Kişilik & Karakter Kızlara soruyorum erkekler güvenilmez? OCanoglu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkeklere soruyorum kızlar güvenilmez.hiç kendinizle muhakemeye girdinizmi? Kızlara soruyorum erkekler güvenilmez? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hiç bir insana güvenilmez.. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı. Ne kimseye güvenirim ne de kimse bana güvensin 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Bak şöyle bir konu var Evli çift mutlu ise evliliği tavsiye eder ama kavga var ise uyarır sakın diye O yüzden insan incindigi şeyi tavsiye etmez var iğrenç insanlar ki söylüyorlar cinsiyet ile alakası da yok 0 0 Yorumla
BubblesBoop Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Evet oldukça güvenilirimdir. Güvenlikle alagalı hiçbir sıkıntımız yok nfnxnxnx 0 0 Yorumla
çiçek_04 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Bence erkekler , günümüzde hiçkimseye güven yok ama sanırım daha çok erkeklere 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hiç bir insana güvenilmez..
Ne kimseye güvenirim ne de kimse bana güvensin
Bak şöyle bir konu var
Evli çift mutlu ise evliliği tavsiye eder ama kavga var ise uyarır sakın diye
O yüzden insan incindigi şeyi tavsiye etmez var iğrenç insanlar ki söylüyorlar cinsiyet ile alakası da yok
Evet oldukça güvenilirimdir. Güvenlikle alagalı hiçbir sıkıntımız yok nfnxnxnx
Bence erkekler , günümüzde hiçkimseye güven yok ama sanırım daha çok erkeklere
İnsanlara güvenmem, genəl.
Bir erkeğe güvenmek mi? Hahahaha
Cinsiyet değil şahsiyet meselesi