Gecmis olsun.. basina gelen gercekten cok kotu.. ama burada yazilan yorumlara bakarak verme bu karari.. bosanmak veya evlilige bu sekilde devam etmek ciddi bir konu.. kesin emin olmadan bu kadar ciddi bir karar vermemelisiniz bence.. hamilelik suresinde bazi erkekler boyle seyler yasayabiliolar.. yanlis anlamayin tasvip etmiyorum.. sonrasinda da boyle devam edecek degil yani.. yasaminiz duzene girdikten sonra gozunu disardan sakinma ihtimali var diyorum.. bence telefon, internet hesaplarini kurcalama meselesine onceden baslamaliydiniz.. bosanma blofu yaparak 'vazgecerim ama telefonlarini, internet hesaplarini kurcalarim bundan sonra' diyebilirsiniz.. ama gercekten aldatiyorsa ve siz sesinizi cikarmazsaniz bu sefer daha aleni yapmaya baslar.. yani affetseniz de bunun son sansi oldugunu ve buna asla tekrar izin vermeyeceginizi ona anlatmalisiniz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç gitme üstüne, üstüne gittikçe o kadına bağlanacak. Senden iyice soğuyacak. Erkek adamsın tabiki olabilir böyle şeyler ama lütfen dikkat et, hastalık kapmanı istemem gibisinden yaklaşırsan, artık yasak olmadığını bildiği için onun için bir heyecanı kalmayacak işin. Unutma onu heyecanlandıran kadın değil, yasakları delmek. Eğer ortadan yasağı kaldırırsan sorun bitecek. Git takıl erkek adamsın, sonuçta beni boşayıp onunla evlenecek halin yok, 3 gün işini görür sonra bırakırsın gibilerden yaklaşırsan bence olur. Ama tabiki bu biraz erdem meselesi. Küçük bir tiyatro oyunu oynuyormuş gibi düşün kendini.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bu kadar düşemem zaten gururumu ayaklar altına aldı
Soran+1 yılGururuma birsey olmasın diye mi !! Beni hamile halimde aldatti tokat attı eve hapsetti ve ben hala buradayim neden çünkü artık tek değilim düşünmem gereken biri daha var siz gelmiş bana şimdi 'ne gururmus arkadaş ' mi diyorsun
- +1 yıl
Erkek adamsın işini görürsün ne ya. Olum siz ne çeşit bir ruh hastasısınız? Karın seni aldatsa, koskoca kadınsın işini gör diyebilir misin? Nefret ediyorum sizden ve türevlerinizden
- +1 yıl
Zihniyetinizden tiksiniyorum yok öyle erkek adamsın yaparsın gururmus. Oh aldatsin 3 gün onda 3 gün bunda kadın evde adamın çamaşırını yıkasin yemeğini yapsın ama çocuk icin katlansin sonra annesinin bu tavrını gören çocukta ilerde böyle yetistiginden babası gbi olsun zaten kadınlar köle kadınlar kendini düşünemez gururu olamaz değil mi ?
Ah canım benim ya o kocan olacak herife ne diyim bilmiyorum ki ben bide hamilesin ne duygusalsın şimdi sen vicdansız adam nolcak hiç birşey deme sus suskunluk onu beter eder hiçbir şeye tepki verme kafana takma erkek milleti yapmayanmı var hepimiz aldatılıyoruz kuzum kabullencen engel olamıyorsun bu aldatma senin eksiğinden değil erkeklerin iç güdüsünde vardır ve emin ol seni duygusal olarak değil cinsel anlamda aldatmıştır düşünmemeye çalış
12 Yorumla
Soran+1 yılTek kelime konusmuyorum deliye döndü farkındayım ama asla benim acımla bir olamaz
- +1 yıl
Boşanma falan düşünme evet haklısın bu çok yaralayıcı evet kadınlık gururunu yerle bir eden birşey ama şunu düşünmelisin çocuğun var yuva kolay kurulmuyor kimbilir konuştuğu nerenin o*rospusu böyle biri için yuvanı mı dağıtcan sen onun çocuğunun annesisin o iseevli erkeğe metres olacak kadar düşük bir f*ahişe eşin seni seviyor ama işte hataya düşmüş konuşarak anlaş evlilik basit değil tahammül gerekir lütfen cahillik etme mantıklı ol yuvana kocana sahip çık
acele hareket etme sakin ol çocuğunu düşün.. bir süre sabretmeyi dene.. çocuk doğuncaya kadar ortalık biraz dinginleşir sanırım.. belki düzelir canım inş. bence aileni de şimdi telaşlandırma uzaktalarsa çok faydası olmaz gibi geldi bana.. bir de bu sorunlar anlattıkça büyüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattıkca yayilacak herkes öğrenecek konuşacak bu halimle yine ben üzülücem oradan buraya ailemi de üzmek istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
+1 yılBoşanmak çok kolay bir şey değildir sana kazandirdigi ve kaybettirdiklrini göz önüne al gururun ve vicdanı rahatsizligindan dolayı ayrilacaksin ama ya sonrası çocuklu bir kadın babasız bir cocuk bence bir şans daha vrr şeytana uymustur kadın yoldan çıkarmıştır belki bir daha yapmaz. bir sefer aldatmak seni sevmediği senden nefret ettiği anlamina gelmez özellikle aldatma işleri kadın hamile iken olurmuş bence bir defa daha şans ver çünkü senin bildigini öğrenince kızıp ne yapacagini sasirip kontrolsüz davranışlar sergilemis olabilir
00 Yorumlaşu durumda evinde durman en mantıklısı. içindekileri az çok anlayabiliyorum yakın bir akrabamın başından da aynı durum geçti. kocanla konuşmaya çalış sert bir şekilde değil tabiki de mutlaka üzüleceksin ama karnındaki bebeğini düşün ve rahatlatmaya çalış kendini. bu sorunları kesınlıkle tek başına halletmeye calısma hayatta en cok guvendıgın kım varsa ona aç bu konuyu ve kocan evde yokken yalnız kalma. Allaha da bol bol dua et eğer inancın varsa. Hamilesin ve Allahın Rahmeti melekkleri üzerinde yardım dile dua et mutalaka karşılığını alacaksın inaşallah
00 Yorumla
+1 yılarkadasım cok cahil birisin bu gibi özel sorular burada paylasılması kötü sana akıl verecek kisilerinde seni tanımadıgı asikar bir sevdigin güvendigin olgun bir büyügün arkadasından destek al derdini paylas... bırakın buralarda özel hayat paylasımlarını ... senin burada baska erkeklerle yazısman bile yanlıs evlisin barklısın kötü bir sey yaptıgını ima etmiyorum ama her kadının hayatında olan sadece bir erkek olmalı konustugu arkadas olarak sevgili olarak es olarak dünya görüsünüz farklıysa saygı duyarım ama gidisat kötü toplum olarak ilk işiniz bu siteden cıkın özel hayatınız sizde kalsın... sonra yanlıs karar alırsın yanlıs yönlendirrilirsin yanlıs is yaparsın mesulu sen olursun vicdanın yıpranır
00 YorumlaZor bir durum ama siz birbirinizi severek evlendiniz, affedilmesi zor evet ama bunu birlikte konuşarak aşmayı deneyebilirsiniz.. Bunun sebebinin ne olduğunu onunla konuş, ortada bir şey olup olmadığını.. neyin ona eksik geldiğini.. sizi sizden daha iyi kimse tanıyamaz..
12 Yorumla
Soran+1 yılGururumu kalbimi paramparça etti değil konuşmak yüzünü görmek istemiyorum beni mecbur bırakıyor
+1 yılHer evlilikde olur boyle seyler yeni evlisin bak, cocugunda olucakmis Allah anali babali buyutsun sen evliligini kurtara bilirsin o senin elinde git kocani al sakin bir sekilde onu bastan cikar konusarak o zaten ne yaptiginin farkina varir iyice bagirarak tartisarak adami, evlilikden, sogutma bence hep iyi kadini olmaya calis kendini, cok sevdir bak o senden baskasina asla ama, asla bakmaz evlilik, oyuncak degil kimse kimseyi aldatamaz kolay kolay sen rahat ol dedigimi yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBağırarak tartışarak ben mi evlilikten soğutuyorum napıyım susuyi mi ben aynısını yapsam o susar mıydı hamile halimle ne duruma düşürdü beni gururumu sevgimi paramparça etti bide ben mi kendimi sevdirmeye çalışıcam
- +1 yıl
Baska hic bir caren yok yoksa bir cocukla perisan olursun
+1 yılCanım benim seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım. Ailemden çekindiğim için sakladım herşeyi içimde ve yıllarca aldatıldım. Ders almıyo aldatan insan haberin olsun. Bende çocuğum için durdum ama bir anlamı olmadı. Benim yaptığım hatayı yapma. Ayrıl kurtar kendini de çocuğunu da. Mutsuz bir ailede büyüyen çocuk zaten kötü etkileniyor herşeyden. Baştan ayrıl ve bir düzen kur çocuğunda o düzende büyüsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl baş ettin o kadar şeyle iki gün ben öğreneli 1 hafta oldu daha kendimi ölü gibi hissediyorum keşke ölsem diyorum
- +1 yıl
Çocuğum için güçlü durmak zorundayım. Ben eşimin ailesine de söyledim yaptıklarını ama nasihat edip geçtiler ve sonradan anladımki kendim sağlam durmalıyım yoksa ezilp gidicem. şu an 8 yaşında oğlum ve psikolojik sorunları var ve çok duygusal bir çocuk olduğundan ben eşimi terkedemiyorum. Ama herşey şu an gibi gözümün önünde yuta yuta oturuyorum. Sen yutma. Ailenden destek al ayrıl. Mesleğin varsa gir işe çalış doğumdan sonra. Yoksa sen üzgün oldukça çocuğu da etkiliyosun inan bana.
+1 yılSeviyormuş karaktersiz seviyor olsa aldatmazdı. Allah ne aldatmayı ne de aldatılmayı nasip etmesin kimseye çok zor.
Evde internetin var. Kadın sığınma evlerini ne imkanlar tanıdıklarını araştırmanı öneririm. Ailen ile aran kötü değilse durumu ailene anlatıp onlardan yardım istemeni öneririm insan elbet çocuğu için bir şeyler yapar. Gerekirse Tr'ye gelip alırlar seni.
Avukat arkadaşlar varsa yasal anlamda neler yapabileceğin noktasında sana yol gösterebilirler. Bu şekilde ömür geçmez.10 Yorumlamadem hrşeyini aldı ona oyun oyna ikna olmuş kararından vazgeçmiş
seni sevdiğine aldatmadığına inandığına inandır sonra herşeyi al yurt dışına ailenin yanına git
ya da başka bir yaşam seç başka çaresi yok hamileyken eşine vurmak ve eve geç saatlerde gelmek
ilgilenmemek hayvanlıktır10 YorumlaAsla öyle birşey olmadığı için mi, öyle bir mesaj yakaladın. Yapacağın şey, facebook, twitter, hesaplarından falan. Bu kadınla konuşmasını buluyorsun. Bunu delil olarak bir şekilde alıyorsun, ekran görüntüsü çıktı vs... Mahkemeye gidiyorsun, hem boşanma davası açıp. Bunları delil gösterip üzerine nafaka istiyorsun. Parasını böyle sömürüyorsun. İnadına evlenmede, para vermeyi kesemesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğrendi artık bildigimi bir mesaj bırakmamistir ortalıkta
+1 yılÇok zor bir durum. Seni elimden geldiği kadar anlamaya çalışıyorum. Ama aldatmış seni. Eğer sindirebileceksen devam et evli kal. Ama diyorsan benim üzerime gül koklamış. Başka bir kadınla sevişip benimle beraber olamaz. O zaman bence ayrılmalısın doğurduktan sonra. Asla yap et deme gibi bir yetkim yok. Sadece senin yerinde ben olsaydım duygusal olarak çöküntüye girer, anında boşanırdım.
15 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca boşanmalar asla çocuklarda sandığınız kadar yara açmaz. Aksine çocuklar daha güçlü olur *
- +1 yıl
Yaşadığım için biliyorum :) @akdegul cüğüm
- +1 yıl
Ben gayet mutluyum... Olması gereken olmuş :) Hiç de acı çekmedim. Manyak mıyım neyim :D
+1 yılsenin gururunu parçalamaya hakkı yok. karnındaki çocuk gururuna sırtını dönmüş bir anne ve hain bir baba tarafından büyütülecek, hep bir anlaşmazlık ortamında. bu yara kapanmaz çünkü, ben sana söyleyeyim. boşanman bence en doğrusu çünkü boşanmış ebeveynlere sahip olmak düşünüldüğü kadar korkunç bir şey değil. kendini mahvedersin, çocuk da mahvolur zaten. polisi ara. dava aç. sana vurduğu için, bunları yaptığı için. her zaman gidecek bir yer vardır. boşan sonra da. benim fikrim bu yönde.
10 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin gerçekten çok üzücü bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum eğer seviyorsan (şu aşamada pek zannetmiyorum) bazı şeylerin düzelebileceğine eminsen sakin bir şekilde bir konuşma yapmalısınız neyin eksik olduğunu öğrenmelisin ama aksi durumda ailenden de destek alarak bir şekilde yollarınızı ayırmalısınız. Gerçekten çok büyük geçmiş olsun, umarım herşey gönlünce olur.
00 Yorumla
+1 yılEğer boşanmayacaksan yuh diyorum. Ne şekilde olursa olsun nasıl nezaman olursa olsun o adam sana seni seviyorum derken başka bir kadınlaydı. Bunu kendine yedirebilen ezik bir kadınsan buyur devam et o gereksiz evliliğe o şerefsiz adamla yaşamaya devam et. Aynı yatağı paylaşmaya devam et. Yakında 2. kadını getirir birlikte oya örgü falan yaparsınız
16 Yorumla
Soran+1 yılYediremiyorum zaten sen benim ne durumda olduğumu biliyor musun? Karnımda bir çocuk var tek değilim artık
- +1 yıl
Boşanacaksın boşanmazsan oh bu ses etmiyor ben bunu haftada 5 eskortlar aldatırım zaten mutlu boşanamazda çocuk var der.
Sen çocuğunu düşünüyorsun biliyorum ama hata yapıyorsun. Kendi başına herşeyin üstesinden gelebilirsin. Mahkemede alıcağın para ikinize de yeter. İlerde seni ve çocuğunu kabul edecek erkek illaki çıkar evlenirsin ya da evlenmezsin orasını sen bileceksin. Ama affedersen yenilmiş olursun
Sen aldatsaydın o 1 saniye düşünmezdi
Soran+1 yılParaya ihtiyacım yok kendimede çocuğumada bakarım meslegim var hamile olduğum için işten ayrıldım ondan gelecek parayı istemiyorum ama beni bırakmıyor ve yardım istiyebilecegim biride yok
- +1 yıl
Anlamadım bırakmıyor derken boşanmak mı istemiyor?
Çok basit polise git hemen dava dilekçesi vereceksin. Annenle babanın evine git sonra. İstanbul'da mısın?
Soran+1 yılBoşanmak istemiyor arabamin anahtarını kredi kartlarimi herseyi aldi evden çıkamıyorum ailem yurtdışında yaşıyor ben istanbuldayim
- +1 yıl
yuh polisi ara
Güvendiğin bir arkadaşını ara, seni gelsin alsın. Savcılığa git durumu anlat gsm şirketinden bütün kayıtları istet...
Sonrada bas boşanma davasını. Böyle piçlere hayatı dar edeceksin.80 YorumlaKocani cezalandirmak istiyorsan polise şikayet edebilirsin, ailene haber verebilirsin.. Boşan hemen demesi kolay. . Bebeğini de düşünmek zorundasın evet, maddi manevi imkanın varsa boşanmayı düşün. Aksiyse boşanma süründür. Daha 5 ayın var sen bebeğini düşün. Allah hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin. Allah yardimcn olsun
00 Yorumla
+1 yılEsinizin bu davranislari bence sevgisizliginden degil. Belki de hamile oldugunuz icinsizi rahatsiz etmemek icin baska bir kadinla ihtiyaclarini karsiliyordur. Ki buyuk ihtimal bu boyledir. Kadin hamillelik doneminde hassas ve zor oluyor. Bunu sancisiz atlatmak olmaz tabi. Bence makul olun dogumunuzu yapun ayrilik fikrini unutun su donem fevri kararlar almayin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin durumunu yaşayan bir arkadaşım vardı. Onun kocası da böyle yaptı arkadaşım da sürekli ağladı , istemediğini belli etti. Daha sonra ali diye bir arkadaşımızı arayıp yardım istedi. Çocuğuna da şu an arkadaşlarıyla bakıyor. Eğer böyle bir imkanın varsa yardım al bir yakınından , Konuşup anlaşırlar belki kocanla
00 YorumlaGel de saydırma buna. Zor bir durum. Sence sebebi ne? Uygunsuz mesaj dediğin neydi? Peşinde koşma olaylarını falan geç elde ettikten sonra şekilleri değişir. Ki insanoğlu bu, çiğ süt emmiş en güvendiğinden bile her şey beklenir.
06 Yorumla
Soran+1 yılOldukça sami bir mesaj canımlı cicimli konuşmalar sonra bir yerden bahsetmiş cuma gidiyoruz dimi demiş
Soran+1 yılEvet bu cuma oluyor ama gitmedi bir yere evde başımdaydi herseyi öğrendim tabi
Soran+1 yılKendide inkar etmedi artık zaten
canm benım duruuna gerçekten cok uzuldm hamılesın bde sana vurmuss bence suanda yapman gereken eşyalarını topla ve annen gıle gıt ya da ablana kardesıne her neyse o evdn uzaklaş bence senı sevıyosa gerı döner sana
01 Yorumla
Soran+1 yılaulem yurtdışında şuanda tamamen yalnızım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sabir versin cok zor birsey birde karninda onun cocugunu tasiyorsun. Seni bas taci etmesi gerekirken yaptigi seye bak. Utanmaz serefsiz adi p. c kusura bakma tutamadim kendimi.
Bosan da diyemiyor insan dogmamis cocugunuza haksizlik olur onun sucu gunahi ne00 Yorumlasenin durumunu kimse yaşamadan bilemez bir bebegin olucak kocanı çek konuş ayrılmak kolay ayrılırsınız bebege olan olur Allah yardımcın olsun nediyimki evliliğinizi kurtarmaya çalışın olmazsada olmaz zaten herşeyin hayırlısı olsun Allah yar ve yardıncın olsun
10 YorumlaÇoçuk için kalıyorsan hâlen o ucubeyle ' baştâ yanlış yapma boşan ' çünkü ileride o çocuk mutsuz bir ailede dogar ve pisikolojisi düzgün kalamaz, böyle olmasın bak kuzum tüm içtenligimle söylüyorum 'kıyma kendinede çocugunada , sonrası mutluluk degil kimse iççin, sonuç sadece mutsuzluk olur,
Sen kendi mutlulugunuda düşün kuuuzum..00 Yorumla
+1 yılailenden destek al senin değerini bilmeyen biri. insanların evlenirken en büyük yanlışlardan biri olan eşini tanımamaktan kaynaklanıyor. kadınlar genelde görsellik ve bireyin cebine bakar. mantık evliliği denilen şey yani; seven erkek eşini aldatmaz. hayat devam ediyor. ailen seni mutlak destek olur. çünkü haketmediğin bir konu bu. allah kimsenin başına getirmesin. aldatılmak çok kötü bişe..
02 Yorumla
Soran+1 yılGörselliğe filan bakmadım 3 yıl koştu peşimden beni evlenmeye ikna etti sevgisine inandirdi
- +1 yıl
allah yardımcın olsun. şunu söylemek isterim. Eğer bir kere müsamma edersen hep aldatır. senin ayrılma yoluna gitmen gerek eğer seviyorsa zaten seni kazanmak için zaman harcıyacaktır. o aldatttığı kişide mazide kalacaktır. bir daha seni aldatmaya yeltenmeyecektir.
Çok zor bir durum allah yardimcin olsun yorumlari okudum kadini taniyorum demişsin arkadasin falan mi? Ben olsam o kadini paramparça eder o adi adamida rezil edip ilk firsatta ailemin yanina kaçardim
16 Yorumla
Soran+1 yıliş arkadaşı eşimin
Soran+1 yılİstanbul'da yaşıyoruz
Soran+1 yılHeryerde var demek ki böyle ahlaksiz vicdansiz kişiler
Tüh şerefsizé bak. Özür dilerim ama hamilesin eşisin bu kadarda nasıl üzer. Çok üzüldüm ya bir daha güvenemezsinki. Bide hapis hayatı yaşatıyor. Dava aç ama aldatıldığını kanıtlayarak. Hiç olmazsa boşanmadan aklı başına gelir korkar belki
04 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi aramiyacagimi adı gibi biliyor ailem yurtdışında onlara nasıl anlatırım bu durumu
Soran+1 yılBenim bir mesleğim var üniversite mezunuyum çalışıyordum zaten hamile olduğum için işten ayrıldım
Ailene anlatmak zorundasın, tek güvenebileceğin onlar. Sakın ola ki bu evliliği sürdüreyim deme, bir milyonuncu defa söylüyorum, boşanırsanız çocuğun hayatı sevgisiz, saygısız ev ortamında olacağından daha iyi olur.
13 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum sana boşanmış bir ailenin çocuğu almak kötü bir şey değil asıl kaos dolu bir aile ortamında büyümek korkunç
+1 yılzor bir durum.. acikcasi bir büyügünüzle bu durumu görüsmelisiniz.
bosanmak cözüm degil elbet ancak aldatilmak aci. bir süre annenizin evinde kalin en azindan02 Yorumla
Soran+1 yılAileme bunu anlatamam ben utanıyorum
- +1 yıl
acikcasi ailenizden destewk almadan bu durumda bosanmaniz zor acikcasi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep yakalaninca uste cikmak icin boyle yaparlar zate. Bak hamileymissin. Kesinlikle şu an icin ayrilmayi dusunme. Tamam yaptigi affedilir sey degil sen onun cocugunu tasirken maglesef esin bir hata yapmis. Benim sana diyecegim yubana kocana sahip cik. Yuva kolay kurulmuyor. Kolay degil ama zamana birak. Eger kocani taniyorsan ve duzelecegine inaniyorsan sabirli davran.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıcam bu dediklerini
Cevap sahibi+1 yılSenin dediklerini bende yasadim. Zaman sabir ve dua ile guclu bir insan haline geliyorsun. Herkes bir ddgil tabi kide. Ama şu an bir karar verme. Aglayabildigin kadar agla ofkeni icinde tutma. Biraz zaman gecsin. Yapamiyacagina inaniyorsan o zaman sen bilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yArdimcin olsun oncellikle bosanmalisin bence sana hamile halinlenle acimayan adam sana ileride cocugunla birlikte neler yapar bazen diyorum ki iyiki o adamla annem iyiki bosanmis ikinizinde ruh sagligi acisindan onu cekme ben simdi cok mutluyum annemle bize dedemler bakiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleğim var kendimede çocuğumada bakarım hamile olduğum için işten ayrıldım , ama bunu aileme anlatmaya utanıyorum ayrıca beni bırakmıyor
Cevap sahibi+1 yılSavciliga gitmelisin o zaman sana yaklasamaz ins ailenede anlat cekinme sen onlarin evladisin gelecegini dusun cocugun huzursuz ortamdami buyusun benim onerim bu ins allah yardim eder insallah bebeginle sana
Bİraz ağla rahatlarsın. Sonra olayin üzerinden zaman geçsin ondan sonra ne yapıcagina karar ver. Benim annem boşandı olan bize oldu. Madem hamilesin daha dikkatli davran. Aldatmak erkeklerin çoğunda var ama siz yeni evlisiniz nddn yaptı acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılDeli gibide kıskanıyordu beni , evlenmek için 3 yıl koştu peşimden sonuc bu
işte bu yüzden kadınlarda çalışmalı ekonomik özgürlükleri olmalı diyoruz adama bak ya ş. refsizparasını alıyor arabasını alıyor elini kolunu bağlıyor otur oturduğun yerde diyor kölelikten başka bişey değil işkence resmen kaç git akrabana falan ya :S
04 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum ben zaten mesleğim var hamile olduğum için işten ayrıldım
Soran+1 yıluçak bileti falan alıp ailemin yanına kacarim diye düşündü galiba bilmiyorum
Devlete sığınmanı öneririm ben. Her şeyini almak da ne demek oluyor? Bu iş gurur meselesini de geçmiş artık. O adamdan uzaklaş hem çocuk hem de kendin için.
00 Yorumla
+1 yılBizim toplumda kadın hamile anne olunca erkek lerin bakış açısı değişiyor. O kadına artık bir anne gözüyle manevi duygusal bir yüklüyorlar. Unutuyorlar o kadının dişiliğini arzularını. Tabi kadında bu durumda dişiliğni ön plana çıkarması gerek
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 831 cevap paylaştı. Pişman olduğunu düşünüyormusun Çocuk için sürdürmek istiyorsan iyi düşün huzur sevgi güven o çocuğa verebilcekmisiniz bir çocuğun babasız büyümesi bunlardan daha iyidir bence
00 Yorumlakonusup cozmeye calısmalısın , sana cek gıt demek kolay gelıyor ama bıde karnındakı var sartları olumluya ancak konusarak cevırebılırsın Allah yardımcın olsun
00 YorumlaHanfendi içinde bulunduğunuz bu durum, ALLAH ın sesinizi duymak istemesinin ve yalvarmanızın vaktinin geldiğinin alametidir
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılYerinde olmak istemezdim, zor bir durum. Ailene telefonla ulaşıp onlardan en azından manevi destek ve görüş alman iyi olur.
31 Yorumla
Soran+1 yılAilemi aramaya çekiniyorum nasıl anlaticam bunları deliye dönerler
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamana ihtiyacı var her erkeğin aldatma potansiyeli vardır bende her erkek gibi o potansiyeli taşıyorum ama eşim bunu öğrenseydi ben ne yaptım şimdi derdim eşim affetsin asla yapmam derim o macerayı ve acısını tattı bence uygun bir dille affettiğini tekrar olursa çoook çpk kötü olacağını söyle boynına sarılır hemen unutma aldatıldığını bilmeyen binlerce mutlu kadın var
00 YorumlaSana hakliyken bunu yapiyosa arkasi gelir yuvan dagilmasi tabiki iyi değil ciddi bir şekilde konuşma yi dene seviyorum demesine aldanma seven insan uzmez bence
00 Yorumla
+1 yılvallahi ne diyecegimi bilmiyorum senin icin cok dua edecegim..
04 Yorumla
Soran+1 yılSağol , bir kadın olarak babanızdan başka kimseye kolay kolay güvenmeyin eşim benim peşimden 3 yıl koştu onunla evlenmem için sonuç bu
- +1 yıl
aynen oyle sen simdi ne yapmayi dusunuyorsun peki?
Soran+1 yılBilmiyorum bütün gün odadan dışarı çıkmıyorum kapimi kilitliyorum elim kolum bağlı
- +1 yıl
vallahi aklima hic birsey gelmiyor :(( ama senin icin arastircam
+1 yılbunlar he hamilelikte döneminde cinsellik olmadığı için oluyor ve bunu yapan bir çok kişi var diye düşünüyorum. Geçmiş olsun bacım biraz sabret çocuk doğduktan sonra da aynı şey tekrarlarsa bırak derim..
00 YorumlaÖnce ne istiyorsun buna karar ver , bitirmek mi düzeltmek mi
Sonra kararına uygun olarak eşinle konuş
Alacağın cevaba göre yeni bir yol planı hazırla00 Yorumla
+1 yılOrtada bir çocuk var sonuçta. O adam yüzünden çocuk zarar görmemeli tamam affetmek zor ama çocuğun için
01 Yorumla
Soran+1 yıliki dk beklemez kacardim bu evden ama bebek
Allah ıslah etsin ya bu nasıl sacmalik iyice gözünü korkut bosanicam cocuguda aldricam de bakalım o zaman napick
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmamdan korktuğu için arabamin anahtarını kredi kartımi cüzdanimi herseyimi aldi cebimde tek kuruş para yok ailem yurtdışında
Soran+1 yılAsla boşanmam senden , bunu unut dedi
böyle şeyler okuyunca piskolojim bozuluyo..
ailene söylemelisin durmadanda boşanacam deme.. görüyoz boşanacam diyenleri haberlerde o farketmeden ailenle konuş gelsin alsınlar o piskopattan seni..00 Yorumla
+1 yılYapmış bir hayvanlık, affet derim ama burnunu iyice sürttükten sonra. Yazık bebeğin karnında bile olsa bu durum onu da etkiliyor unutma!
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl affederim ne affedebiliyorum nede gidebiliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence al bavulunu git annenin yanına aç boşanma davasını sen onu çekmek zorunda değilsin çocuk olsa daha kötü olur ne hakla sen onu nasıl takip edeceksn 1 kere aldatan ve şiddet yapan hep yapar başından bitir bence
02 Yorumla
Soran+1 yılailem yurtdışında evden gidemiyorum arabamin anahtarını kredi kartımi cüzdanimi herseyimi aldi cebimde tek kuruş para yok
Cevap sahibi+1 yılayy sana bunu yapanla nasıl beraber olursun bence eline geçen ilk fırsatta git evden ailene haber ver onlar muhakkak alır seni
Ben bu evliliginde hayatinda al evlen sonra boyle sorunlar sıkıntı ustune sıkıntı. Allah yardimcin olsun bacim. ne diyeyim isin zor
12 Yorumla
Soran+1 yılÜç yıl koştu bu adam benim peşimden bana neler dedi onunla evlenmem için şimdi başıma neler geldi.
benimde başıma geldi acıma boşan ailen sana destek çıkacaksa ailene sığın zaten bu durumdan dolayı boşandığın için yüklü bir miktar tazminat ve nafaka alırsın sağlam bir avukat tut hayat senin bir kere yaşayacaksın
00 Yorumla
+1 yılKızım boş ver herkesın sözunu devam et arada olur öyle vakalar bu kadınlar hem erkeklerı baştan çıkarıyor hemde ahkam kesıyor tecavuzcu erkek harıc butun suç kadınların yuvanı yıkma özelden mesaj at bır tıyo vrym
00 Yorumla
+1 yılBence hiç gerek yok çekinirim git babana gelsin yalvarsın sana bir tek şart iste ondan beni aldattığın kadını getir yanımda döv eve gelecem de zaten çocuk var mecbur yapacak dediğini
11 Yorumla
Soran+1 yılKadını dövse ne olacak bana yaşattirdiklarini değiştirir mi
+1 yılÇocuğun var o adamdan. Evliliği bitirmek çok kolay ama onu sürdürmek daha zordur. Hiç kurtarılamayaacak seviyedeyse zaten boşanırsın.
00 Yorumlabolelerını varya bırakıp gıdeceksın sen aldat ondan sonra senı sevıyorum de. kusura bakma ama esın cok asagılık bı adammıs..
00 Yorumlakızım hamilesin cinsel işlevin yok şuan. cinsel yaşamda su içmek gibi bir ihtiyaç adamın canı çekmiş büyütme
02 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl iğrenç bir varliksin
Ne demek. Dağ başımı burası. Ne demek arabamı kredi karımı aldı. Polise git. Ailene de haber ver. Sahipsiz sanmasın seni..
10 Yorumla
+1 yılÜzüldüm. Zor bir durum. Zeytinyağı gibi üste çıkmak için bir de tokat atmış rezil... aileni haberdar et bence olaydan... Ama bu gece geçsin de daha rahat düşünürsun...
00 Yorumla
+1 yılBu nasil bir adam ya guya seviyormus bir de hem suclu hem guclu bir de sana vurmus ya pes oturun dogru duzgun konusun hemen bosanicam falan deme sonucta cocuk var ortada
00 Yorumla
+1 yılEmin olmadan bişey yapma bir çocuğun babasız büyümesi ne demek...
00 Yorumla
+1 yılKocan tam bir neyse ya söylemiycem ya da söylicem tam su katılmamış bir ya da neyse söylemiycem
10 Yorumla
+1 yılakısına bırak zaman gelınce kararın ortaya cıkacak zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler