Kıza nasıl açılabilirim
Bi ara girdim markete birşeyler arıyordum aldım kasaya doğru gittim çok hoşuma gitti görünce laf olsun diye siz elif nurun arkadaşımıydınız dedim oda gülerek hayır dedi bende maskeden tanıyamadım dedim kusura bakmayın dedim oda gülerek sorun yok dedi ertesi gün gittim gene kasada ne var ne yok dedim iyiyim sağol sen nasılsın dedim iyiyim dedim ara ara gidiyorum ordaki çalışan bu kız bana arada hoşgeldiniz diyor diğerleri demiyor Bi ara metro alırdım bi tane fazla aldım kıza uzattım buda sizin dedim reddetti çikolatayı
Bugün fırına gidiyordum yolda karşılaştık yanımda dayım vardı bende maske ve güneş gözlüğü vardı ben baktım ama o bana bakmadı
Kızla artık konuşmalımıyım
Bi ara girdim markete birşeyler arıyordum aldım kasaya doğru gittim çok hoşuma gitti görünce laf olsun diye siz elif nurun arkadaşımıydınız dedim oda gülerek hayır dedi bende maskeden tanıyamadım dedim kusura bakmayın dedim oda gülerek sorun yok dedi ertesi gün gittim gene kasada ne var ne yok dedim iyiyim sağol sen nasılsın dedim iyiyim dedim ara ara gidiyorum ordaki çalışan bu kız bana arada hoşgeldiniz diyor diğerleri demiyor Bi ara metro alırdım bi tane fazla aldım kıza uzattım buda sizin dedim reddetti çikolatayı
Bugün fırına gidiyordum yolda karşılaştık yanımda dayım vardı bende maske ve güneş gözlüğü vardı ben baktım ama o bana bakmadı
Kızla artık konuşmalımıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Direkt söyle yani eveleyip gevelemeye gerek yok. Söylemezsen başkasıyla oluşunu izlersin daha kötü olur senin için. Zaman kaybetme.
Aslında yolda bana bakmamasıda ilğisindenmi
Bakmamakla ilginin bi alakası yok. Utanmasanız yanımda nefes alıyor acaba benden mi hoşlanıyor diceksiniz. Öğrenmek istiyorsan söyle yüzüne gitsin kasmayın bu kadar.
Ailem çok baskıcı yetiştirdi millet arkandan gülüyor eğleniyor diye bende cesaret edemiyorum
Çekingen olarak bi yere varamazsın
Ya içimde hep reddedecek aslında reddedilmek normalde annem elalem arkandan gülüyor diye diye bçyleyim
Kardeşim kasiyer olan kişi çoğuna hoşgeldiniz der çünkü bu onun görevi. Bence fazla anlam yüklemişsin kendine sonra üzülme.
Bana pek hoşlanıyormuş gibi gelmedi. Açılmak istiyorsan açıl tabii ama sanki hoşlanmıyor gibi
Trip atar gibi görmezden geldi normal değil yani
Bakış açısına göre değişir. Bence nasıl gidiyor tarzında konuştuğunda öylesine konuşmuş. Sonradan sen çikolata aldığında anlamıştır farklı yaklaştığını istememiştir ve bakmamıştır yanlış anlaşılma olmasın diye. Eğer senden elektirk alsaydı o çikolatayı alırdı belli de ederdi bence. Başka sebeplerden dolayı almasa bile illaki laflardı senle. Bence hoşlanmıyor
Çikolatayı almaması aslında tam samimiyet yok 2. si ağırlığını korudu diye düşünüyorunim çocukçamı diye
Çikolatayı almakta bir şey olduğunu düşünmüyorum ama diyelim ki yanlış düşünüyorum bir şekilde sen konu açınca konuyu uzatabilir. Bunları da değerlendir. Konuşurken kısa kesiyor muydu mesela. Ama sen açılmasan da aklında kalacak gibi en iyisi açıl
Dediğim doğrumu mantıklımı
Bence değil. Ben senin hislerinin karşılık bulacağını düşünmüyorum. Yine de dene en fazla yok der sen de önüne bakarsın
Konuş Kardeşim bişeyler hissediyorsun açıl hayat kısa bugün varsın yarın bir ihtimal.
Aslında bana bakmamasıda ilğisindenmi
Kızlar hep öyle aslında , sen bişeyler dersin gerisi gelir.
Trip atar gibi
Hayır bir adım atarsan kızda bir adım atar demek istedim
Yolda tanımadığım bir kız bana ben ona bakıyom bu bakmadı normalmi
Normal
Sence o çikolatadan anlamışmı beni
Yani bir zahmet anlasın 🙂
Reddetmesi bence fazla samimiyet yok 2. si ağırlığını korudu
Böyle bir kız olması iyi birisi olduğunu gösterir 🙂 reddederse yapcak bişey yok kabulleneceksin.
Hayat bu bazen reddedilirsin bazen reddedilmezsin.
Parmağında yüzükde var
O zaman yapma yüzük varsa demek ki konuştuğu görüştüğü var veya sözlü nişanlı uzak dur ✋
Nice kızlar var yüzüğü var ama sadece yüzük var
Bilmiyorum artık
Yolda beni görmezden gelmeside zaten bir hissi olduğu için
Güzel tanışma hikayesi ne olucak haberdar et, cidden merak ettim. Bu arada davet et kızı 5dk bi çay içmek istermisin falan, sen bulursun bişey. Direk yürüme ilk önce tanı sonra hoşlandığını belli et ne çok geç ne çok erken mesafeyi kolla.
Sence yolda karşılaştık bana bakmamasıdamı ilgisinden
Kız alenen bakıcak değil. Öyle baksa sencede bu kız istekli demiyicekmiydin. Asaletli kadın olmak başka. Selam veriyorsa, sorularına yanıt veriyorsa umut var. Ama çok naif hareket etmen lazım. Sıkarsan kaçırırsın kızı. Utangaç olabilir, korkuyor olabilir çok olasılık var. Karşındaki insanın seni tanımasını sağla. Severse seni anlarsın zaten.
Sence şu ana kadar olumlu yön var
Var tabikide, karşılaşmalarınızı iyi kullan ne çok kızın etrafında dolan nede çok uzak kal. Sen 1 cümle söylersin kızın sana gelip gelmediğine bakarsın. Soruna kısamı yanıt veriyor yoksa detaylımı, canı sıkkınmı , kafasımı karışık. Anlattıklarından oluru var gibi ama dediğimi unutma seni tanımasına izin ver. Seni seviyorum hoşlanıyorum dersen hemen kız korkar daha beni tanımıyor ne bu acele diye. Sen bekliyiceksin ufak adımlar at ve çekingende olma. Öyle bir anda bir cümle söylersin , bi bakmışsın gece 2 3 lere kadar konuşuyorsunuz. Allah tan ümit kesilmez
Sana yakip attım sende at bana