18 yaşıma yeni girdim ergenim tabii kide bahsetceğim kızlar da ergen tahmin edebilceğiniz gibi benden 2 yaş kücuk kızlar falan. tipim keskin yüz hatlarına sahip sarisin uzun sacli renkli gözlü birşeyim şimdi soruma geçmek istiyorum.
Hergün neredeyse yaşıtım veya benden kucuk olan kızlar bana çok fena bakıyor çoğu zaman yanıma gelip instagram istemeler veya uzakdan fotoğraf vdeo falan çekiyorlar ve bu hergün oluyor bu tarz şeyler yani çoğunuz yalan söylediğimi düşünebilir ama ergen kızlar olarak düşünürsek dediklerim normal ben bu taciz işinden rahattsız oluyorum ama birşey yapamıyorum açıkcası bi yandan egomuda tatmin ediyordu ama artık sıkmaya başladı rahat rahat gezemiyorum. ne yapabilirim.
Hergün neredeyse yaşıtım veya benden kucuk olan kızlar bana çok fena bakıyor çoğu zaman yanıma gelip instagram istemeler veya uzakdan fotoğraf vdeo falan çekiyorlar ve bu hergün oluyor bu tarz şeyler yani çoğunuz yalan söylediğimi düşünebilir ama ergen kızlar olarak düşünürsek dediklerim normal ben bu taciz işinden rahattsız oluyorum ama birşey yapamıyorum açıkcası bi yandan egomuda tatmin ediyordu ama artık sıkmaya başladı rahat rahat gezemiyorum. ne yapabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nerede bu karakterine bakıyorumcular? Tamamen yalan yahu tip olunca bakıyorlar onun dışında bakmazlar bile sırf bu yüzden kas yapcam mk
bende kas yok hatta bi vursam uçucan diceğin bir tipim
İşte ben de pek tip yok kas ile indircem 😂
Şapkayla gez insanlar hergün taş görmüyorlar bende bakardım kusura bakma 😓
baksalar normal ama işte taciz boyutuna gidior coğu zaman vdeo çekmeler fotoğraf çekmeler surekli yanimdan geçmeler falan filan rahat olamıyorumama yaşları küçük oyüzden böyle yapiolardır ama yinede rahattsiz edici
O da başka seviyeymiş cidden şapkayla bişeyle gez ;(
şapka daha cok yakişio saçsız daha iyiyim hatta çenem üçgen doğuştan jawlineli doğmuşum :D ama bi ara saçlarimi 0 a vurdurmştm kzlar bakio diye degl yaşi buyuk erkekler tarafindan tacize ugramştm Hayla ugriorm psikolojm bozuk biraz
Çok merak ettim şu an varya DKDLDLSLDLSKDSLDLLSLDD öyle ballandıra ballandıra anlatıyon ki 🤭
olduğu gibi anlatıyorum gizli olduğum için zaten ego gibi yansımiodur gizliyim sonjçta instagram kullaniosan beni zaten görmşündür eskiden baya keşfet kasiodum 30 bindim :D
Bilmem gördüğümü sanmıyorum ama güzele bakmak sevaptır gördüysemde gözüm gönlüm şenlenmiştir nsşdfdmfösşsldkcncödmfx
Maske tak güneş gözlüğü birde tamam
maskeyle geziyorum zaten :D
Lahmacunselamı, ✨ bu bizi hiç alakadar etmez ✨
Ln NXMXMZÖXMSÖXLSMZSLLSSLSLSL
Lahmacunselamı ehehehehee
Yaklaşan oluyor mu
hergün oluyor ama hep ergen kızlar tarafından olgun birkız yapmadi hiç yapmazda zaten
Onlardan da ilerisi olmaz değil mi.
nasl yani?
Yani ilişki anlamında
cinsel ilişki diyorsan 11 yaşında cinsel ilişki düşünen kızlar bile var bir kısmı düşüniodur fakat ben mantıklı bulmuyorum 15 yaş cvari kızlardan cinsel teklif çok aldım ama sağlıklı bulmuyorum hatta beni üzüyor bu durum keşke böyle olmasaydı
Yapmadın yapmazsın yani
yapabilirim ama 17 yaş civarı bi kızla yaparım 15 bana kendime saygısızlık gibi gelir açıkcası bir ergene göre cinsel isteğim çok yok yapmasamda olur
Yaptığın oldu mu