Sevgilim benden önce bi arkadaşıma uzun süre yazmış sindiremiyorum ne yapmalıyım?

Öncelikle sevgilim dediğim kişi 25 yaşında ben daha 18 im ve 3 aydır birlikteliğimiz var ve ailelerimizin tanışması için tarih koyduk evlilik yolunda olduğumuz için sormak istedim çünkü kafamdan atamıyorum. Sevgilimin iş yerinin arkasında oturan tanıdığın bi kız hatta arkadaşım var ve sevgilim bana yazmadan 8 ay önce kıza yazmış kız cevap vermemiş sevgilim daha sonr 4 ay sonra yani tekrar mesaj atmış tanışmak istemiş ve kız kabul etmemiş banada aynı şekilde tanışmak istediğini söyleyerek yazdı ve tanıştık bu beni biraz rahatsız ediyo acaba sevgili bulmadığı için o sıralar birkaç kıza mesaj atmış olup olumlu sonuç aldığı ben olabilir miyim bilmiyorum çok fazla kafama takılıyo ve istemsizce yüzüm düşüyor. Sevgilim de geçmiş geçip bitmiş diyor beni rahatlatmak için ama ben yinede rahatlaamıyorum atamıyorum içimden lütfen bana akıl verin çocukça gelebilir bazılarınıza ama gerçekten beni etkileyen bi olay lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
Sevgilim benden önce bi arkadaşıma uzun süre yazmış sindiremiyorum ne yapmalıyım?