İyi bir işiniz ve iyi bir karakteriniz olmasına rağmen sizinle evlenme hayali kurmayan ama sevgili olan her an sizi darlamayan, kıskançlık yapmayan, kendine ayırdığı vakitleri olduğunu söyleyen (yüksek lisans gibi ) paraya önem vermeyen her an müsait olmayan birine güvenir misiniz
kaybetmemekten korkar mısınız
kaybetmemekten korkar mısınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kaybetmekren korkacak kasar sevmem. nasıl muamele goruyorzam oyle karsilik veririm sonunda uzulememek için
Doğru olanı yaparsın ya alışırsan peki
Mutlaka alışırsın zamanla ama alışkanlıklaer zamanla değişir ama uzun zaman ama kısa zaman sonra mutlaka değişir
kaybetmekten korkmam çünkü kızla takılmak için öyle bir ilişkim vardır tarif ettiğin ilişki gönül eğlendirmelik
Ama kız bir şekilde bunları yapıyor işin ciddiye binmesini istemiyor
işte umrumda olmaz o kız benim isterse 20 kızla sevgili olsun o kıza takılmalık gözüyle bakarım sevmem sevemem anca birliktelik
Bu saydıklarının hiç biri karakterini yansıtacak bir kriter değil güven için baz alınacak değerler bunların hiç biri değil !
Be mesela
Erkeğin niyetine bağlı, vakit geçirmek isteyen biriyse tam ideal kız arkadaşı.
Vakit geçirmek istemeyen biri ise
Şöyle düşünmez mi peki bu kız bu kadar rahat belli başka birini bulup beni bırakabilir
İleriye dönükse planları tam olarak öyle düşünür. Bu yüzden ben olsam vakit kaybetmez yolları ayırırdım veya çok az da olsa fikirlerini değiştirebileceğimi düşünüyorsam biraz uğraşırdım. Ama o arkadaş nasıl hareket eder bilemem.
Güvenemem ya fazla başına buyruk neden sevgili olalım ki yarın amerikaya gitme ihtimali olan biriyle hem de haber vermeden
İlişkiyi bitirir misin peki
Evet hatta başlamazdım ki
Zamanla unutulur o kişi. Gözün görmedğini gönül istemez
Aynı apartmanda oturuyorsan
Söylediğin şartlarda aynı evde bile oturulsa bu iş gidecek gibi görünmez. Hele iletişim ancak internetten gidiyorsa dediğim gibi olur
Sen beni mi anlatıyorsun ne :D Bende evlenmeyi düşünmüyordum kıskanmıyordum ve bana güvenmedii :D
Yok be ben kendimi anlatıyorum
Değişik biriyim karşımdaki kişi beni tanımadığı için sevgiliyken buna güvenilmez diye düşünüyor mudur
Bende öyleyim de öyle orta yerden evlilik falan düşünmüyorum kıskanmıyorum darlamıyorum her an müsait olmadığım için her an konuşmuyoruz da Sonuç olarak bana güvenmemişti. Hiç güven verememişim :) Halbuki yanlış bişey yaptığımda yoktu yani :)
Böyle bir tiple zaten işim olmaz
Ne varki bu tipte
Sorun burda zaten bir şey yok
Olmayan birine nasıl güvenebilir ki insan
kusursuz fizigi olan herkesle