Verdiği cevaplara bak ben ne yaptım da yıkarsan cevap verdim ya hiç böyle biri olmadım ama bu şahıs hep öyle olduğumu düşündü canımı çok sıkıyor Ben havalı mı konuşmuşum? Şu durumda ne yapmam lazım açıklamamı yapmalıyım
Şimdi ben ne yaptım ki tartışmamız olmustu ama ben normal konuştum?
Kızgınken her insan ağzından çıkanlara pek dikkat etmez, genel olarak sana değer veriyorsa ve mutluysanız bence yukarıdaki mesajları dikkate almaya gerek yok.
Şöyle anlatayım birsey sorarım bunu 100 kere daha sordun birsey derim bunu yine demiştin. Laf sokmam laf sokuyorsun der birsey derim hemen yanlış anlar yanlış yere çeker mesela Şu an trip atmıyorum normalim ama yıkardan bakıyorsun havalısın diyor halbuki asla öyle biri olmadığımı biliyor bana hiç tahammülü yok
Anladım. İleride sorun yaratır bu durum. Ben sadece yukarıdaki mesajdan yola çıktım ama durum daha vahim. O zaman bu adamı karşınıza alıp konuşmakta fayda var. Ciddi ciddi konuşun ya aklını başına toplasın ya da sizi kaybetmeyi göze alsın, seviyorsa kendini düzeltir zaten, düzeltmezse de kendi bilir, o kaybeder.
Dinlemiyor ki hemen bağırmaya başlıyor kaç kere uyardım seviyorum onu hemde çok ama bana karşı özellikle aşırı tahammülsüz biri korkuyorum konuşurken ağzımdan kötü birsey çıkar diye
Bence sevgiliyken siz de ona bağırın, birbirinize ne kadar tahammül edebileceğinizi sevgiliyken öğrenin. Sevgiliyken birbirinizi iyice tanıyın, evlenince o şansınız olmayacak çünkü. Eğer kavgadan sonra tekrar birbirinize dönebiliyorsanız bu iş devamı gelir ama karşılıklı sevgi saygı olmadan asla yürümez bu iş
Sevgiliyken böyleyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum. Konuşmak, gerekirse bağırmaktan başka çare yok. Sizi kaybetme ihtimali ile karşılaştırın onu eğer tavırları değişmiyorsa zaten önemsemiyordur, biraz uzak kalın ondan, ondaki değişmeleri izleyin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önceki mesajlaşmalarınızda
"aşkım, bebeğim, bitanem" olarak hitap ettiyseniz burada resmi olduğunuz söylenebilir. Ben de bozulabilirdim yani.
Yooo bir süredir demiyorduk birbirimize bu kelimeleri
Bence bu adam sizi seviyor, yoksa kırılmazdı. Seven insan böyle trip atar. Ben sizi sevdiğini düşünüyorum.
Valla ben kimsenin beni sevdiğini düşünmüyorum açıklama yapmaya kalksam tamam uzatma diyecek biliyorum
Kızgınken her insan ağzından çıkanlara pek dikkat etmez, genel olarak sana değer veriyorsa ve mutluysanız bence yukarıdaki mesajları dikkate almaya gerek yok.
Şöyle anlatayım birsey sorarım bunu 100 kere daha sordun birsey derim bunu yine demiştin. Laf sokmam laf sokuyorsun der birsey derim hemen yanlış anlar yanlış yere çeker mesela Şu an trip atmıyorum normalim ama yıkardan bakıyorsun havalısın diyor halbuki asla öyle biri olmadığımı biliyor bana hiç tahammülü yok
Anladım. İleride sorun yaratır bu durum. Ben sadece yukarıdaki mesajdan yola çıktım ama durum daha vahim. O zaman bu adamı karşınıza alıp konuşmakta fayda var. Ciddi ciddi konuşun ya aklını başına toplasın ya da sizi kaybetmeyi göze alsın, seviyorsa kendini düzeltir zaten, düzeltmezse de kendi bilir, o kaybeder.
Dinlemiyor ki hemen bağırmaya başlıyor kaç kere uyardım seviyorum onu hemde çok ama bana karşı özellikle aşırı tahammülsüz biri korkuyorum konuşurken ağzımdan kötü birsey çıkar diye
Bence sevgiliyken siz de ona bağırın, birbirinize ne kadar tahammül edebileceğinizi sevgiliyken öğrenin. Sevgiliyken birbirinizi iyice tanıyın, evlenince o şansınız olmayacak çünkü. Eğer kavgadan sonra tekrar birbirinize dönebiliyorsanız bu iş devamı gelir ama karşılıklı sevgi saygı olmadan asla yürümez bu iş
Çok yoruyor beni gerçekten çok yoruyor bir insan bu kadar tahammülsüz olamaz yaa
Sevgiliyken böyleyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum. Konuşmak, gerekirse bağırmaktan başka çare yok. Sizi kaybetme ihtimali ile karşılaştırın onu eğer tavırları değişmiyorsa zaten önemsemiyordur, biraz uzak kalın ondan, ondaki değişmeleri izleyin.
Uzak durmaya çalışıyorum aramıyorum sormuyorum mesaj atmıyorum o yazıyor cevap veriyorum böyle yapıyor çok havalara girmişsin diyor
Sen galiba mesajlardan degil de üstte bildirimlerden cevap vermişsin sohbete girmeden. Ona alınmış ama ruh hastası gibi duruyor
Yok mesajdan cevap verdim bir akrep Burcu 4 gün önce çok büyük bir kavgamız oldu zor toparladım biraz mesafeli durayım dedim
Baya mesafe koy bence. Psikolojik sorunları var
Evet tedavi olmak istiyor aslında
Konuştuğunuz kişi sevgiliniz olsa ayrılın derdim, böyle dengesiz tiplerle ömür geçmez. Ama kocanız galiba diyecek bir şeyim yok
Sevgilim
sevgilinse direkt ayrıl direkt
@utanıyorumburdan sinir oldum ya hep böyle beni çok yoruyor
sen de yoruyo diyosun işte ayrıl daha da yoracak yoksa
Bu ne salak bir muhabbet ln , erkek kişisi moron sanırım
Moron ne demek
Erkek arkadaşının kirlilerini neden sen yıkıyorsun?
Kirlilerini yıkamadım o pek anlamıyor renkli beyaz falan o gün yemek yedik ben attım makinaya onu soruyor
Çok takma derim çokta ciddi düşünme bu kişiyle
Yooo ayrı gibiyiz zaten
Kısa cevaplar ve samimilik yok. Sanki konuşmak istemiyor muşsun gibi gelmiştir adama.
Çünkü öncesinde 3 gün önce büyük bir tartışma yaşadık bana çok ağır konuştu
Demek sorun bu çok belli etmişsin o da tartışmadan sonra böyle konuştuğundan dolayı öyle demiş
Anlsmadın mı?
Kötû birşey dememiş
" TAMAMDIR "
Hayır boşver vs diyor insanın canını sıkıyor
Hayır boşver vs diyor insanın canını sıkıyor yaa
Hmm knk bende öyle derim hep birşey olmaz
kafasında kurmuş sal bence
Yani havalı diyecek ne yaptım sanki beni çok kırdı biraz kısa kestim sadece
senin yaptığın şey normal o seni manipüle edip kendinden şüphe et diye yapıyo aç azcık gözünğ
Ne yapayım Şu an ?
bu böyle devam eder saçma bi ilişki olur çocuğu sal bence
Ben hiç yazmıyorum ki kendi kendine yazdı
ayrıl ayrıl
Kocan ergen sanırım
Eşim değil erkek arkadaşım