Çok kötü bir olay atlatmışsınız geçmiş olsun öncelikle:( Ama siz zaten olayı çözüp kararınızı vermişsiniz geriye biraz onun burnunun sürtülmesi kalmış :) Arada sevgi aşk olduğunda herşey daha güzel sevimli çözümleniyor bide şükür bebeğinizle size bişey olmamış... İnşallah bebişinizi sağ salim kucağınıza alırsınız çok mutlu olun inşallah o kötü olay hariç tebessümle okudum...
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz beni çook mutlu etti çok tesekkur ederimmm canimmm :)))) Şuanda Allaha şükür gayet iyiyiz zamanla unutulur o günü arkamizda birakiriz diye dua ediyorum. Şuanda tek istegim bebeğimi saglikla doğurmak. Saglikla kucagima aldigimda herşeyin degisecegine inaniyorum :) Tekrar çok tesekkur ederimmm
En İyi Cevaplar
+1 yılBiz de sizin gibi olabilecek miyiz yaa :) Allah herkese nasip etsin. Bunlar evliligin tuzu biberi diyelim olacak o kadar. Insallah mutlulugunuz hic bozulmaz, darisi sevgilimle benim basima... :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAmiiiiinn canimmm :))) Bizimki gibi bir ask bizden sahada fazla mutluluk yasarsaniz insallahhhh :))) Mutluluklarrr
- +1 yıl
Amiii insallah canım sağol :) ;)
Hashas bir dönemdesin eşinin açısındanda düşünmeyi dene bence. Baba adayı olmak başka baba olmak başka. Hele bir baba olsun senden bile fazla ilgi gösterecektir. Annelik olağan üstü bişey dogru ama babalıkta bambaşka. Hata yapmış olabilir ama affedilmeyecek kadar degil. tekrarlamazsa bu hatasını bence büyütmemelisin kafanda ama tedbiride elden bırakma
13 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok tesekkur ederim. Kizim saglikli sihhatli dogsun onu kucagima aldigimda gördüğümde çok farklı dusunurum belki.. Hayirlisi olsun hakkimizda eşimi çok seviyorum tedbiri elden birakmadigim içinde kaç hafta oldu sürünüyor. Bilmiyorum ama kendini affettirmek için turlu turlu yollar deniyor zaten karnim burnumda bir daha yalniz kalmak ayni korkuyu yasamak istemiyorum. Eşimin yanimda olmasini tabiki de istiyorum ama beni inandirmasi gerek ona guvenine. Yeniden korkularimdan kurtulup guvenmem gerek. Çocuk bereketiyle sansiyla rizkiyla gelir derler digdunda değişir düzelir belki.. Dua ediyorum sadece
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
bişey sölim bence sen loğusa dönemine erken girmişsin vardır adamın bir işi em ilk babalık çok zordur onlarda en az sizin kadar eyecan uyar
çocuk dogsun iki aysonra tekrar burada buluşacaz ilk çocuk psikolojisidir bu arada çok geçmiş olsun alla dogumunda sana yardımcı olsun01 Yorumla
Soran+1 yılAmin tesekkur ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılDünyada tek doğuracak sensin tek senin çocuğun o adamın değil sanki vs. bukadar kendini kasarsan o bebeğede olur eşinde senden bıkar. bir hareketine adamı bırakıp gitmişsin ben olsam senden soğurdum. onca zaman hiç mi tanımadında güvenmiyorsun onu tetkedip gidiyorsun asıl eşin artık sna guvenmicek bundan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşın kaç çok merak ettim evli olmadiginda kesin. Ben bosunami anlattim büyük bir ask yasadigimizi çok güzel günler gecirdigimizi. Ona olan sonsuz guvenimden zaten şu an bu durumdayim. Gelicem dedi güvendim gelmedi ve ben orda ölüyordum yerde sürüme sürüne canımdan can gitti. Kizimiza birsey olacak diye aklim cikti. Benim eşime sevgimde guvenimde sonsuzdu buyuzden unutamiyorum zaten. Onu terketmedim terketseydim bosanirdim? Bir hareketine adami birakmis diyorsun o bir hareket karni burnunda hamile karisini gecenin bir vakti evde birakip gitmekse ki korktuğumu söylediğimi yazdim. O bir hareket benim kizimin hayatına mâl olabilirdi ben orda doğum yapabilirdim kizima en ufak bir zarar çekebilirdi. Onunda bebeği bizim bebeğimiz zaten bilerek yapti demiyorum ona guvenemiyorum korkularim var diyorum. Sen bir daha oku bence yazdiklarin yersiz
Insan evrenin en mükemmel varlığı olduğu gibi bir inat ile en kötüsü olabiliyor.
Ahannelik öyle güzel bir duygu ki biz erkekler yaşamadığı için bilmeyiz. Zor günler geçmiş Allahın izni ile artık ilerisine bak değerli insan02 Yorumla
Soran+1 yılİnat ettiğim bir yer göremiyorum. Sadece korkularim ve endiselerim vardi. Fakat çokta fazla uzatmadan konustuk hallettik. Zaman gostericek herşeyi. şu an sadece heyecanla bebisimizi bekliyoruz :)))
+1 yılAmbulansi aramasina neden izin verdin arkadasim? Sizin gulmeniz baskalarinin hayatindan dahami önemli?
Ayrica ikinizde hassas donemdesiniz bence fazla buyutme ikinizde hassas donemdesiniz sonuçta bence normal boyle davranislar13 Yorumla
Soran+1 yılSorumsuz insanlar değiliz arkadasim ambulans falan gelmedi arayip haber verildi tekrar.. Suandada konuştuk affettim baristik. Zamanla unutulur inşallah. şu an tek düşündüğüm bebeğimi saglikla kucagima almak. Yorumun için teşekkürler..
- +1 yıl
Allah mutlu etsin :) merak etme boyle donemlerde ciftler hassas olur cocuk olunca unutur gidersiniz
Soran+1 yılTesekkur ederim insallahh :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yıl-Çok güzel günler geçirmissiniz sucu yok oda bilseydi böyle olacagini gitmezdi demeyin.
Yok öyle bir dünya. Sen ona yalvarmasan bile o mal adam senin 9 aylık oldugunu biliyor ! MAL k. bakma ama MAL... Adi insan karısını o halde bırakıp gider mi ya güvenme bir daha asla06 Yorumla
Soran+1 yılKizimiz olacak bizim birakayim mi yalniz mi buyuteyim? Ben affetmeyecegim demiyorum ona nasil guvenecegim diyorum guvenmezsem bundan yara alan ben ve esimden çok kizim olur. Evet yaptigi çok büyük bir hata cektigimi ben bilirim ama kizim işte kizimiz olacak..
Cevap sahibi+1 yılBak canım güvenemezsin güvenmede zaten güven olmayınca aşkta biter sevgide belli bir süre sonra saygıda kalmaz. Bitersiniz yani şu an adam akıllı al karşına konuş süründür biraz ona bir şans daha ver aynı hareketi yaparsa anında boşan.
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim sana...
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Üzüldüm durumuna çıkmazdasın belli ki :( Erken evlilik keşke yapmasaydın 25-28 arası en uygunu
Soran+1 yılÇok aşıktık herşey o kadar mükemmeldi ki evlendik. Hayatimiz sorunsuzdu sonradan birşey oldu tam oldu. Ben evliligimdende esimden de pişman değilim sadece bu olayi yasamamis olmayi dilerdim. Esimi çok seviyorum o bana karnimda ki melegimi bebeğimi verdi. Ki esimle aramizdaki çok büyük bir ask. Bilmiyorum korkularimi yasadigimi unutmak çok zor. Hayirli olsun bebeğimi saglikla sihhatla kucagima alayim da
Cevap sahibi+1 yılaynen hakkında hayırlısı olsun bebeğin umarım evliliğinizdeki güveni geri getirir.
Çok büyük bir yanlış yapmış ama bence ne olursa olsun o senın eşin evine dönsen daha iyi olur ama hakketen kötü durumda bırakmış senı neden gıttıkı gecenın bır yarısı
02 Yorumla
Soran+1 yılAlttaki yorumlarda da anlattim isyerimizden acil ve ciddi bir mesele oldugu için cagirdilar
ya şimdi böyle olacağını tahmin edememiştir, pişman da olmuş baya bu meselede güvenemiyosan annen teyzenyanına gelsin iyi olur sonrasında da yardımcı olurlar. Korkunç yaşadığın ama eminim üzgündür o da:/
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemler teyzemler akrabalar herkes memlekette bir tek kizkardesim var. Yazan arkadaslarinda hemfikir olduğu bir durumla aradim gelmesine izin verdim haftalar sürünüyor zaten. Affettirmek için yapmadigi denemediği yol kalmadi. Aklimda birşey var iyice anlamasi için cagirdim geliyor bakalim guncelleyecegim.. :))
Soran+1 yılHhahhah tesekkur ederimmm :))) Çok iyi oldu ama simdi birşey olucak diye odu kopuyor 1dk yalniz birakmiyor bizii :)))
Yalvarıp yakarmışsın ama gitmiş niye gitmiş İnsan sırılsıklam aşık olduğu karısını en zor gununde yalnız bırakırmı Odun çokta yakan yok... dnyasında insanlık bitmiş BORA DURAN İNSAN Dİnle hanımefendi çok bktan bir durum bu yaşadıgın olay
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumun icin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi guncellemene cevap vereyim bilemedim.. :) film gibiydi ilk soruyu okudum uzuldum sonrakini okudum heyecanliydi.. acaba ne olacak dedim sonra finali okudum mutlu sonmus.. :) neyse ki barışmışsınız yoksa çocuğu aldır dicektim :)) :))
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahha tesekkur ederimm :))) Yalniz ben şu an 9aylik hamileyim dogurdum dogurucam ne aldirmasi guldurdun ilahi :))))))))
Cevap sahibi+1 yılIsin espirisi o zaten :) gizli ayrintida seytan :) ya da ayrinti seytanda gizli :)
Soran+1 yılHahahahha peki bakalimm :DD
+1 yılAllah saglikla dogurmayi nasip etsin... hep mutlu olun siz:) dogum sirasinda esiniz yaninizda olucak ve siz tekrar ona guveniceksiniz...
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için çok mutlu ettiniz beni :)) İnşallah zamanla göreceğiz hele bir bebisimizi saglikla kucagimiza alalimda :))
+1 yılpek okumadım ama aklıma bir şey takıldı :) sen hamileysen niye önceden düşünmedin ki? hamile olmadan önce yani güvenme konusunu?
09 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalmadan önce de hamile kaldıktan sonrada hicbir sorun yoktu çünkü çok mutluyduk. O gece birakip gitmesiyle yikti zaten ona olan tüm güvenini. Şuanda bunu affrttirmeye calisiyor. Gorucez zamanla. Simdi saglikla kizimizi kucagimiza alalimda :)
- +1 yıl
ayyyy canımm ya :D allah bağışlasın.. allah analı babalı yaşatsın evladınızı :)
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim :))
- +1 yıl
:)) kızın ismi ne acaba? :)
Soran+1 yılKarar veremiyoruz ya:(( Ben Yaren diyorum esim Masal diyor burada ki arkadaşlardan da birsuru fikir var... Kararsizizzz :((((
- +1 yıl
bende elif koyucm eğer allah naspi ederse bir kız cocuk :)
- +1 yıl
hayırlsıı olsun :)) vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah :)
Soran+1 yılAmiiinn tesekkur ederim :)) Allah sanada nasip eder inşallah :))
- +1 yıl
:))
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ona gözünü kapatıp ellini verip sonuna kadar giderdin sanirim ama simdik o güven gitti ve sen aslında tam ne yapacağını da bilmiyorsun sanırım?
05 Yorumla
Soran+1 yılAynenn öyle..
Soran+1 yılBiraz burnunu sürttükten sonra öyle yapicam galiba
Soran+1 yılBu aksam izin vereceğim gelmesine guncelleyecegim haberiniz olur. Hepinize çok tesekkur ederim..
Hı iyi bakalım. Efendim? Yok canım ne kıskanması. Ya saçmalama. Ya kıskanmadım. Ya kıskanmadım diyorum. :/ of :(
04 Yorumla
Soran+1 yılAhhahah :D Nazi arkadaşlar anlamakta zorlanmis ama soyle diyeyim ben yasadigim asktanda esimdende evliligimdende çok memnunum hayatin herşeyim onlar benim. Allah herkese boyle bir ask bundan daha da fazla mutluluk nasip etsin :)) Fakat yasadigim korkuyu asla yasatmasin..
Soran+1 yılHangi son kisma canimm?
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam işi gereği mecbur kalmış ve gitmiş geldiğinde ise özür dilemiş sanki gezmeye eğlenmeye disko bara gitti hey allahim ya. ayrıca siz kadınlar bu dönemde çok hassassınız
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi ben orda dogursaydim beni geç kizima birsey olsaydi yine gelip özür dilerdi. Hey Allahim ya
+1 yılEşiniz yalvardığınız halde neden sizi bırakıp gitti? Öncelikle bu sorudan başlamak gerek.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü işyerinden acil ve ciddi bir mesele diyip aradilar cagirdilar. Mükemmeliyetçi biri biraz hemen geleceğini söyleyip gitti
- +1 yıl
Hemen gidip geleceğini söylediğine göre işimi iki dakikada halledip dönerim, bir şey olmaz diye düşünmüştür. Yani gerçekten eşinizin kötü bir niyeti yok. Biliyorum. Yaşadığınız şey size büyük bir acı yaşatmıştır ama biraz sakin olmanız gerekir. Evinize dönün ve eşinizin yanınızda olmasına izin verin. Doğumuj yapınca, bebeğinizi kucağınıza alınca bunları unutursunuz. Aranızı bozmayın. Ona da hak verin. Sonuçta ilk kez eşi hamile kalıyor. Aklına kötü bir şey gelmemiştir o an. Eşinizle aranızı bozmayın.
Soran+1 yılBelkide haklisinizdir ama o kadar korktum ki onu ister istemez sucladim kizdim beni yalniz biraktigi icin eve döndüğümde yine ayni şeyi yasayacagimdan o kadar korkuyorum ki. Bu kolay atlatilacak birşey değil can korkusu benim kendimi dusundugumu dusunmeyin can korkusu dediğim benim canimin kizimin korkusuydu ona birşey olacak diye aklim cikti. Bunu unutmak çok zor
+1 yılay kıyamam ya :) yok bence seni seviyo bak iyi geçin kocanla bazıları bunu bile yapmıyo düzelir illaki aranız ama gördüğüm kadarıyla sana değer veriyo sana öyle gelmiştir merak etme :)
03 Yorumla
Soran+1 yılGorurez bakalim zamanla şimdi saglikla kizimizi kucagimiza alalimda :))
- +1 yıl
aynen ama sen kafana takma bunu şu an kızın doğsun hesaplaşırsın dermişim :)
Soran+1 yılAhahhahah öyle olucakkkk :Pp :DD
+1 yılKlasik kadın hormonlarının terakkuz hal,
Hamiile kadın drıdırı :D05 Yorumla
Soran+1 yılSen hamile kal sen doğur o aciyi sen çek o zaman )) Klasik hamile dirdiriymiss :D
- +1 yıl
Malesef bu mümkün değil hep alay etceğuk sizinle :D
Soran+1 yılSenin esin bir hamile kalsin göreceğiz senii bakalimmm. O zamanda esinle dalga geçersin ;)
- +1 yıl
Şeyyy ohommm ehem kehküm
o zaman bir gelsinde düşünuruk :D
Soran+1 yılHahahhaha peki bakalimm :D
bide ciddi bir problem var diye okudum, içim kıyıldı bırakıp gitti falan diyince :) adamcagız yapmış br hata, uzatmanın alemi yok tatlım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz burnunu surttukten sonra konuştuk zaten eskisi gibi çok iyiyiz şu an maşallah. Yalniz birakip gitti zaten ama affettirmesini iyi biliyor bende dediğim gibi biraz burnunu surttukten sonra baristim. şu an bebeğimizi bekliyoruz heyecanla :)))
Önce çocuğunu sağlıkla doğurmayı düşün. Bunu doğumdan sonra konuşalım. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat versin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin şu an tek duam kizimin saglikla dogmasi
sizin psikolojiniz şu bu dönemlerde çok farklıdır. böylesi değilde başka bir şeyde olsa kafanızı oraya takacaktınız. eşinizi afedeceğinize eminim. kibir ya da gurur yapma eşin özür dilediğinde
05 Yorumla
Soran+1 yılTek düşündüğüm kizim emin olabilirsiniz.
Soran+1 yılBelki de haklisiniz korkum büyüktü mantikli dusunememis olabilirim bu yüzden soruyorum insanlara zaten. Cok tesekkur ederim yorumunuz için..
Soran+1 yılCan yakici bir tecrübe galiba yinede tesekkur ederim dikkate alicam..
+1 yılPeki esin ne diyor kiz kardesinde kalmana , pisman miymis
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yüzümü bile göstermedim. Kapimda yatiyor nerdeyse. Pişman çok pisman hergun bin bir turlu şey yapiyor affettirmek için. Kizkardesim agladigini görmüş. biraz burnunu surttukten sonra gelmesine izin vericegim. Ya dokuzuncu ayimin içindeyim. Normal doğum yapicam. Heran dogurabilirim onunda korkusu var kizkardesim calisiyor. Doğum yapmadan önce mi konussam sonra mi ona karar vermem gerek. şu an bile sancim var ooofff
- +1 yıl
Pismansa affet derim bu ona iyi bir ders olmustur. Allah yardimcin olsun...
Soran+1 yılGüncelledim, konuştuk küçük bir dersten sonra sarildik opustuk.:)) Simdi bebisimizi bekliyoruz :)) Çok tesekkur ederim yorumun için :)
şu an cok hassas bir dönemdesin hem doğum stresi hem giderek artan hormonlar falan ama bu aradada eşini kırma eminim pişmandir
04 Yorumla
Soran+1 yılPişman çok pişman bunu hergun birbir yolla bin bir ozurle gösteriyor. Fakat benim yasadigim korku ve aci guvenimi yerle bir etti. Kizimi kucagima alayim belki yoluna girer bazi şeyler bilemiyorum çok karisigim
Soran+1 yılYasadigim şehirde kizkardesimden başka kimsem yok. Annemler akrabalar kim varsa memlekette. Kocamdan uzaklaşmak yani nasil anlatsam nerdeyse kapida yatacak zaten sürekli geliyor ama konusmuyorum almiyorum. Sanirim iyice burnunu surttukten sonra affedicem
Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Hassas ve zor dönemindesin (ki bu durum onun için de zordur mutlaka), atlatırsınız bu günleri merak etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok hassas bir donemimdeyim. Aklima geldikçe agliyorum. Atlatmak istiyorum ama bu güven iste o kolay kazanilmiyormus bir kere kirildimi
Soran+1 yılAhh çok tesekkur ederim sana. Anne olacagim demek o cümleyi duymak bile beni öyle güzel bir hisse sürüklüyor ki. Anne olmak baba olmak. Paha bicilemez birşey. Tek isteğim kizimi saglikli sihhtli doğurup onun için en hayirlisinin olmasi
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Ayyy ne güzel ya çok güzel çok güzeel! Maşallah size eskisi gibi olun hep, hiç mutsuz olmayın..
02 Yorumla
Soran+1 yılAmiiinn canimm çok tesekkur ederimmmm
+1 yılBu ne yahu roman gibi soluksuz okudum, devami ne zaman okuruz ))
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahha :D İltifat olarak kabul ediyorum bunu :D Devamindada inşallah bebegimizi kucagimiza alicazz :))
- +1 yıl
Kötü bişi demedim zati )) bebiş dünyaya gelince yaz okuruz yine ))
Soran+1 yılEvettt yazmami isteyen baya arkadaş var yazicam muttlaka :DD
Eşine haksızlık yapıyorsun. Adam o kadar şey yapmış. Bence bir tolerans geçebilir ve bunları unutabilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk zaten guncelledim. şu an gayet iyiyiz. Bebegimizi bekliyoruz heyecanla :))
Soran+1 yılKiz :)
Soran+1 yılBen Yaren diyorum esim Masal diyor :D Buradaki arkadaşlardan da İkra, Hüma gibi fikirler cikti. Ay bilemiyorum ooofff kiz doğdu dogucak isim kararlastiramadikkk :)))))))))
Soran+1 yılBenim dediğimi dusunucez o zamannn "Yaren" :)))))))) Amin canim çok tesekkur ederiiiim :)))
+1 yılKendini dusunmeyi birak artik bundan sonra cocugunun gelecegi icin gerekirse kendini feda et ve baris
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin kendimin herşeyin önünde tutuyorum bebeğimi ama sadece çocuğumuz için affedip güvenmek bilmiyorum yapamam. Kizim için asil ona "gerçekten güvenip unutup affetmem gerek. Yoksa çocuğum için katlanirim durumlarinin sonu belli. Benim gerçekten affedip yeniden guvenmem gerek
Googlede bunun bir ozeti yok mu ya bune arkadas :))
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin arkadasim uzun yazdim baya ama degdi şu an düzeldi gibi herşey :))
Bu kadar basit bir mesele yüzünden güvenin mi kayboldu
05 Yorumla
Soran+1 yılBasit mi mesele mi? Arkadasim yasadigimi ben bilirim. O gece ne cektigimi 1:30 saat boyunca ben bilirim. Korkudan ağlamaktan helak oldum ve doğum riskim var zaten orada dogurucam diye canimdan can gitti. Cigliklarimi duyurdum da yetiştiler? Ben mi anlatamiyorum?
Soran+1 yılGuncelledim zaten biraz burnunu surttukten sonra affettirmek için birbir yolu denedikten sonra konuştuk baristik. şu an heyecanla bebegimizi bekliyoruzz :))) Oda anladi ama simdi bir dakika yalniz birakmiyor birşey olacak diye odu kopuyor :))
Soran+1 yılÇok tesekkur ederiz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle adamı bulmuşta birde laf yapıyor... ne insanlar var yaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben mi anlatamiyorum yasadigim aciyi korkuyu? Evet esinle zaten basindan beri harika günler geçirdik çok mutluyduk. Benim ona olan sonsuz guvenimden zaten bu kadar kirilmam korkmam guvenimin kirilmasi. Yasadigim kolay birşey değildi. Oda bunun farkında oldugubicin affettirmek için elinden geleni yapti halada yapiyor. Benim eşimden şikayetim olduğuni kim söyledi? Benim sorunum korkum kirilan guvenimdi? Anlamak bu kadar zor değil.
+1 yılMk şerefsizine bak madem istemiyorsun aldirt en başında pezoya bak mk
010 Yorumla
Soran+1 yılİstememe gibi birşey yok. Oda istiyor seviyor. Fakat o gece birakip gitti is yerimizdn aradilar. Büyük bir hata yapti ama sevmeme istememe gibi birşey yok
- +1 yıl
O zaman ay güvenemiyorum ay böyle ay söyle napsam deyipte o yöne çekme adsm gibi bakın çocuğa doğduktan sonra
Soran+1 yılSaygisizlik etme üslubuna dikkat et senin karsinda çocuk yok. Benim sevgisinden suphem yok sadece yasadigim korku ve acidan ona olan güvenimi kaybettim. Yine ayni şeyi yasarim korkusu var. Ve yine ayni şey olursa ben bunu kaldiramam. şu an tekiisteğim bebeğimi saglikla sihhatla doğurmak. Kizimi kucagima aldigimda belkide herşey degisir bilmiyorum. şu an karnim burnumda doğumuma az kaldi korkum daha büyük esimi yanimda istiyorum tabiki de ama yine yalniz kalirsam? Umarim beni anlamissindir uslubunada dikkat edersen sevinirim.
- +1 yıl
Bak güzelim bazı insanlar karşısında kini mutlu etmek için üslubuna dikkat eder ve yalan söyler kusura bakma ama ben dobra bir insanım üslubu bozuk biri değilim. Icimle dışım birdir. Dost acı söyler kusura bakma. Korkuyorsan kendin bakmaya çalış belki ilerde başka birini seversin o adsm gibi babalık yapar çocuğuna olmadı adamın yanına geri dön o da çağırıp istiyorsa tabii
Soran+1 yılÇağırıp istemek ne kelime kapimda yatiyor esim nerdeyse. Kizini karisini birakmak kolay mi. Dediği su çok büyük bir hata yaptim ama ben karimada kizimada asigim. Zaman gostericek herşeyi belkide bebeğim doğduktan sonra herşey yoluna girer eskisi gibi çok mutlu oluruz. Burnunu iyice surttukten sonra gelmesine izin vericem. Benim yüzümü dahi göstermememinde bir sebebi var çünkü gözlerine bakarsam affederim inanirim. Zaten binbirturlu şey yapti affettirmek için. Kizkardesim agladigini gördüğünü söyledi. O benim bebegimin babası ve asik olduğum adam. Başka biri sozkonusu bile değil. Madem bu kadar asiksiniz affet gitsin olmuyor benim yeniden guvenmem lazim ona yaslanmam lazim.
- +1 yıl
Zamanla olur ama bence affetmenin zamanı gelmiş
Soran+1 yılSanirim bu aksam izin vericem gelmesine. Korkuyorum da sancilarim artti içime bir korku var heran dogum yapabilirim son ayim. Bu aksam izin vericem gelsin. Konusucam. Haftalardir surundurdum zaten. Konuştuktan sonra guncelleyecegim. Teşekkür ederim yorumların için sanada... :)
- +1 yıl
Problem değil
Bencede zamanı gelmiş
Hele tam konuşurken doğum yapmaya başlarsan süper olur. O zaman dahada ilgi artar
Hadi hayırlısı kolau gelsin :)
Soran+1 yılHahahha guldurdun tesekkur ederim :D
- +1 yıl
Çok gülme sektirirsin vallah duvara :D
Rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartma l*n adam işe güce gidemicek mi eskiden insanlar ne zorluklar çekiyormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılNe abartma benim doğum riskim var zaten is güç mu onemli bizim bebeğimizmi onemli? İlk çocuğumuz zaten korkuyorum doğum ne zaman olacak belli değil gecenin bir yarisi hamile eşini yalniz birakip gitmek... İyi düşün bence. Ki işyeri bizim zaten.
çok güzel ya :D Allah bozmasınnn :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCoook tesekkur ederim caniim amiin ))
+1 yılnereye gitti eşiniz sizi bırakıp
04 Yorumla
Soran+1 yılİsyerimize. Ciddi bir mesele diye aradilar
- +1 yıl
genelde insanların yaptıgı hata işe ailenden daha fazla önem vermek böyle hayati bir konuda yaptıg cok yanlıs
Soran+1 yılKesinlikle öyle bu yüzden haftalardir suratimi goremiyor. Ona guvenemiyorum korkularim var.
- +1 yıl
ne iş yapıyorsunuz ki bu kadar önemli
+1 yıleşinin o gece nereye gittiğini yazmamaışsın
06 Yorumla- +1 yıl
alttaki yorumlardan okudum işe demişsin, o zaman şu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum ; Adam Sandler' ın oynadığı Süper Kumanda filmi.
Soran+1 yılYazdim yorumlarda bütün arkadaşlara cevap verdim. Eşimi isyerimizden cagirdilar acil ve ciddi bir mesele diye
Soran+1 yılİşlemedim dolayisiyla ne alaka onuda anlamadim ama vaktim olursa aklimda olucak ne diyeyim :)
- +1 yıl
''işlemedim'' derken? bu arada sen değil kocan izlesin. tabii yanında sende izleyebilirsin.
Soran+1 yılİzlemedim yazmistim yanlis yazmisim kusura bakma:)
- +1 yıl
önemli değil :)
+1 yılBence yıldırım kürtajı ile çocuğu aldır!
02 Yorumla
Soran+1 yılDogurdum doguracagim zaten beni sinirlendirme isine git ! Saygisiz !
+1 yılEsinin o gun seni birakip gitme sebebi ne peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılİsyerimizden acil ve ciddi bir mesele diye cagirdilar. Diğer arkadaarda sordular ayrintiyla anlattim oradan bakabilirsiniz :) Yazamayacagim çünkü ufaklik tekmeleyip duruyor hic rahat değilim şu an kusura bakmayin :((
+1 yılÜniversite bitti 2 senede anne mi oldun yuh l*n
03 Yorumla
Soran+1 yılUnv. den beri birlikteyiz zaten çok asiktik evlendik. Anlattim yazidada planlamamistik çocuğu ama oldu.. Pişman falanca değilim harika bir duygu :)
- +1 yıl
Korunmak diye bisey var 4 5 sene evliliginizi yasayin bari :)
Soran+1 yılPlanlamadigimiz için korunuyorduk zaten daha iki uç sene dusunmuyorduk. Ama oldu kismet iyiki de olmuş :)) Evliligimizi yine yasayacagiz inşallah minigimizle :))
Allah mutluluğuzu daim etsin abla :)
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkur ederiiim :)))
Soran+1 yılKulağa hoş geliyor eşime de sorayim :D Çok teşekkür ederiiim :D
Soran+1 yılAhhahahh emin ol kardeşim acisini cooook güzel cikariyorummm :PP Hamile bir kadina kimse hayir diyemiyor :)))) Helede esim tanistigimizdan beri tek büyük hata yaptı oda bu oldu simdi eskisinden de daha iyi herşey :) Her serde bir hayir durumunu sonuna kadar yasiyoruz galiba :))
+1 yılablacım ne kadar yazmıssın sen ya bıse olmaz :D
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kardeşim ama o hisimla dokturdum galiba biraz :D şu an Allaha şükür birşey yok ama gayet iyiyiz konuştuk :D
- +1 yıl
neden pekıı anıden gece gıttı sebep neydı?
Soran+1 yılİsyerimizden acil ve ciddi bir mesele diye cagirdilar. Ama benim doğum riskim var zaten korktugumu yalniz birakmamasini soylemistim
- +1 yıl
ee mecburıyetten gıtmesı lazım napsın adam ıstenmı cıkarılsın bu sefer daha kotu olurdu
Soran+1 yılArkadasim işyeri bizim?
- +1 yıl
anladım
+1 yılBunu insan okuyacak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılValla çok haklisiniz ama bir hisimla dokturdum bende :D
+1 yılCooook haklısın, boşa gitsin boşver...
02 Yorumla
Soran+1 yılKizimi yalniz büyütmek babasiz birakmak bilmiyorum en çok kizim zarar görür. Asagidaki yorumlarda da uzuuun uzun anlattim haftalardir sürünüyor zaten. Kizkardesim agladigini görmüş. Hergun buraya gelip affettirmek için birbir yol deniyor. Benimde aklimda birşey var gelmesine izin verdim. Bu aksam gel konusucam dedim aksama kadar dayanamam hemen geliyorum dedi. Guncelleyecegim... :)
- +1 yıl
Ben ilk yorumu ciddiyetsizlikle yazdım, evlilik kolay bişey değil, yürütmek çok zor, iş için gitmiş bu mühim bir mesele, iş olmadan hayatını idame ettiremezsin, bunu sende çok iyi biliyorsun, çok sıkıntılı bir durum yaşamışsın ama bu atlatılır, affetmek diye bişey sözkonusu olamaz, aldatma türü basit adi bir durum değil bu, bak sen kadınsın, annesin, o evin büyüğü de sensin, adamı adam edecek olanda sensin, gerek yok böyle şeylere,
O güveni eşinizin vermesi lazım
010 Yorumla
Soran+1 yılHerkes fazlada uzatma diyor. Haftalar oldu burnunu iyice surttum zaten aklimda son birşey daha var bu aksam izin vericem gelmesine. Gelişmeleri guncellerim. Tesekkur ederim yorumun için..
Soran+1 yılÇok tesekkur ederiiim. Yazdiklarin yorumların içi de kizimla opuyoruuz :)) :*
Soran+1 yılYok dogmadi daha ya numara yaptim ben eşime :Dd Az kaldi inşallah :D
Soran+1 yılHahhahha :Dd Ben Yaren koyalım diyorum ama eşim Masal olsun diyor. Çocuk soğucak biz daha karar veremedik :D
Soran+1 yılHüma güzelmiş bak bunu düşünebiliriz tesekkur ederim :D
Eşin neden gitti, işi mi vardı
04 Yorumla
Soran+1 yılİsyerimiz var oradan aradilar acil ve ciddi bir mesele diye. Fakat zaten doğum riskim var normal doğum yapicam. Yalvardim korkuyorum yalniz birakma diye ama gitti
Soran+1 yılYazan arkadaslarin hemfikir olduğu bir durumla bu aksam cagirdim hemen geliyorum aksama kadar dayanamam dedi. Aklimda birşeyler var iyice bir anlamasi için. Geliyor biraz önce konuştuk. Guncelleyecegim.. :)
+1 yılNeden gitti? Is icin falan mi
08 Yorumla
Soran+1 yılYukarida asagida her yerde anlattim isyerimizden aradilar acil ve ciddi bir mesele diye cagirdilar
- +1 yıl
Gormedm canm senden önemli mi ayni tepkiyi bnde verrdim
Soran+1 yılSağol canım beni anladigina çok sevindim...
- +1 yıl
E heralde kac aylık hamile kadnsn sen olsan o hastayken bile brakir gider misn cok mu onemli bn kovulcagmi bilsem yne brakp gtmezdm ne olursa olsun yannda olurdum
Soran+1 yılKesinlikle öyle haklisin, eşimin mükemmeliyetçi yapisindan kaynaklanıyor birazda gitmesi. Ama arada dogucak bebeğimiz var iste kizimida düşünmek zorundayim. Esimde affettirmek için kendini yapmadigi kalmadi kendini de suçluyor aramizda kalsin daha da uzatirsam suçluluk duygusuyla birde bizi kaybetme duygusuyla kendine birşey yapicak diye korkuyorum. Çünkü ben eşime asigim ama korkularim ve guvenim mahvoldu. Asla konusmuyorum mesajlar aramalar hic bir sey suratina bakmadim özür diledi gitti binbirsey yapti. Bilmiyorum yaptigi çok büyük bir hata ama tedbiri elden bırakmadan burnunu surttukten sonra affedicem galiba
- +1 yıl
Anladm canm su an birbirnze cok ihtyacnz var ama belli ki cok pisman o da uzatma bnce bak dogumun da yakinms affet hatasinin farknda zaten
Soran+1 yılTamam çok tesekkur ederim canim hayirlisi olsun hakkimizda.. :)
- +1 yıl
Amin canım mutluluklar bebisinzi de allah bagslasn :)
Cocuk var arada kararini düzgün ver derim !
00 Yorumlaallah kolaylık versin
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederimmm
+1 yılGecenin bir yarısı nereye gitti
04 Yorumla
Soran+1 yılİsyerimizden acil ve ciddi bir mesele diye aradilar
- +1 yıl
acilmiş işte
Soran+1 yılArkadasim asagidaki yorumlardada uzun uzun anlattim. Karisindan çocuğundan daha fazla ne acil ve önemli olabilir? Doğum riskim var zaten gecenin bir yarisi yalniz kalmak istemedim. Korktuğunda basima geldi o geçirdiğim 1:30saati ben bilirim. Cigliklarima yetiştiler diyorum? Ki gitme diye yalvardim ben.
- +1 yıl
Neyse geçmiş olsun
Kıskanmam mı gerekiyor? öyleyse kıskandım :/
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kiskandin anlamadim ki yasadigimiz çok kotu birseydi :(
Soran+1 yılDaha kotusunu yasamissin belliki ne diyeyim..
Soran+1 yılCook tesekkur ederim.:))) Bizden de mutlu olursun insallahh :))
sende gitseydin arkasından :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhh keşke yapabilsem de yerimden kalkmakta zorlaniyorum ben karnim burnumda :)
Neden yalnız bırakıp gitti
05 Yorumla
Soran+1 yılAlttaki yorumlarda da anlattim arkadasim isyerimizden acil ve ciddi bir mesele olduğu için cagirdilar
Soran+1 yılYa önemli bir "iş" bizim kizimizdan daha önemli olma ihtimali var mi sence. Hep değer veriyordu herzaman herşey çok güzeldi ama bu yasadigim aci, korku çok farklı dusunduruyor. Güven kavramini yerle bir ediyor iste. Benim sevgisindende bana verdiği degerdende suphem yok bende çok seviyorum esimi ama güven? Eve döndüğümde ayni yeri gördüğümde hissedeceklerimden korkuyorum? Ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Soran+1 yılİnsallah
+1 yılne salak bir adammış öyle..
00 Yorumla
+1 yılNereye gitti
04 Yorumla
Soran+1 yılİsyerimizden acil ve ciddi bir mesele diye cagirdilar
- +1 yıl
Ilk sunu soyliyim balik burclari gerçekten melankolik derecede duygusal oluyor ki sen bide şu an hamileliginin en hassas donemindesin bu adam seni arkadaslariyla ciktigi icin birakmamiski acil bir ia oldugu icin birakmis birbirinizi bu kadar seven iki insansiniz simdide o sevginin en buyuk mutlulugunu cocugunuzu kucakliycaksiniz yakinda sen ne sevdigin adami bu aşkın meyvesinden et ne en degerlin olucak cocugunu babasindan et nede kendini sevdigin adamla birlikte mutlu bir aile olmaktan et affet onu bilse gidermiydi cok sevdigi esini birakirmiydi acil oldugu icin gitti
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim yorumun için...
- +1 yıl
Rica ederim hayirlisiyla al bebegini kucagina
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel :) Allah mutluluğunuzu bozmasın :P
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederiiiz :D
Abla akışına bırak bence
00 YorumlaOluruna birak cocuk canindir
00 YorumlaNe için gitti
06 Yorumla
Soran+1 yılİşyeri var oradan acil cagirmislar ciddi birseymis. De benim ve bebegimden daha önemli ve "ciddi" birşey olduğunu dusunmiyorum.
Soran+1 yılEvet nerden bildiniz
Soran+1 yılMutluluklar size..:)) Amin inşallah.
soru yok ortada
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil korkularimi yenip guvenebilrim tekrar? diye sormustum ama guncellememi okuduysan konuştuk affettim baristik bizz :)))
çükü düşükler:)
00 Yorumla
+1 yılNereye gitti ki
013 Yorumla
Soran+1 yılİşyeri var oradan aradılar ciddi bir meseleymis. Benim bebegimden daha önemli olmadigina eminim.
- +1 yıl
İsyeri olduguna emin misin :)
Soran+1 yılEvet bizim isyerimiz çalışanlarimizdan biri aradi eminim. Ayni ünv okudugumuzu anlatmistim birlikte işyeri actik. Başka bir kadin falan yok yani o kadar aptal değilim. Calisanlarimda geldi aglaya zirlaya özür diledi
- +1 yıl
Ben olsam gitmezdim
Soran+1 yılEşimin mükemmeliyetçi bir yapisi var. Hemen geleceğini söyledi ama gelmedi. Esimin bana ve kizimiza olan sevgisinden eminim ama herkesin yapacagi gibi gitmemesi gerekirdi. Bu yüzden guvenemiyorum ya
- +1 yıl
Napcaksn peki
Soran+1 yılBilmiyorum hala.. doğumda yanimda olucakti konusmustuk söz vermişti korkuyordu çünkü ben dayanamam o aciyla seni görmeye diyordu. Doğumda yanimda olmasini o kadar istiyordum ki o ilk ani o kadar çok yasamak istiyordum ki. şu an emin değilim hicbirseyden
- +1 yıl
Ne olsun istiyosun amac ne
Soran+1 yılAmaç yeniden güvenmek kardeşim korkularimi yenmek anlatabiliyor muyum. Boşa gitsin diyenler var ben eşime asigim oda bana benim sorunum korkularim bundan dolayida guvenememem.
- +1 yıl
Psikologa git
Soran+1 yılBen bir dogurayim daha doğru kararlar düşünceler alacagimdan eminim. Psikolog da bilmiyorum önce kizimi saglikli sihhatli dünyaya getirmem gerek..
- +1 yıl
Psikolog kesin cozum kulakdan dolma seylerle hareket etme bence
Soran+1 yılPeki mutlaka uzman birine danisacagim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım