şimdi kız senden hoşlanıyor belli etmiş bir kere bunu tamammi 😂 kızı görmek için fotoğraf istediğiniz de karşınızda gördüğünüz kızı beğenmediğiniz zaman onu kırmamak için yine de konuşmaya devam eder mısınız yoksa konuşmayı keser mısınız? kızi begenmedin ama yine de o kirilmasin uzulmesin diye iltifat eder misiniz... mesela konuştuğum kişi bana guzel olduğumu söyledi ve. kalp attı onu ne niyetle atmış olabilir yorumlar mısınız kırmamak için kendimi iyi hissedeyim diye mi yoksa hoşlanmış mi olabilir kırmamak için konuşan erkeğin tavrı tam olarak nasıl olur? hoşlanıp konuşan erkeğin tavrı peki? şimdi diyeceksiniz sen hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaz misin anlamıyorum çok tuhaf. şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yok la engellememde kısa cevap veririm iltifatta etmez yani hiçbir erkek beğenmediği kıza tabi niyeti farklı değilse
etmez diyosun yani kırmamak için de olsa
etmez knk
Hoşlanan taraf ilgi gösterir mesaj atar merak eder konuşmaya çalışır bir mücadele görürsün yoook böyle değilse yalan dolan demektir
içimden gelmeyen hiç bir şeyi yapmam. içimden gelmeden yapmak ona hakaret gibi gelir
aynen öyle ama ben anlayamadım pek bu hoşlandığım beyi ya
Fotoğrafını gördükten sonra beğenip hoşlanmadıysam kendisinden yavaş yavaş soğuk yazmaya başlarım sonra da bitiririm konuşmayı. Beğenip kalp attıysa eski samimiyetiyle konuşuyorsa seninle beğenmiştir
yia öyle midir gerçekten 🤗🤗teşekkür ederimm
Rica ederim :)
Belki hoşlaştı belki kırılma diye hoşlaşmış gibi yaptın
bunu nasıl anlarım knk
😂başıma bi kere geldi kaç sene önce onun için her bi kıza yazıcaksam fakemi diye araştırıyorum
ama kim olduğunu göstermiş sonuçta fake hesapla da yazsa.
Evet sende fake misin
Belki beğenmesede. Olsunn dursun belki sevilşriz diye el altında tutabilir. Şimdiki insanlsr bencil malesef
Her iki ihtimalde olabilir zamanla aranızdaki muhabbetin gidişatına bağlı bir durum
peki sence ona yazmalı miyim yoksa onun ilk yazmasını mi beklemeliyim ben yazmayınca yazıyor aslında 2 gün arayla da olsa.
Bırak sen yazma o sana yazsın seni fazla kasmıyor belli zaten çok konuşmakta iyi değil
Devam edersen daha çok üzersin!
bana sorarsan karşımdaki kişiyi kırmamak için iltifat ederim ama asla kalp atmam erkeklerde böyle mi bilmiyorum merak ettim cok