Hamileyim kocam beni aldatiyor diye supeleniyorum?

Ben hamileyim yeni evliyim ve instagramda kendi profilimi seneler once sildim kocamla tartistigimiz konular vardi kendim sildim zamaninda ve birdaha hesap actirmadi bana. Kendinin hesabi vardi kullanmiyordu. Ben supelendigim icin fake hesaptan girdim profiline baktim ama gizli duruyo. Profil resmini degismis ve bir kizi takip ettigini gordum bende fake hesaptan o kizi takip ettigim icin gordum ve kizin bir kac fotografini begenmis. Ben bunu ogrenince iyice supelendim soguk davrandim kavga ettik ama ben fake hesaptan gordugum icin bunu ona aciklayamiyorum. Sadece telefonunu goster birsey sakliyosun benden vs dedim oda bana bagirdi tokat atti. Bir kac gundur yiyip icemiyorum zayifliyorum bebegim icin korkuyorum. Hala o kizi takip ediyor hic dusunmuyor bile ne yaptigini umrunda degil ve telefonunu gostermiyor hakliymis gibi davraniyor ben deliyim ben uyduruyorum gibi davraniyor. Eminim telefonuna baksam kizla mesajlarinida bulurum, sadece fotograf begenmekte kalmamistir ama nasil bakabilirim telefonuna bilmiyorum hep sordugumda bagiriyo ve beni tokatliyo. Ayrilmak istiyorum artik gercekten ne sevgim kaldi ne saygim sirf cocugumuz icin ilk bebegimiz diye Şu an guclu durmaya calisiyorum ama cok mutsuzum. Kendisi ben soguk davranmadigimda cok ilgileniyo ama arkamdan is cevirdigi icin ben ona artik normal davranamiyorum.
Hamileyim kocam beni aldatiyor diye supeleniyorum?