Normal konuşuyoruz ama ben ne olursa olsun güvenmiyorum kesin başka kızlara da yazıyor falan ki yazıyorsunuz biliyorum bunu bile bile nasıl konuşuyorsunuz Kızlar ben mi abartıyorum?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bunu sadece erkekler yapmıyor dostum ruhu kaşar olan her insan yapar o yüzden bu kadar rollenmemelisin :)
Akışına bırak diyorsun
Aynenn rahatke keyfine bak takıl sıkılırsan konuşmak istemiyorum dersin bu tarz şeyler kızlar için daha basit zaten
Bile bile yazan kızlar yok mu? Yazan erkek olduğu gibi yazan kız da var. Sadece karşıya duyulan güvenle alakalı bir durum.
Yazan kız var mi ya
Olmaması doğanın kanununa aykırı. :) Var olmaz olur mu
Olmaz. Yanindaki adama bile güven olmazken sosyal medyadan tanımak cidden zor
Abla reelde de görüp ekleyen oldu mesela bi bakıyorsun bir sürü kız yine aynı hesap oluyor yani
Iste kimseye güvenilmiyor
En iyi erkek ölü erkek felsefesine geçin
Hajajaja abla napıcaz cidden şaşırdım bende
Gözlemle düzgün insanları sonra kendin elde etmek için uğraş. En iyisi bu sanirim
Çünkü genelde uyanık kizlar oyle yapıyor
Öyle mi diyorsun 😀biri var ama 3 yaş küçük benden biri daha var o da 2 yaş küçük beğendiğim erkekler hep küçük yani bilemiyorum
Bir sey olmaz. Sen gözlemle sonra adım atarsin. En iyisi boylesi
olayı çözmüşsün şimdi bunu buradaki diğer kadınlara anlatın lütfen
😂😂 güvenmeli miyim güvenmemeli miyim kuruyorum kafamda ya sorunsuz gitse bile kesin birileri var diyorum
Güvenme hanımefendi ☺️Net...
Reeldekilere de güvenmiyorum yakın zamanda aynı ortamda bulunduğum biri ekledi onun da hesabında bi sürü kız kimi bulursa yürüyorlar işte fark görmüyorum
Hepsi için demiyorum bak ama geneli böyle hanımefendi , senle konuşup sana Ümit verirken bile bir başkasına Ümit verme derdindeler çünkü zihinlerinde tek birşey var o da testosteron , peki bunu yapanın empati yeteneği var mı , hayır çünkü olsa onunda bir anasının bacısının olduğunu düşünürdü... temkinli olmak her zaman kazandırır hanımefendi 😉
Yanlış bi cümlesi olmadı kesinlikle önyargılı yaklaşmak istemiyorum ama şüphe bi kurt gibi kemiriyor ister istemez sadece ben miyim başkası var mi merak ediyorum aman olmazsa istemiyorum der engellerim napim artık😅
☺️☺️ipler elinde olsun yeter , gayet mantıklı birisin , o sana ne derse onu uygula ve ona göre hareket et 😉
Mantıklı miyim teşekkürler 😀 hayırlısı bakalım 🌸🤗
Rica ederim , hakkınızda hayırlısı ☺️
Şeeymi dostum yani yazmayan mı yazan yazan😜 kimin eli kimin cebinde belli değil
Dimi abi nasıl güven duyabiliriz duymalı mıyız ya da
Ya ne güvenmesi zaten bu devirde bu aşk evlilik filan hikaye bak adliyeler boşanma davalarıyla dolup taşıyor onlar da biz zaman önce sana çok güveniyorum seviyorum aşığım ölüp bitiyorum diyenlerdi sonuç 3 5 ay sonra boşanma😎
Doğru diyorsun ama yalnız ömür geçmez
Yok yok öyle Bi geciyo ki kafa rahat dert yok sıkıntı yok huzur var keyif var😉
Güvenilmeyecek bi şey yapmadıysa kuruntu yapma kendine de çocuğa da yazık etme
Hayır gayet düzgün konuşuyo ama kafamda kuruyorum kesin bi sürü kıza yazıyor falan filan 😂
Bir sürü kızla konuşsa senle konuşamaz zaten anlarsın biriyle konuştuğunu, ve sor güzelce bu kuruntundan bahset ona güzelce açıklar sana
Henüz flört vs yok aramızda sormaya hakkım yok bilmiyorum hayırlısı artık ama şöyle söylim reel sosyal medya hiçbir fark yok reelde de görüyor ekliyor bakıyorsun hesabında bi sürü kız aynı yola çıkıyor
Sosyal medyada kimseye güvenme
Güvenmiyorum abla ama reeldekilerde aynı bok görüyor ekliyor bakıyorsun bi sürü kız var hesabında aynı şey yani
O zaman işin zor kimin zor değil ki herşey zor karar
Güvenmek hayatının hatası olur. Asla güvenme
Kadınlar da başka erkeklerle yazışıyor sonuçta
Hislerine güven doğru diyolar
Olmaz 🤦🏼
Reelde de öyle aynı ortamda bulunuyorsun ekliyor çocuk bakıyorsun bi sürü kız aynı yola çıkıyor
En azından suratından hareketlerinde anlaşılabilir bazen
Olmaz
Amacı başka olabilir
Bilemiyorum artık
Hemen vermeyi düşünmüyorsun umarım
Ne vermesi ya saçmalama öyle biri değil ama kafamda kuruyorum
Acaba yapar mı diye mi kuruyorsun
Ne yapar mi
Senle ya da başkasıyla işte konusu açıldı mı ya da niyeti öyle mi
Hayır öyle bi konu geçmedi normal konuşuyoruz
Hım peki seviyor musun onu arzuluyor musun hiç
Bu süre zarfında