gördüğüm, araştırdığım, okuduğum dan yolla.
kadınlar aldatma konusunda erkek leri geçmiş.
o yüzden sordum
Arkadaş!, kendi olumsuz yaşam anlarınızdan önyargı yaratmayın kafanızda yok kadın mı meyilli erkek mi meyilli yok kadınlar çok duygusuz yok erkekler, çok abaza vs vs. Bu genellemelerden vazgeçin artık tamam olumsuz birşeyler yaşıyorsunuz bir kadınla veya erkekle ama lütfen genellemeyin hemen hepsi böyledir deyip geçiştirmeyin bu en çokta size zarar verir özgüven kaybı yaşarsınız karşı cinste belki karşılıklı sevgi duyup açılabileceğiniz biri olur bu kendi kendinize geliştirdiğiniz önyargınız yüzünden hiçbir haraket gerçekleştiremezsiniz bu sefer, aldatmanın duygusuzluğun karaktersizliğin cinsiyeti olmaz. Bunu bi anlayın artık.!
Bu konuda kararsızım. Kadında , erkekte karakter sahibi değilse aldatmaya meyilli olur zaten. Ama şöyle birşey de var, evli olduğu halde başka kadınlarla olan , eşini boşayip başka güzel kadın alan erkek sayısı daha fazla gibi.
Cevap
3Cevap
İki tarafta da eşit sayida sadece erkekler yalan söyledikleri için bu konuda biraz prof olabiliyor gibi görünse de araştırmacı kişiliği olan dişi hemen bu olayı anlayabiliyor
Kadın gibi kadın bulursan sadakatli aldatmaz neden aldatsın ve seven insan gerçekten seven insan aldatmaz yani
Hayır. Şu devirde herşey alt üst olduğundan kadınlarda bu eğilim artmıştır ancak kesinlikle erkekler bir numaradır bu konuda
Son zamanlarda kadınlarında oynadığı bir oyun oynuyorum 2-3 ayda 10-15 tane kadınla tanıştım çoğu evliydi ve hepsi aldatmaya o kadar meyilliki anlatamam asla ve asla evlenmeyi düşünmüyorum korkunç bir manzara
Kisisel genelleme yapilamaz bence herkesin tanidigi insanlar bir degil ama ben çevremde aldatan kizdan cok erkek gordum
Erkekler kadınlara gore aldatmaya daha meyilli bence
Bu arada seven kadın neden aldatır demek yerine seviyor mu diye düşün seven insan asla aldatmazz
Haklısın ama konuştuğum biri vardı benim sevgilim var git artık beni arama sorma dedi kötü oldum resmen aldatıldım gibi bisiy oldu bide kendini üste çıkartıyor en sonunda yazdım ne yaparsan yap umrumda değilsin bu saattn sonra git bak hayatına diye
Daha iyisini bulunca bırakıp gitmis zaten sevmiyormuş seven insan her şeyiyle kabul eder bırakmaz
7*8 aydır konusuyoduk dhaa iyisi den kastı araya mesafe koyalım diyor ve sonunda sevgili buldum diyor bunu normalmi karşılayım sence durumu çok kızı savunuyormussun. Gibi geldi bana
@HüzünlüDost kızı asla savunmadım benim gözümde en büyük yalancı o ama bu saatten sonra da gidip arkasında koşamazsın o yolunu seçmiş sana da yolun açık olsun demek düşsün sevginin bir gramını hak etmeyen insanlara değer de verme sevgi de
Aynen teşekkur ederim değmezmiş o sevgi ona hiçte kendimi uzmemeliyim degilmi kendimi
aldatmayı tek tarafa yüklemekten vazgeçin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?