Eşim ağır bi fabrikada çalışıyor sabah 6 dan akşam 10 a 11 e kadar. Çok yorulduğunu söylüyor fakat arkadaşları ile birlikteyken o yorgunluk yok. Birlikte olmak istiyorum. Ama yorgunum diyip geçiştiriyor. Eskiden böyle değildi. Ne kadar yorgun olursa olsun böyle olmazdı. Anlamıyorum.. Açıkca soyle diyorum hemen uyumuş oluyor birden. Açıkçası çok aşağılayıcı bi durum. Biliyorum istemediğini. Ben onu deli gibi isterken... :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYorumlarını okudum da evlilik öncesi cinsellik yaşayıp da severek evlendikten sonra henüz 1 yıl bile dolmamışken birden bire soğuyan birinin gönlü başkasına kayması da mümkün görünmüyor. Eğer çok iyi bir yalancı değilse seni sevmiyor ve başkasıyla birlikte oluyor.
Fabrikada çalışıyor demişsin ya aynı fabrikada çalışıyorlar ya da fabrikadaki arkadaşlarının sayesinde tanıştığı biri de olabilir.
Performansınız çok iyiymiş ama dediğim gibi o hevesini almış ve şu an farklı heyecan peşinde koşuyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kere zaten senin erkek arkadaşın çalışma şartları çok ağır yani sabah 6 akşam 10 çalışma bilmiyorum öyle bir çalışmada ilk defa duyuyorum Gerçi var mı yok mu onu da bilmiyorum Hani ben de çalışma hayatın içindeyim ama böyle bir çalışma sistemi hiç duymadım önce onu söyleyeyim yani şimdi bundan aldatıldığın anlamı çıkartılamaz sadece şöyle bir şey var ki arkadaşlar ile daha keyifli zaman geçiriyor demek ki Sen de ona eğlence anlamında veya çok güzel vakit geçirme konusunda fazla bir şey vermemişsin ki böyle bir yolu seçmiş ama buradan aldatıldığın anlamı çıkartilmaz bir kere onu unut
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sen bir süre umursama. O işteyken sende mast yaprak kendini rahatlat. Bir süre böyle devam et bakalım tepkisi ne olacak. Eğer eskisi gibi hiç ilgilenmemem onu sana yönlendirmiyorsa ortada bir bit yeniği var demektir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Eşin fazla mesai falan mı yapıyor neden o kadar aşırı çalışıyor o kadar çok çalışsam bende eve gelir direk uyurum adam seni hangi ara aldatsın iş yerinde aldatma şansı varsa ayrı konu tabi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İnsan ne kadar yorgun olursa olsun o konuda istek olur ve yapar
O seni istemiyorsa bunun bir cok sebebi olabilir
Kaç yıldır evli olduğunuzdan cinsel soğumaya gay olmasına ya da başka kadın olmasına kadar
Öncelikle seni istemesini sağlamak için giyim saç bakım vs değişikliklere gidip sorunun sende olup olmadığına bakarsın
Zaten onunla birlikte olduğunda iktidarsızlık vb sorun olup olmadığını da anlarsin
Eğer sertleşme var ama sana bakmiyorsa asıl sorun orda
Konuşmayı denedinmi
Bu işlerin en büyük ve en kolay çözümü konusmakmis04 Yorumla- +1 yıl
yorgun olursa istekde olmaz
- +1 yıl
seninkide şahsi görüş oluyor
Ailesi seni kötülüyor olabilir mi? Ailesine bağlı bir erkek ailesinin söylediklerine kör kütük inanabiliyor. Kayınvalide faktörü çok önemli. Kayınvaliden ile aran nasıl? Araştırmanı öneririm. Aldatıyor olabilir fakat bunu burada öğrenemezsin. Biraz sinsi ol kızım. Fabrikada para ile güvenebileceğin birini tut, sana casusluk yapsın. Bu saflık ile herkes parmağında oynatır seni. Zeki olmak zorundasın. Ayrıca kendini neden beğenmiyorsun? Saçmalık. Kendine saygın yoksa kimsenin sana saygısı olmaz. Sev kendini senden değerli ne var? Başta karakterin, kalbin güzel. Eğer o kocan olcak bencil seni ihmal etmeye devam ederse de seni sevmeyen insanı hayatında tutma. Özsaygın olmalı. Ben sevdiğim insandan vazgeçtim bana hak ettiğim değeri vermediği için. Asla pişman olmadım. Dünyada ondan iyi milyonlarca erkek var. Sana erkek mi kalmadı?
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinin sözü onun için tek. Ve doldurduğunu düşünmüyor değilim. Ama sebep ne? Casus konusu için de diğer dediklerini düşündüm de değmez ki eğer siz konusu durum varsa 1 haftaya cikacak ortaya yarın ailemin yanına gidiyorum. Daha da ilgisizlesecek ve ben ipleri koparicam. Bana düğün bile yapmayan insana karsi benim doldurmam gerekirken... Allah a havale ediyorum. Ben sadece cok sevdim. Çok da şeyi kaybettirdi bu sevgi başta ailemin bana güvenini. Inancini. O yüzden Allah a havale ediyorum. Ve son cabamdir bu kitleye danıştım.
- +1 yıl
Eğer aldatıyor ise asla üzülmene gerek yok. Hatta sevinmelisin. Gerçek kişiliğini ortaya çıkarmış olacak. O şerefsizlikle zaten senin gibi her yönden güzel bir kadını hak etmiyor. Unutma o hıyardan başka iyi karaktere sahip, yakışıklı ve zekası ile cezbedici erkekler var dünyada. Onlar varken sen bu hıyara mı kaldın? Asla. Tek lafınla dünya kadar erkek kapına köle olur. Kendini sevmemen için bir neden yok. Bencil birini sevmen bir şeyi değiştirmeyecek. Bencil biri seni hak ediyor mu? Asla. Uçkuruna düşkün biri seni hak ediyor mu? Asla. Kendini değersiz görmeyi bırak senin gibi insan yok dünyada. Güzelsin eminim ki her yönden. İlgilisin, şevkatlisin, düşüncelisin, güzelsin, bakımlısın ve bu özelliklerin tam tersine ait adamın yaptıklarına üzülmek saçma olur. Unutma kapına kul köpek olacak erkek çok. Yeter ki sen iste. Diğer ilişkilerinde ağır ol, ağır ol ki bunun gibi hıyarlar sana zarar veremesin, senden asla faydalanmasın.
Ben hep şu kanıdayım. Tabi ki her zaman cinsellik olmaz. Ama nu konuda dahi uzak kalıyorsa net bir başkası vardır.
Kimde aynısını düşündüysem hep çıktı umarım sende yanılırım ama yorgun dahi olsa bir cift tatli sözle ya da birşeylerle halleder ortayı bulur. Yoksa yoktur.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu çözmelisiniz. Aksi halde siz şüphelerinizden doğan belirsizlik ve dürtülerinizden kaynaklanan istekle onu aldatma riski taşıyorsunuz. Size karşı ilgisini yeniden kurana kadar çabalayın ya da sebebini öğrenin. Uzadıkça siz ya kırılan ya da hata yapan taraf olacaksınız.
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten şu an dediginiz evre. Sorguluyorum. Sevgisinden şüphe eder oldum. Böyle olunca daha da hircinlasiyorum.
- +1 yıl
Bence konuşun, sizden sıkıldıysa, bir başkası varsa ya da başkası olması ihtimali varsa, ortada çocuk yokken sonlandırın. İleride bunun verdiği mecburiyet sizi mutsuz bir evliliğe sürükleyebilir. Daha önünüzde uzun yıllar var.
Soran+1 yılYok diyor. Ama yalan söyleme potansiyeli yüksek biri. Hos bu konuda yalan söylese bile beni hayatında tutmak için sebep yok.
- +1 yıl
Son bir soru soracağım. Sonrasında tavsiye vermeyi sonlandırıyorum. Sizi ona bağlayan şey evliliğin kendisi mi, yoksa ona olan sevginiz mi? Evlilikse, ayrılın yoksa ileride daha çok üzüleceksiniz. Sevginizse onun içindeki sevgiyi alevlendirin. Yoksa yine üzüleceksiniz.
Soran+1 yılSevgim. Evlilik benim için bağlayan bir unsur ya da koruyucu bir unsur değil. Hiç çıkaramıyorum aklından en kızgın animda bile onu sevecek bi cümlesi biseyi geliyor aklıma.
- +1 yıl
O zaman çözümü biliyorsun. Sevgin için elinden geleni yap. Çözüm olmadığını düşündüğün yerde de ilişkiyi sonlardır. Tüm ömrünü bunu çözmek için adayamazsın.
Soran+1 yılTesekkur ederim vaktinizi ayırdığınız icin
Abi işi çok zormuş ya. Gelir gelmez uyusa bile adam 8 saat uyumuş olacak ve işi için uykusunu alabilmiş olması lazım. Tatili falan yok mu abi ya da daha az çalıştığı bir gün? Ben olsam kıyamazdım lan uyusun yazık ya
20 YorumlaTuhaf. Eskiden böyle değildi diyorsun. Son zamanlarda böyle davranması düşündürücü. Fakat ihanet ediyor diye de düşünme. Belki de evliliğinizle ilgili başka sıkıntıları vardır. Fırsat yaratıp konuşmaya çalış. Derdi neymiş öğren.
10 Yorumla
+1 yılAkşam 10-11’e kadar çalışıyorsa “gerçekten” yorgun olması normal. Başka yere gidip çalışıyorum diye seni kandırıyorsa sıkıntı büyük. Ondan emin olman lazım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bahanesi çok ayıp yapiyor. Hele böyle seven bir eşi var iken. Kendi bilir çok arar. Siz üzülmeyin lütfen. Eninde sonuda size gelecek. Aklı karışık gibi biri de olabilir.
00 YorumlaAdam hamal gibi çalışıyor arkadaşlarına karşı ölü tavuk gibi olsa ayıp kaçar yirgunsan masaj yapim de biraz ilgilen kocanla bak o an sana yorgunum diyomu bakim
00 YorumlaDurumu hemen aldatmaya getirme arkadas ortamind kizlar var mı yoksa full erkekmi bide söylediğin saat araliğinda calistiğina eminmisin seni kandiriyo olabilirmi eger hicbiri deilse o kadar calismis iliskinin basindaki heycan olmamasi ve yorgun olmasi cok normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende bir değişiklik var mı? Kilo alma, hamile kalma, doğum yapma gibi gibi. Ne kadarlık bu evlilik. Ben de evliyim ve karısını istemeyen erkekleri anlamak cidden zor
00 Yorumla
+1 yılHicbir sey ilk zamanlarda ki gibi olmaz 😄gittikce istek azalir ve doyum noktasina ulaşir. Aldattigini duaunmuyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılBugün erken geldi. 1 saat kadar kayboldu arkadaşının kapısının kilidi kırılmış. Mesela yarın ben ailemin yanına gidiyorum bu son gecemiz. Ben mi çok hassas davranıyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Haftada kac kez oluyor
Soran+1 yılSaymadım ama gece uyurken sabah uyanınca eğer gün müsaitse. Arada 1 er gün oynayacak şekilde. Mesela 2 gecedir bisey yok. Sabah zaten yok
- +1 yıl
Hm bilmiyorum. Esini tanimadigim icin tam olarak bi sey diyemem. Oynaklik var mi? Cok hareketli biri mu yoksa hantal agır biri mi
Soran+1 yılIşine gelince çok aktif birisi.
- +1 yıl
En son ne zaman iliskiye girdiniz? Kac gun oldu ki
Soran+1 yılBununla 2. gece
- +1 yıl
Yine de çok uzun sayilmaz.
Soran+1 yılNormal o zaman yeni evliler için. Ya zaten her an olsun demiyorum ha isterdim ama yeter artık demeyi yok anlıyorum ama değişik şeyler dönüyor gjbi
- +1 yıl
Her gun rapor hazirlarsin😄hatta benden fikir almak istersen ekle devamini konusuruz
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar da çok ağır işte çalışsa yine de eşini ihmal etmemesi lazım. Bu şekilde aranıza soğukluk girer sonra ileri zamanlarda.
06 Yorumla
Soran+1 yılVe daha 1 yıl olmamışken..
- +1 yıl
Üzücü bir durum. Karşılıklı kalp kırmadan konuşmanız lazım bunları. Üstelik evleneli 1 yıl dahi dolmamış. Bence hatasını anlaması açısından ona 1 - 2 hafta cinsel perhiz yaptırın. Ona hayır diyerek. 2 hafta sonra anlar hatasını zaten.
Soran+1 yılYarından itibaren istediği kadar cinsel perhizde. Ben tarafından. Başkasıyla bilemem.
- +1 yıl
Kısa sürede anlar hatasını hiç merak etmeyin. 👍
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışınız icin
- +1 yıl
Rica ederim. Üzmeyin lütfen kendinizi. Hatasını anlar ve çözülür bu durum. 👍
+1 yıladam 15 saat ağır işte çalışıyor sen de poponu büyüt evde sonra aldatılıyor muyum de ya adam yorgunum diyormuş işte el insaf
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılKadının isteyip erkeğin istemedigi durumda pek rastlanmaz. Kimse çekici ve sexy bir hatuna hayır diyemez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılAldatıyor gibi gelmedi ama bi soğuma söz konusu gibi
20 Yorumla
+1 yılDoymuştur sana demek ki. Bazı şeyler özletilmeli bırak kendi gelsin o zaman daha iyi olur üzücü bir durum özellikle kadın için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyden mana çıkarmayın sabahtan gece 11 e kadar çalışıyorsa yorgundur yani. Biraz empati yapın
08 Yorumla
Soran+1 yılBu durum yeni olan bisey. Empati kuruyorum merak etme aynı işi birlikte yaptık zamanında ve böyle değildi. Beni kuskulandiran şey de bu.
- +1 yıl
Biraz zamana bırak düzelir
Soran+1 yılBen onu kendiyle bırakıyorum. Sıkılması yerine özlemesi gerek ama insan görmek istediğini görüp duymak istediğini duyuyor galiba. En azından benim yaptığım bu
- +1 yıl
Olabilir. Ama eğer kafanda bir soru işareti varsa bunu eşinle konuşmaktan çekinme
Soran+1 yılBoş yapma saçmalama. Klasik laflar bunları diyosa zaten sjjsj dalga geçiyorum ama çok emek verdim. Çok insan karşıma aldım ve onunla yürüyorum ya da yürümeye çalışıyorum diyelim. Zoruma gidiyor. Biter hayat devam eder ama ya yaptiklarim.
- +1 yıl
Duruma bakılırsa iş ciddi. Umarım düzelir. Ama çok karamsar olma yine de
Soran+1 yılYani yari yarıya diyosunuz
- +1 yıl
Oran veremem. Siz eşinizi daha iyi tanırsınız
+1 yıl6-10 ne yaa hayvan muamaelesi resmen aldigi maas ne kdr?
10 Yorumla
+1 yılŞimdi arkadaşları ile buluşmasa tama diyeceğim ama onlara zaman ayırıp sana ayırmaması çok garip
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabahtan akşama kadar çalışıyor diyorsun ne bekliyosun insan yorgun olur tabi gir sende işe çalış evde koca bekleyeceğine
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Farklı yollar dene bir sürü şey var. Geri kazanılabilir
00 YorumlaEşine al karşına konuş beni aldattiğini düşüyorum de burdakilerin sana faydasi olmaz müneccim diyiliz sakin aldatma adamı evlilerin zinası çok günah ebedi cehenneme gidersin
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yani aldatiliyor da olabilirsin veya gerçekten yorgundur da
00 Yorumla
+1 yılaldatma ya da senden soğuma muhtemel çünkü erkek yorgun olsada belli bir süre sonra kendini duruduramaz
10 Yorumla
+1 yılBelki sorunları vardır dicem ama sanmıyorum sorunların bile üzerinden cinsellikle gelinir gibi bi algı varken aldatıyor olma olasılığı yüksek gibi :/
21 Yorumla
Soran+1 yılHepimizin var... Ama buna engel değil ki. Bilâkis o bütün her şeyden soyutlayan aramızdaki en özel şey. Ya da seydi.. bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılmasan da artık eskisi gibi olmadığı, farklı davranıp ikiyüzlülük yaptığı belli. Açık açık konuşmaktan başka yolun yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın.. Konuşmak istersen profilim açık.. Yardımcı olmaya çalışacağım gerçekten..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim işim de ağır ama aşırı yorgun olsam bile ilişkiye girdiğimde tüm yorgunluğum gidiyor benden
010 Yorumla
Soran+1 yılOf...
Cevap sahibi+1 yılHatta daha fazla canım ilişki çekiyor ama idare ediyorum
Cevap sahibi+1 yılSen onun yemeğine azdırıcı atsana
Soran+1 yılBiz de birden sonrası yok 2 diye yalvarıyorum. Ama yok
Cevap sahibi+1 yılBence sen onu biraz kudurt fantazi takıl biraz biz 3 saat boyunca yapıyoruz 4 defa oluyor yani
Cevap sahibi+1 yılSevişmeyi uzun tut
Soran+1 yılOnunda 2 saati olmuş. 7 kez. 7. Benle 1. Sadece 1. Ortam pek müsait değil kendi evimiz değil çok ambiyans yaratamıyorum ama her konuya açığım.. istiyorum diyorum yani üstüne çıkıyorum uyanmıyor
Cevap sahibi+1 yılValla köye bile giderken gavur babam suyumu çıkartıyor yatma tahtaları olur ya yazın orda bile rahat 3 atıyorum
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana geçer
+1 yılNefe bir bilemiyorum hic evlenmedim bekarım bulundurdukları bilemem ancak en önemli yapman gereken karşını alıp konuşmak hala ilgisiz se yapacak bisey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum. Çok yorgunum dedi. Sanki uyuyor numarası da yaptı.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet aldatıyor olabilir seni
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Ama takma bunu kafana en fazla boşanırsın kendini yıpratma
Soran+1 yılOyuncak gibi bisey. Hiç böyle düşünmemiştim bu kararı varırken
- +1 yıl
İyide sen önce kendini seviceksin kendine değer vericeksin ona değil
Soran+1 yılKendimi hiç sevmiyorum
- +1 yıl
Sevmen gerekiyo ama yapma
Evli değilim ama bende öyle bir işte çalışıyordum ve ölü gibi oluyordum yani sen haklısın tabiki ama bence işini değiştirsin aksi takdirde sende Allah korusun gözün dışarı kayar
10 Yorumla
+1 yılüzgünüm ama çok büyük ihtimalle seni beğenmediği için aldatıyordur sen ona sorduğunda da vicdan azabı çekmemek için uyuyor numarası yapıyor veya yorgunum diyordur
10 YorumlaBelki de arkadaş ortamın da daha çok eğleniyordur bu yüzden yorgunluğunu unutuyordur insan sıkıldığı ortamlarda bahane olarak yorgunum der.
20 YorumlaYorgun olunca insanın hiçbir şey yapadı gelmiyor ama izin günlerinde de aynıysa artık o ilişkinin heyecanı kalmamaış demektir.
10 YorumlaKaç yıllık evlisiniz
Ne iş yapıyor öyle o kadar uzun zaman00 Yorumla
+1 yıldirek aldatıyor diye düşünme derdin neyse anlat ama eskiden böyle değişmişse iliskinizden sıkıldığı çok belli çek bir kenara konuş bence
00 YorumlaZaman vermek lazım çok uzun calisiyor adam pert olur resmen. İznli olduğu günde seninle vakit geçirecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncelikle şunu söyleyeyim böyle bi çalışma saati hiç duymadım ve ben kendimden biliyorum net aldatılıyorsun bunu zaten hissetmişsin ki yazmışsın biraz gözünü aç yakalarsın
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
+1 yılYoruluyordur Fabrikada Kullandığı Araç kamyon kullanıyormu
00 Yorumlaonun da istemesi için bir şeyler yaptın mı ya da vakit geçirmek istemesini sağlayacak seyler
00 YorumlaGarip kadın dışarda full geysa olur evde kocaya hersey seksmi seks srvmm Bn ayakları yapar
00 YorumlaAldatıyor olabilir ama yorunda güzel güzel konuş sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılAnlayabilirsin kolayca 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamam. Onun özel hayatını ihlal etmek istemiyorum dostla medya kullanmıyor telefonu da aynı şekilde. Zaten alıp kurcalamak da istemem
- +1 yıl
Ona gerek yok b kaç şey denicdn sorcsn sonra anlicsn👍
Soran+1 yılMesela?
+1 yılSonra senin ilgin başkalarına kayıyor falan. 😀
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır kaymıyor. Olmadığı hicbir zaman kaymadigi gibi.
- +1 yıl
Eşin bu şekilde ilgisiz devam edince görürüz. Ne zamandır evlisiniz? Ona çekici gelmiyor olabilir misin?
Soran+1 yılBaşkasının kollarında gördüğümde bisey değişmedi çok değil 1 sene önce. Ondan emin konuşuyorum.
- +1 yıl
Bir kere aldatmış ve kaybetmemiş insan bunu eninde sonunda tekrarlar. O başkalarıyla gönül eğlendirirken sen de otur neden böyle diye düşün.
Soran+1 yılBenim olmadigim bir dönemdi evli değildik. Ara verdik daha doğrusu verdi ve bekle eskiden sevdiğim adam olarak gelicem dedi. Geldi. Öperken onunla nasıl öpüştüğünü düşünerek öpüyorum. Onun benden daha iyi olma ihtimalini düşünerek her seferinde onun oluyorum. Tüm bunlara rağmen ondan kaçmıyorum. Aramızdan hiç çıkmayacak bir anı verdi bana. Kendimle o kızı kıyaslamak... o kızın da eşim gibi pek çoğunu elden geçirdiğini bile bile. Ben de işte. Erken ölücem.
- +1 yıl
Ortalık k. şar doluyken senin gibi hayatını eşine adayan insanlar yaşıyor bu söylediklerini. Sonra da adaletten bahsediliyor. Üzücü.. Çok üzücü..
Soran+1 yılAh.. kasar. Kraliçesi. seks istiyorum diye gezen tipin teki önüne geleni alan bi tıp. Hayatımı mahvettiler
- +1 yıl
Tamam bunları yaşadın, üstelik bahsettiğin karakterde birisiyle kendini kıyaslar halde geldin. Belli, mutsuzsun da. Bunlara rağmen eşinden nasıl soğumuyorsun?
Soran+1 yılÇünkü ilk gördüğüm anı unutamıyorum. Elimi tutarken izin istediğini. Onu öptüğümde utanisini. Diğerleri gibi değildi. Eskiden
Soran+1 yılŞey. Nefret de ask gibi. Ikisi de çok güçlü. Ikisi de yakıyor içimi. Ve ikisi de bitmiyor.
- +1 yıl
İnsanlar değişir. Bunu bizzat yaşayarak görüyorsun. Sevişirken karşındaki insanın aldığı zevkle birlikte zevk alacakken sen acabalarla boğuşuyorsun. Sana bunları düşündüren/hissettiren kişiyle elini tutarken izin isteyen kişi aynı mı?
Soran+1 yılArtık değil. Ve ben neyin savaşını verdigimi bilmiyorum
- +1 yıl
İşte sorgulamanı istediğim şey de bu. Neyin savaşını kim için veriyorsun? Mutlu değilsin ve mutlu olmadığın gibi kendini sorgular hale gelmişsin. Cinsel anlamda tatmin olup olmadığını hiç sormuyorum bile, gerçek bir orgazm yaşadığını bile sanmıyorum. Geleceği var mı bu ilişkinin? Çocuk sahibi olduğunu düşünebiliyor musun?
Soran+1 yılBilmiyorum. Hiç oldum mu olmadım mi bilmiyorum.
Soran+1 yılIşte bunları birleştirdim ve ben çok kıskanç ve kavgacı birisi olduğumdan geleceğimizi görmüyor ve yürütemiyormuş. Çocuk olmadan bosanalim dedi tartışırken. Bingo !
- +1 yıl
Ciddi misin? Nasıl bilmiyorsun? Bence bunlar sorduğun sorudakilerden daha önemli şeyler. Yaptığın şey kıskançlık değil. Ne yapmanı bekliyordu kavga etmek yerine? Mantıklı olanı söylemiş. O ne yaparsa yapsın aklındaki soru işaretlerini gideremeyecek ve en mutlu anında bile tokat gibi suratına inecek o kuşkular.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞüpheleniyorsan eğer araştırmanı öneriyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSuda yürüyor. Malesef sosyal medyası yok burdan öğrenemem. Ama çalıştığı yerde bisey var. Bi his bu. Hiç de yaniltmayan. Umarım bu sefer yanılırım
- +1 yıl
Umarım yanılırsın 🙏
Erkek cinselliğin tadını alınca bırakamazz...
09 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Soran+1 yılFabrikada. Olur mu diyosun
Soran+1 yılIhtiyaç değil. Bu sadece ona duyduğum bisey. Yani o yokken cinsellik yoktu. Özlüyorum sadece. Belki de beni unutmasın diye bu yolu kullanıyorum ne bileyim
Soran+1 yılEtik degil
Soran+1 yılTek eşliliği savunuyorum :)
+1 yılAldatıyor ama boşver sen karışma.
01 Yorumla
Soran+1 yıl...
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kısasa kısas sen de onu aldat kfkfkf
04 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil be
Soran+1 yılBunu yapacak bi karaktere sahip değilim
+1 yılNe kadarlık evlisiniz
019 Yorumla
Soran+1 yıl7 ay
- +1 yıl
Yok artık 7 ayda bu duruma nasıl gelir ya
Soran+1 yılIşte :(
- +1 yıl
Hiç telefonda filan yakaladın mı sürekli konuştuğu var mı
Soran+1 yılHayır. Sosyal medya kullanmıyo. Ama işte iş ortamını bilmiyorum. Az çok tahmin ediyorum ama..
- +1 yıl
Fabrika da filan mı çalışıyor
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hımm kadınlar varsa fabrikalarda çok dönüyor öyle şeyler ya günde 8 10 saat orada sonuçta
Soran+1 yılVar. Ulan be. Yapılır mı bana :(
- +1 yıl
Belki de tatmin olmuyordur siz yaptığınız da ya
- +1 yıl
Tqp göndrr misn
Soran+1 yılBeni o durduyor sakin olmam konusunda ama bilmiyorum
- +1 yıl
Fiziğini mi beğenmiyor acaba ya çok saçma bir şey var anlamadım
Soran+1 yılMinyon tipliyim. Sarisin kumral arasi. Esek gozluyum. Bakimliyim. Eglenceliyim. Sikici bir tip degilim. Ev islerimi bitirip gelecegi saate yakin hazirlanip bekliyorum cok yorgun da olsam. Evire çevire her şey olur. Açık açık sordum ya hepsine yok dedi. Öyle düşünme falan ama içimi giciklandiran bi his var.
- +1 yıl
O zaman kesin var başkası
Soran+1 yılKeşke kendisi söylese.
- +1 yıl
İlla çıkar peşine düşersen ya telefona gizli program filan kur
Soran+1 yılYorgunum. Olacağına varacak. Bunun için cabalamiycam. Son çabamı burda bunu sormak için gosteriyorum. Ve kalbimde kötülük yok kendime haksızlık yapıldığını düşündüğümden araştırıyorum.
- +1 yıl
O zaman direk sormak lazım belki e blöf yap daha 7. ay böyle olur mu ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlışlıkla mı evlenmiş senle
40 Yorumla
+1 yıl16 saat çalışan biri hangi ara aldatabilir ki
00 YorumlaSebebini araştır derim
00 Yorumla
+1 yılEnerjisini arkadaşlarıyla bitiriyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılneden onunla konuşmuyorsun onu uyar
00 Yorumla
+1 yılAldatılma değilde sıkılmış olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılFabrikada kadın var mı bacım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylüyor öyle çalışma ortamı olur mu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyordur. Arkadaşlarını iyi araştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşları ile ne yapıyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılOyun. :/
Cevap sahibi+1 yılO kadar çalışıp nasıl oyuna vakit bulabiliyor merak ettim sabah 6 akşam 10 çok ciddi bi vakit
Soran+1 yılEvet ve onlara ayıracak hem vakti hem enerjisi var. Ama bana yok.
Cevap sahibi+1 yılÇok ciddi bi düşüncesi yok sanırım ilgiyi kesmelisin
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim arkadaşları ile birlikteyken çok iyi fakat benimleyken hep yorgun. Acaba aldatılıyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler