Türk kızlarının büyük çoğunluğu için karakter önemli değildir. Onlar yalnızca erkeğin sosyal statü, yüksek gelirine ve varsa da fiziğine (Kaslarına) bakarlar. Yine de bunlar içinde en çok öne çıkanı erkeğin parasıdır. Cüzdan ne kadar kabarıksa o erkek, karşısındaki kadın için o kadar çekici görülür. Aslında bu durumun altında yatan gizli sebep ise bu para avcısı olan kızların, çok yönlü geliştirmek yerine dış güzelliklerini kullanarak kendilerini zengin erkeğe yamama arzusundan kaynaklanır. Bu arzuyu da ortaya çıkaran birincil faktör ise aklıyla değil uçkuruyla düşünen abazan erkeklerdir.
Abazan erkekler, gerek yüz yüze gerekse de özellikle sosyal medya hesaplarından kadına öyle bir hücum ederler ki kadın (Güzel bir kadın olmasa bile - güzel olanını bir de siz düşünün) uçan kaçan (Erkek sinek bile ayırt etmeden) her şeye trip atan çok egoist ve kaba bir canlıya dönüşür. Elimi sallasam ellisi diyen bu kadınlar, işte bu sebeplerden ötürü erkeğin karakteristik özelliklerine değil parasına ve sosyal statüsüne bakarlar. Bir de bunların yanı sıra bu erkek uzun boylu, yakışıklı ve kaslı bir erkekse bu kadınlar abazan erkeklerle yarışırcasına abazanlaşır ve o erkeği elde etmek için her şeyi yaparlar.
Senin soruna gelince güzel olan bu kadın, çirkin olan o erkekte şunları aramış olabilir;
Erkek zengin bir ailenin oğludur veya erkeğin ailesinin maddi durumu kızın ailesinin maddi durumuna kıyasla çok yukarıdadır.
Erkek, çok geniş çevresi olan bir erkektir. Bu durum da kızın, daha çok insan tarafından ilgi görmesine yol açacaktır.
Erkek, kaslı bir vücuda sahiptir. Bu durum kızın, hem erkek üzerinden hava atma hem de erkek tarafından korunulup kollanma dürtüsünü öne çıkarmış olabilir.
Erkeğin çapkın olması, kızın kendine bile itiraf edemediği cinsel arzuların gerçekleşmesi hususunda kolaylık sağlar. (Yani kız, zina etme arzusu içerisinde olabilir.)
Son olarak da kızın zeka seviyesi veya kalitesi düşüktür. Zira bir erkek veya kadın ne kadar kaliteli insan olursa onun hayatına girecek olan insanın kalitesi bir o kadar artacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsanlar senin gibi dış görünüşe bakmıyor Allah’ın yarattığına çirkin diyorsun pes. belkide kalbi çok güzel , karakteri çok güzel kadınlar genelde karaktere aşık olur.
Çocukta kalbi ile kişiliği ile gitmiştir , kızında hoşuna gitmiştir.
Şöyle bir gerçek var güzel kız ile yakışıklı erkek birlikteliği pek azdır , hep karakter odaklıdır ilişkiler.00 Yorumla
+1 yılYa sana tipsiz gelen bir başkasına yakışıklı gelebilir güzellik göreceli bir kavram yani veya karaktere değer veriyordur ona çeken bir yanı olmuştur ve beğenmiştir veya tiple ömür geçmiyor kafasındaysan ki bu en doğru kafa çünkü fiziki güzellik geçicidir karakterini sevmiştir ki karakter kalıcıdır
00 Yorumla
+1 yılİnsana sadece görsel olarak bakıp yorumlamak bence çok yanlış bir düşünce yapısı.. Hayatındayken iyi ama çıkıp gidince hem çirkin hem de yeni biriyle beraber olamayacak kadar beceriksiz ilan ediliyor insanlar.. İyi ya da kötü bir yaşanmışlık varsa ortada saygı duyulması gerekir. Ayrıca eski sevgilinizse sizi alakadar eden bir durum da yok demektir. Bu tarz olayları deşip geçmişe takıldığınıza göre yeterince eskiyememiş demektir eski sevgiliniz.. Belki de sizin onda göremediğiniz bazı şeyleri başka biri keşfetmiştir.. Her şey olabilir.. Keyifli günler..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılSoru her ne kadar Troll de olsa İnsanlara böyle ayrıştırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz ben anlamıyorum Yok efendim o çirkin bu güzel Yok onun boyu uzun Yok onun boyu kısa Yok efendim o Kürt bu Çerkez bu Laz uzunluğu şöyle Yok efendim onu saç uzunluğu şöyle ya arkadaşlar Siz gerçekten hangi dünyada sınız ya Yok efendim o zengin o fakir ya gercekten sizi çözmekle o kadar zorlanıyorum ki o kadar zorlanıyorum ki yani Bir de bu insanları ötekileştirmek ayrımcılık yani kusura bakma da sizin bu yaptığınız biraz provokatörlük gibi bir şey yıptır yani ayıptır Ondan sonra toplum olarak neden hiçbir zaman diğer dünya ülkeleri gibi ileri boyutu olamıyoruz İşte bu yüzden adamlar uzay çağını yaşıyor Biz hala daha nerelerde takıldık kaldık acıyorum halimize
100 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Her insanın sevgililik, evlilkk kriteri farklıdır. Sana itici ve soğuk gelen bir insan, başkasına çok sempatik sıcak kanlı gelebilir. Bir kişi veya bir takım insanların söylemleriyle bir kişiyi yaftalamak saçma olur. O kişi eski sevgilinizin ahlakını beğendi demek ki.. ayrıca güzellikte göreceli bir kavramdır. Senin sevmediğin göz rengi, ten rengi, saç rengi bir başladına hoş gelebilir, bunlar gayet doğal ve normal şeyler. Onlar birbirini kabul ediyorsa size de, bana da, bize de saygı duymak düşer. Boş verin kafanıza takmayın böyle şeyleri.. kafaya takmamak emin olun sizin için daha iyi olacaktır.50 Yorumla
+1 yılMerhabalar 🎈 Aşk ve sevgi denilen şey pek görselliğe bakmıyor önce bunu belirtmek isterim. Günümüz ilişkilerinin kısa sürmesinin sebeplerinden biri de zaten bunlardan biri. Güzel ve yakışıklı olduğu için aşık olduğunu sanıyor insanlar halbuki hissettikleri şey sadece görsel bir beğenmeden ibaret. Tek bir kavgada yollar ayrılıyor en sonunda çünkü. Peki o zaman nerde aşk. Bir insanın tipine göre mi aşık oluyoruz ya da seviyoruz. Siz eski sevgilinize çirkin diyebilirsiniz, ya da o güzel birini bulmuş olabilir, belli ki sevdiği bir özellik görmüştür onda. ya da onu kendine çeken bir özellik görmüştür. Sevgili kalma süreçleri ne kadar sürer bilemem ama görsellik bir yere kadardır ilişkilerde. Gerçekten sevgi varsa ortada tipi onun için dünyanın en iyi tipi olarak görür insan.
20 YorumlaDemek ki kız adamın kalbindeki güzelliğin farkına varmış.
Dış görünüş geçicidir.
Toplum tabiriyle beni de çok çirkin erkek sevdi ama onları çirkin diye asla yargılamadım, tam tersine onlarla dost gibi iyi anlaştım, ve kalplerindeki güzelliğin farkına vardım.😊
Tabi kalpleri güzel diye hiçbiri ile ilişkim olmadı zaten benim 2 yıllık bir ruh eşim var zaten. 😅
Kimseye çirkin demeyin yaa , estetikle sahte, güzel ve geçiçi yüzler yaratan insanlar var diyin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen onunla sevgiliyken ne bularak başladıysan o kızda demek ki onu bulmuş. Hemde sana ne çocuktan adı üstünde eski sevgilinmiş ne yapacaktı senin yasınımı tutmalıydı ne güzel önüne bakmış sende öyle yap pis fesat 😊
21 Yorumla
Soran+1 yılDün beni arıyor o sevgilim değil diyor
+1 yılBöyle soruları görünce ar damarım çatlıyor gerçekten. Tabiri caizse"Çirkin" insana aşık olmak ayıp mı , günah mı , suç mu? İsanları görünüşlerine göre kategorize etmeyi bırakın artık. Yıl olmuş 2021 hala güzel /çirkin muhabbeti dönüyor ortalıkda..
00 Yorumla
+1 yılErkeğin merhametli yüreği var ise kız sevecek adamı biliyorsa merhametli yüreği olanı seveceğini bilip sever
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi bu kendine biraz hakir görmek gibi olmadımı niyeki sen güzel deyilmisin senlede cıkmış madem okadar çirkindi niye cıkdın bu çocukla demek ki gideri var
00 Yorumla Sana karşı iyi biri değildir sadece her insan hayatındaki herkese farklı karakter sergiler. Bu durum karşı tarafa ne kadar değer verdiğine bağlı. Keşke herkes hak ettiği değeri görse ama nerde:)
00 Yorumla
+1 yılBoşver tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Senin böyle düşündüğünü takip ettiğini duyduklarında senin hala sevdiğini kıskandığini çekmiyor diye bir yerlerini kaldırma 😉
01 Yorumla- +1 yıl
Güncelleme sonrası çocuğun parası yok yani sende parası yok diye mi ayrildin bulduğu kızı bu yüzden mi sinir oluyorsun parası olmadığıni bildiği halde sevgili olduklarını 🤭😉
+1 yılSen niye kabul ettin? İyi biri değil ve çirkin bana para kokusu geldi
30 Yorumla
+1 yılKızın gönlünü nasıl kazanacagini iyi biliyormuş demekki
35 Yorumla- +1 yıl
Diyosun
- +1 yıl
@Denizimsimsi Eee başka ne olacak , ağzı iyi laf yapıyormuş güzel sözler iltifatlar iyi de rol yapıyorsa kendisine guvendirmistir
- +1 yıl
Başka yetenekleride vardır belki bilemeyiz ama dil çok önemli gerçekten dil olacak her anlamda
- +1 yıl
@Denizimsimsi Öfffff valla bayiyorsunuz kesin o dilinizi
- +1 yıl
Hahhaha neden hemen kızıyorsun espir yapıyoruz şurda
Sen nasıl onunla sevgili olduysan o da öyle olmuş işte ne var bunda😅 hem eski sevgilin olmuş artık sanane ne yaptığından umursama bu kadar.
10 Yorumla
+1 yılŞu soruya oh iyi olmuş yazasım geldi. Sen de çatla uzaktan uzaktan.😁
20 Yorumla
+1 yılAralarındaki kimya tutmuştur bu kadar basit... Bilim bile partnerimizi bilinçaltımıza ve hormonlarımıza uygun olanı bulduğumuzu söylüyor...
00 YorumlaÇocuk eğer dediğin gibi iyi biri değilse çocuk sana gösterdiği karakterini henüz o kıza göstermemiş olabilir. Kız belli ki çocuğu iyi biri zannediyor.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil mi sizler ne zaman ahlaklı efendi karakterli biri ile çıktınız ki? Ben hiç görmedim şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenni göremediğini o kız görmüş ve o kızda senin gibi şekilci biri değilmiş. Ne var ki bunda, kıskanılacak bir durum yok. Şimdi çıkıpta kıskanmıyorum deme bal gibi de kıskanıyorsun. yoksa burada böyle bri soru sormaya bile çalışıpta cevap aramazdın.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleee yani sonuç. çocuğun parası olmayabilir.
+1 yılÖnemli olan ilk başta insanlıktır iyi niyetli merhametli iyi bir vicdan gerektirir. Demek ki sen gerçekten böyle iyi bir insanı haketmiyormuşsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Acemiligi atmis sende. Ustaliga gidiyor.
Kucuk Sinan.03 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılSevgilisi varken beni arıyor ben mi kötüyüm sen
Herkes sizin gibi tipe mi bakıyor sanıyorsunuz sjsj
02 Yorumla
Soran+1 yılTekin birine benzemiyor
+1 yılsenden ayrılarak zeki biri olduğunu kanıtladı. bu yeter de artar bile.
10 Yorumla
+1 yılBu hayatın kanunu,,, güzeller her zaman cirkinlerler beraberdir
10 Yorumlaserefsız keko olanların talibi çok da ondan tip önemli değil
10 YorumlaE bacım hep çirkinle çıkılmaz ki birazda güzellerle çıksın dimi yani
11 Yorumla- +1 yıl
Vurdu gol oldu 😁
+1 yılguzel kizi herkes ister duygusal bosluguna denk gelen alır :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar haklı ve doğru yorum görmedim. Helallll
- +1 yıl
kafasini kullanmayi bilen yok ki
+1 yılSana göre çirkindir herkese göre değişir güzellik görecelidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki kötü biri olduğunu düşünmüyordur sevdiyse gerçekten beyni kötü biri diye şartlandırmamıştır. Yine sevince çirkin de bulmuyorsun yanılsama ile karakterine vuruldum falan diyebiliyorsun.
10 Yorumla
+1 yılkız senin göremediğin bişeyi görmüştür ya da görmüyordur
00 Yorumlaeski sevgilin çirkinde sen sevgili olmuşsun o kız neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılPıclığımı tetikleyen sorular ama daha önemli sorunlarım var karı kızla uğraşamıcam
00 Yorumla
+1 yılSeninle nasıl birlikte olmuştu şimdiki sevgilisi senden daha mi güzel
00 YorumlaGüzel kızlar genellikle aptal ve cahil oluyor ondandır
00 YorumlaSenin gibi cahil bir bakış açısına sahip olmayarak...
00 YorumlaSende bir dönem onunla sevgili olduğuna göre çirkin olduğu sana da sonradan denk gelmiş herhalde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen neden fark etmedin önceden 😂
Önemli olan iç güzellik00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kime göre neye göre çirkin. Ayrıca senin gibi tipe bakmıyor demek ki herkes.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Erkekler gördüklerine kadınlar duyduklarına inanır eğer iyi bir dili varsa herkesle olabilir.
00 YorumlaKızda dardadır ya da çirkin seviyordur senin gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki senin göremediğin başka güze iyi başarılı tarafları vardı
00 Yorumla güzellik onu gören gözdedir bacım erkekler gözüyle gördüğüne kadınlar duyduklarına aşık olurlar
10 Yorumla
+1 yılKaçan balık büyük olmuş demek ki baksana sana dert oldu 😄 her şey tip değil adamın belki adamım belki başka hünerleri var ağzı iyi laf yapabilir iyi sevişebilir falan fıstık
05 Yorumla
Soran+1 yılDün beni aradı. O kız eski sevgilim diye yalan söylüyor 😅
- +1 yıl
Sen şimdi iki rekat Şükür namazı kılıyorsun sonra fakirlere lokma dağıtıyorsun ve en sonunda O çocuğun numarasını sil yok engelliyorsun hayatına devam ediyorsun
- +1 yıl
Sana reçeteyi yazdım 😄
Soran+1 yılKötü biri dimi 😊
- +1 yıl
Orospiii cocigii
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanane eski sevgili diyorsun eski de kalmış onlar mutlu sanane
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni aradı dün
- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl olduysan öyle olmuş. Çirkin diyorsun senden güzel sevgili yaptı diye kuduruyorsun. Kime göre neye göre çirkin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden sevgili oldun? Öylesine takılıyodur kız da işte
00 Yorumla
+1 yılDemek ki herkes senin gibi tipe bakmıyor
53 Yorumla
Soran+1 yılHuyu da kötü ki
- +1 yıl
Krall
- +1 yıl
huyu kötüyse anlayınca bırakır
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar oye kotuyu sever ıyıde tesellı arar kotuledıgın adam eskıden senın sevgılındı sen neden goremedın
00 Yorumla Allah isteyince köre çirkinliğe bakmaz hepimizi Allah yarati hemde çok güzel bir şekilde çirkini yoktur insan da
00 YorumlaSenin gibi kendini bilmezden sonra kalbinin güzelliği yüzüne de yansıyan biriyle çıkmış kıskanıyorsun😅😅
00 YorumlaBaşarabilir yani belki karşısındaki onun kalbinin guzelligini seviyordur
10 Yorumla
+1 yılBu işler güzelliğe yakışıklıga bakmıyor, çünkü insanlarin karakterini kişiliğini seversin
10 Yorumla
+1 yılAşk şans işidir bana göre ben çirkin değilim son dürt senedir sevgilim olmadı
13 Yorumla- +1 yıl
Allah dürüst biri ile nasıp etsin inşallah
E seni de tavlamış eskiden işte jfkdl sen de mi çirkinsin
10 Yorumla
+1 yılZaten genelde güzel kızların çoğu mal oluyor gide gide kendilerine yakışmayan erkeklere gidiyor
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşüne önem vermediği için birlikte olmuştur büyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılHep ilişkiler öyle zaten güzelle güzel bir arada olmaz der bizim burada
00 YorumlaBoşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye 🤣
00 Yorumla
+1 yılAğa senin için ne önemi var gerçekten hayatına devam ett
00 Yorumla
+1 yılÖz güveni yerindedir birazda ağzı laf yapıyorsa neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılDili iyi laf yapiyordur. Kadinlar duyduklarina aşık olur
00 Yorumla- Devamını Gör (72)