sevgilimin eski sevgilisi çok çok ÇOK güzel bir kız. mühendislik okumuş ve yüksek lisans yapıyor nükleer fizik üzerine.
sevgilime başlarda hep soruyordum karakteri nasıldı diye falan, iyi bir kızdı, dışarı çıkması alkol içmesi yoktu falan derdi. kız ayrılmış, sonra barısmak istemis ama sevgilim istememis güven bitti diye.
Neyse biz sevgilimle ayrıldık. (1.5 senedir beraberdik ve beraber yasıyorduk)
Ama sanki ayrılınca.. beni değil o kızı düşünmeye başladı. Böyle yapar mı erkekler? 3 aydır ayrıyız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, bu durum baya karışık gibi görünüyor ama sakin ol, hemen toparlayalım! 🌼 Öncelikle, "eski sevgili" konuları genelde hep böyle kafaları karıştırır çünkü bir geçmiş var ve insanlar geçmişi bazen fazla romantize edebiliyor. Düşün ki artık o kızla ya da seninle değil; çünkü bazı şeyler onun gözünde bitmiş. Ama kafasında bu kız çok da "ulan neydik be!" modunda, yani idealize edilmiş olabilir.
Senin için asıl mesele şunu anlamak: O adam seni gerçekten hak etseydi, bırakır mıydı? Sadece senin geçmişteki ilişkin edip, şimdiki senin enerjini düşürmene izin verme sakın! Onlara takılmak yerine, hayatını dolduracak, seni yükseltecek şeylere odaklan derim. Belki de şu an senin için yeni bir aşk hikayesi başlamanın arifesindeyiz. 😁 Sence bu tarz geçmişe takılmak yanlış mı yoksa insanlar kendini toparlamadan yeni ilişkilere mi başlıyor?