gece büyük bir sanciyla uyandim korkudan ağlamaktan helak oldum bebegime birşey olacak diye. Ve çok büyük bir aci çektim. Komşulara sesimi duyurdum telefon uzaktaydi alamadim. Kan ter icinde sesimin tükendiği 1:30 saatten sonra kapiyi kirip yetiştiler hastaneye kaldirildim. Doğum riskim vardi zaten bunun için yalvarmistim yalniz birakmasin diye. Hastanede uyandigimda bebeğimin iyi oldugunu ama sancim olduğunda acilen hastaneye gelmemi anlattilar (nedenleri aslında çok ayrintili var ama yazmiyorum zaten çok uzun anlattim). Esimede haber vermişler tabi geldi hastaneye özür diledi ama onu affedemiyorum. Yasadigimi ben bilirim o geçirdiğim bir buçuk saat beni mahvetti oyle aci çektim öyle korktum ki hayatimda yasadigim ve asla ama asla unutamayacagim bir eziyetti. Çok güzel günler geçirmissiniz sucu yok oda bilseydi böyle olacagini gitmezdi demeyin. Ben yal var dim korktugumu söyledim. Ama o gitti. Simdi ne yapacagim bilmiyorum evde kalmiyorum kizkardeşimdeyim. Ona guvenemiyorum karnim burnumda zaten korkum 5kat daha büyük. Nasil korkularimi yenip ona guvenebilirim tekrar.
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim geldi. Bn hmn af dlr znnediyrdm ama öyle olmdi. İlk bn knusmk istiyrm ddi ve sni ne kdr çk svdğmi anltmma grk yok gzlerme bk, bn sana bu kdr aşıkken snin için canimi vrmye hzirkn snin kılına zarar glsin istrmiym. Ki sen bana benim çcğumu benim meleğimi benim bu dünyadakien değerli varligimi vrcksn. Sen benim kizimn annesisin. Sn benim diğer yarmsn. Bn sni ilk gördğmde bnn hayatim olcak kadin demştm. Af bnlrc kz diledm. Smdi gzlrme bk ya bni afft bna eskisi gbi bk yda bn kndmi ckp vrcm
Güncellemeler
+1 yıl
Çekip vurucam dedi. Bende tam o anda bastim cigligi. Aagggg diye ciglik atip karnimi tuttum. Ama nasip bagiriyorum. Şoka girdi esim kaldi ilk bir iki saniye sonra odu koptu.(o ani görmenizi isterdim :D) Ben hala bagirirken agghg doguruyorum cabuk birşey yap dedim. Oda korkudan kan ter içine batmis bir halde telefonu cikardi yere düşürdü:DTekrar aldi ambulansi aradi. Sonra beni kucakamaya calisirken bastimkahkahayi. Ama o halini gorucektiniz hayatında unutmaz artik. Sonrada sarildik opustuk :D
Hamileyim ve Eşime Güvenemiyorum?(Beyler Bayanlar Bakın)?