"Seninle ölüme bile giderim, senin için ölürüm, sana deli gibi aşığım, seni her zaman severim, senden asla vazgeçmem..." falan filan bu cümleler bana hiç samimi gelmiyor. Hep buna benzer şeyler söyleyenlerden en büyük zararı görmedik mi zaten? Şahsen ben birini senelerce sevmişim, arkadaş kalmaya bile razı olmuşum, asla yüzüne karşı böyle kesin konuşmadım. Kimsenin aşkını da kendi aşkımdan üstün görmezdim üstelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
"Seninle ölüme bile giderim" diyen bir kişi sizce ne kadar samimidir?
Ne de çok duydum bu sözleri zamanında. "Seni aldatmayacağıma inan, ben diğerleri gibi değilim, her daim iyiliğini isterim, tek gayem geçmişi unutup seninle mutlu olabilmek, dinlediğim her şarkıda sen varsın, tek niyetim sabah olduğunda senden bir günaydın mesajı alabilmek" Kaç kişiden duyduğumu sayamam bile bunları, nedense her defasında da en büyük tahribatı kendilerinden gördüm. İnanmak istemezsin, duygularına engel olursun; "geçmişi bu kez düşünme, belki de doğru insan kendisidir, şans tanı" diyerek, geçici olarak kandırırsın kendini. Her daim de dersin ki "asla yabancılaşma". "Asla yabancı biri olma bana karşı". Beklentin yoktur, fakat "keşke" dersin bu süreç boyunca. Elle tutulur şeyler gerekli bana artık. Görebileyim, hissedebileyim, inanabilsin zihnim, ortak olabilsin tecrübelerim. Lafta kalmamalı hiçbir detay, küle dönüşmüş kalbimi yeniden inşa edebilsin bu insan. Bulabilir misin dersen de kesinlikle hayır. Mümkün değil artık.
Öncelikle parayla düzen kurdurcaksin seni ve sevgilini gezerken yakalicaklar triskadan göturcekler sizi bi depo tarzı mekana adam eline jilet alçak azcık acıya direne biliyorsan Bi defa kesivercek maksat inandırıcılık olsun tabi sevgilin bu durumu gorcek hatta ihanet edip etmicegini anlamak için de adam kıza teklifte bulunacak canını yakmicaz gel benimle yat falan eğer kız kabul etmezse adam eline bir silah alçak kızın kafaya mermisiz ses olcak şekilde sıkcak falan iste eğer kız bu aşamalardan geçerse kız samimidir
Tam bana göre bir soru sormuşsun tebrik ediyorum.. Bu tarz düşünce ve söylemler de bulunan insanlara resmen gıcık oluyorum.. Ölmeyi bayılmak sanıyorlar.. Bu tarz insanlara Ziyaaaaaaa diyorum ben.. Birini insan gibi sevebiliyor musun, yanında ne kadar olabiliyorsun, kötü gün dostu musun, diline eline beline ne kadar hakimsin, her koşulda yanlış bir şey bile yapmış olsa onaylamasan bile varlığını hissettirebiliyor musun... Bana bundan haber versin.. Yoksa öyle vay efendim ben sana ölürüm ben senin için şunu yaparım bunu yaparım gibi toplara girmesin kimse.. Samimi olsun herkes. Ya beylik laflar edip boş konuşup boş yaşıyoruz ya da sallamıyoruz, ıkisinin ortasını bi tutturamadık.. Keyifli günler..
Seven erkeğin bakışlarından Tavırlarından Anlarsın Zaten Seninle Herşeyi Yapacağını Kanıtlar elini tutuşundan gözüne bakışından beline sarılışından seni incitecek diye korkar
Kişiden kişiye değişen bir şey bazıları içinden gelerek söyler bazıları ise sadece söylemek için söyler önemli olan ne kadar içten ve samimi söylediğini anlayabilmektir.
Gerçekten öyle olan var ama kestirmek zor çünkü çoğu kişi bunları o anki hevesiyle söylüyor öyle sanıyor kendide bazılarıda tavlamak için söylüyor bilemiyorsumki ama bana biri böyle gelse ömür boyu bırakmam
Ne güzel demiş Özdemir Asaf, ölünceye kadar seni bekleyecekmiş sersem. Ben seni beklerken ölmem ki beklersem. Önemli olan sözler değil ne hissettirdiğidir samimiyeti sözlerinden değil davranışlarıyla bakışlarıyla anlarsın zaten deler geçer😌
%100 yalan samimiyetsiz cümleler bence seven illaki sevdiğini söyleyecek ama bazı işler laf da değil icraat de ortaya çıkar ve o laflara güvenip hareket etmek ahmaklık bence