20 yaşındayım, babam küçüklüğümden beri alttan alttan laf ediyordu yani söyle açık giyinmek konusunda çok açık giyinme erkeklerle konuşursan bacaklarını kırarım makyaj yapma doğal güzelliğini kaybedersin saçını boyama saçım belime geliyor mesela kalcama geldiği için bel hizasında kestim 2/3 hafta sonra çok az yani o kadar da değil uçları kırıktı rahatsız oluyordum kesmek istedim babam da kestigim için "baban mı öldü saçlarını kesiyorsun" dedi ,, ondan öncesinde de sadece ama sadece rimel sürdüğüm için laf yedim kardeşime diyor "ablan gidip gözünü boyamış tipsiz olmuş gibisinden şeyler sırf ben makyaj yapmayayım diye diyor. çok üzülüyorum. beni sevdiğini söylüyor tamam bende biliyorum ama uzuyor bunlar beni ister istemez. anne baba arasında da çok kavgalar oluyor küçüklüğümden beri hep onların kavgası elde bıçaklar tehditler kimseye zarar gelmedi tabi ama öyle görmek bile psikolojimi bozdu, kavgalarini ayırmak için annemi susturmaya çalışırken sen karışma diyerek tokat attığını hatırlıyorum çok eski bunlar tabi ama yine de unutamıyorum birde annem diyor ben seni hiç dövdüm mü ben seni dövmem kıyamam.. kavgalarina karışmasam biliyorum ki birşey olacak birine. karışsam suçlu oluyorum. aşırı utangaç ve özgüvensiz biriyim sanırım bu ailemden kaynaklanıyor ne yapacagimi bilemedim. işe girip çalışmak çok istiyorum ama annem izin vermiyor önceleri dışarısı tehlikeli başına birşey gelir diyip izin vermiyor. bir de şu var hani diyorum ya babam bana diyor "erkeklerle konuşma gezme bacaklarını kırarım görürsem " böyle diyor iyi hoş ama kendisi ben 19 yaşındayken bana birini buldu o kişi 27 yaşındaydı ben sırf babamla aram bozulmasın diye kabul ettim tanışmayı sırf onlar beni azarlamasın laf söylemesin aramız bozulmasın diye. benim sevdiğim biri olduğu zaman neden böyle düşünmüyor peki neden bacak kırmak neden ya?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ohaa Küçücük yaşta sana kocaman birinimi buldu baban yuh bu nasıl baba
Noldu o adamla konuştunmu
maalesef öyle ama benim sevdiğim kişiyi asla istemez
Peki o adamla konuşuyor musun
hayır
çok iyi biriydi o kişi ama ben sevmedigim kişiyle evlenemem sırf iyi biri diye.
Sevdiğin biri var mı peki
Şu an okuyormusun
hoşlandığım biri var şu an, liseyi açıktan okuyorum dondurmust7m bir sure
aslında çok çok uzun yazmıştım okul hayatımı vs ama burası bu kadar yazıyı kabul etti..
Anladım peki sen köydemi yaşıyorsun
hayır ne köyü
Nerde yaşıyorsun peki
Üzücü. Sonra neden kadınlar erkeklere güvenemiyor. Cocukluklarindaki ilk aşkları babalarına baksınlar
☹ne yapacagimi bilmiyorum
Hangi şehirlisiniz? O evden kurtulma sansın ne olmalı?
tekirdağ, iş olabilir ise gittigim zaman kurtulabilirim diye düşünüyorum
Ama yine ayni yere döneceksin :/ üzücü bir durum, Çorlu bende
başka ne yapabilirim nereye gidebilirim
Dertleşmek
İstersen bejlerim
teşekkür ederim
teşekkür ederim ama mesaj atılmıyor size ya xper az diyo
Ailen gereksiz kısıtlıyor. Duzeltemezsin ancak kendin ekonomik anlamda özgür olursam bu mumkun
çalışmama izin vermiyor annem bir keresinde ise başladım zar zor izin verdi ve onda da "sen erkek için gidiyorsun " dedi bana asla güvenmiyorlar kötü birseyim de görmediler birşey yapmadığım halde bütün bunlar
1 hafta calisabildim sonra babam çıkmamı istedi işten çıktım ilk ve son işimdi
Yani böyle ancak senin psikolojini bozarlar baya sığ düşünüyorlar demek ki. Bu şekilde sadece huzursuzluk çıkar kocaman kızsın artık kendi kararlarına saygı duymak zorundalar..
Ailen haklı bence senin sorunların şahsi doktora gitmelisin.
ailem mi haklı kısıtlamaları çok mu normal yani
Aile yapını ve karakterini inceleyelim mi