Yok düşündüm inan o gece ilk yapınca arkadan da olsa benim olduğumu hissettim onun eğitimi yüzünden ayrıldık ama bazen onun bel umduğu şehre ya da o bana gelir ikimizinde sevgilisi olsada o zevki almak için yatmaya devam ettik
Öyle bir şeyi teklif edecek biriyle olmazdım zaten. Hadi karakterini başta çok iyi bilmiyorum değil bunu yaptıktan sonra soğumayı teklif edince soğurdum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Isterım de yokki kime sarilcaz😃
Bisi olur diye korkmazsin yanii
Neden korkayimki kendini bildikten sonra😃
isterim hocam ama güvenebilir miyim bilmiyorum.
Erkege nolck ki
erkeğin namusu yok mu
Yok:)
Normal bi durum ama sonuncu yattığımızda kalçalarına sürtünme den ikimizde kendimizi tutamadık
Şu an hala sevgilin mi
Değil ama ayrılsalta o günden beri tenha uygun bi yerlere gidip hatta bazen ayak üstü sıyırıp arkadan yapmadan duramıyoruz ikimizde
Sen ciddi dusunmedin sanirim o kisiyle
Yok düşündüm inan o gece ilk yapınca arkadan da olsa benim olduğumu hissettim onun eğitimi yüzünden ayrıldık ama bazen onun bel umduğu şehre ya da o bana gelir ikimizinde sevgilisi olsada o zevki almak için yatmaya devam ettik
Güvenemezdim. O yüzden istemem 😒
Nqpck ki sana:)
Ailemin yüzüne bakamayacagım şeyler yapabilir 😆
Yok artik:)
Öyle bir şeyi teklif edecek biriyle olmazdım zaten. Hadi karakterini başta çok iyi bilmiyorum değil bunu yaptıktan sonra soğumayı teklif edince soğurdum
Bence normal bir durum çünkü yani ona güveniyorsan sana dokunmayacağını biliyorsan sarılıp uyumak isterim o istersede uyumakla kalmam fjdjfhhff
İsterimmmmm😍😍
Bisi olur diye korkmazsin yaniii
Sarılıcaz ne var bunda sarılırım.
Sonrasinda sogur musun ondan
ne saçma soru kim istemez
Istersiniz de ciddi gorur musunuz sonrasinda sogur musun
hayır
Hangisine hayir dedin. iki soru sordum
yapsak bile görüşürüm normal birşey yani bir kız benle yattı diye ayrılmam
Ne bilim erkek hevesini alir birakir gbi geldi ve ozellkle kiz icin ilkse bu durum
erkeğine göre değişir
Kısa süreli ilişkiyse uyumam
Niye güvenmeyeyim bıçaklayacak sanki
İsterim ama yeri geldiği zaman. Hoşuma da giderdi.
KS soruyu kaldırır mısın rica ediyorummm
Güvendiğim birisiyse bence sorun olmaz
Uyurdum
Hayir
İstemem
Olmaz raconu bozar
Üff ne sıkıcısın